Sadece zayiflayalim

Tamam canım.. bulunca atarsin

İki gündür spor yapmiodum , omuzum ve boynum ağrıyordu, plank hareketlerini yapınca iyice ağrı girmişti soluma donemiyordum, şükür bugün iyiyim dedim , fena uyku bastırdı..
Hiç halim yoktu ama Leslie yaptım kadının gülüşünu duyunca enerji kapladı içimi
Bide ben birtane videosunu indirdim 21dklik karışık şekilde düzenlenmiş , iki kere yaptimmm ve 4mili ayrı yaptım.. 20squat 30sn plank..
İyi ter attım

Annemlerde yeni geldik .Bugün yine kacirmalar yaptım,öğlen çiğköfte,döner, turşu.Aksam iki kuru kırmızı biber dolması küçük,iki küçük taze patlıcan dolması,üç tane sarma, mercimek çorbası bir kase,iki dilim peynirli börek,salata,Burda tek basardigim ,yiyenin doğum günüydü ve pasta yemedim ,sadece çatal ucuyla tattım.Sekeri cidden bıraktım sanırım.Artik tatlı tüketiyorum.

Artık tatlı tuketmiyorum.

Ben artık 30 beden pantolona giriyorum. Hem de skinny. Eskiden 70 kilo iken bile basenim var diye dar pantolon giyemezdim. Aslında kilom 65 ama sanırım vücut spordan dolayı sıkılaştı. Çünkü 55-56 kilolardaydım 25-26 yaşında 38 beden olmazdı kumaş pantolonu 40 beden alırdım. Şimdi 55 kg olsam 38 beden rahat olur diye düşünüyorum. Çünkü artık aldığım taytlar da M beden. Kotta da 29 bedene düşerim 7-8 kilo daha versem.

Dün akşam 20 dakika eliptik bisiklet çevirdim üzerine de 70 dk Leslie yaptım. Bir yandan dizi izleyerek vakit geçti. Gündüz de hep yürüdüm. Oğlumu öğlen aldım yemek yedik birlikte. Annemle okuldan oğlumu almaya gittik bir de marketten bişeyler aldık yürüyüş oldu. Toplam 16 bin adımı geçtim. Bugün spor yapmam sanırım belki hafif tempoda Leslie yaparım yarım saat. Yarın oğlum kurstayken yağmurlu olmazsa iki saat yürürüm. Yağarsa da eliptik bisiklet çeviririm diye düşünüyorum. Cumaya az kaldı.

Artık tatlı tuketmiyorum.
Tatlı yemeden durabilmek ne güzel. Ben pek başaramıyorum. Tatlıyı severim. Elimden geldiğince yememeye çalışıyorum ama. Haftada bir kez yiyorum mutlaka. Ama diğer yediklerinde de sınırlı olmalısın bence. Sadece tatlı yemeden kilolar gitmiyor.

Bende tatlı tuketiyorum, hani şerbetli falan değil de. Çikolata falan..
Aslında hiç yenmemesi daha iyide dayanamiyo insan

Yok haklısın tabi ki .Eşim gelmeden önce hamur tatlı hiç yemiyordum.Simdi burda olunca biraz kacamaklar oldu misafir falan derken.Zaten hafta sonu gidiyor.Temmuza kadar yok inşallah yine dikkat edip bir 5 kilo daha verirsem çok iyi olucak.

Günaydın kızlar .Bugünden itibaren hamurlu yiyeceklerde çok fazla dikkat edicem.Pazartesi spora basliycam inşallah.Artik ilk hedefim 66 ya sonrada ikinci hedefim 64 kiloya düşmek için mücadele vericem.Temmuza kadar 5 kilo vermem lazım.Aslinda bir ayda verilir ama maalesef migren ilacı kullandığım için yavaş gidiyor.Ama sağlık çok daha önemli.Zayiflama uğruna ilacı birakirsam tedavim yarım kalır .Yavaş yavaş basaricaz inşallah.

Süper.Ha gayret yetisirim inşallah sana.Bende zerdeçal ve zencefil yoğurt kürü devam ediyorum.Temmuza kadar 5 kilo vermeliyim.
Verirsin canım ben sana inanıyorum..
Şu gobekle alakalı birşey yapmam lazım.. vicks karbonat sürüp streç sarinca inceltiyomus..
Göbegim gidiyor, ama düzelmesi de lazım.. ayy hadi inşaallah

Verirsin canım ben sana inanıyorum..
Şu gobekle alakalı birşey yapmam lazım.. vicks karbonat sürüp streç sarinca inceltiyomus..
Göbegim gidiyor, ama düzelmesi de lazım.. ayy hadi inşaallah
İnşallah canım ya .Bende doktora ilacını degistirsemmi diyorum.Bu ilaçla hiç yok katedemiyorum.

ben bi suredir esimin kucuk gelen svit ve kazaklarini giyiyorum.iki tane de pantolonum var 44 beden.ozellikle almiyorum.kilo vereyim diye.ama ise gidiyor olsam mecbur alirdim.simdi evdeyim diye rahatim.dun dogumgunumdu pasta alip geldiler kaynpeder gorumceler filan.herkes yedi.benim de onume kondu bir dilim.ama catali batirdim.kirinti gibi agzima aldim birkac lokma anca yemisimdir.sirf yiyor gozukeyim diye.sonra zaten bebek durmadi kucagima aldim derken dikkat cekmedi pasta yememem.bi de 2 haftayi askindir tatli yemedigimden o pasta oyle igrenc geldi ki suratimi burusturdum.20 gundur filan meyvelerin tadina daha cok vardim.meger ne guzel kokuyorlarmis ne guzel tatlari varmis.yapay seker en kotu sey.bir dilim yemeyebilirsin.birkac catal ye istersen hem niye yemiyorsun muhabbetleri de olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…