Sadece zayiflayalim

Sağol canım atlattım çok şükür dünkü doğum gününü ve hiç para yemedim.Sadece çatala dokundurup yaladım

Di
dimi? Aynen şimdi tatlı yemediğim için meyvede bile aslında ne kadar şeker olduğunu anladım. Bi hurma olsun hatta elma bile yediğim zaman tatlı yemiş gibi oluyorum. Daha bi lezzetli oluyo. Diyet yapan arkadaşlarım meyve de yemiyorlar onu da kestiler şekerden dolayı ama günde bir meyve yiyorum ben en az. En azından tatlı isteğim hafifliyor

evet cok guzelmis aslinda meyveler.annem hep derdi de inanmazdim.emzirdigim icin diyet yapmiyorum ben.sadece hamurisi abur cubur fast food beyaz ekmek yememek seklinde :) ama diyet uygulasam yine de en az bir meyve yerdim hergun :)

Şimdi öğle yemeği yedim tabi bu benim için aynı zamanda akşam yemeği çünkü daha yemiyorum.Bir adet köfte ,kabak yemeği ve salata yedim ekmeksiz .

Bende şimdi pazı dolmasi yedim. Şimdide bisküvi yiyorum çayın yanına.. daha yemem aralarda yeşil çay ve kayisi çayı içtim..

Herkese merhaba hanımlar. Bu sabah canım inanılmaz sıkıldı. Tartıda 70.4 ü gördüm boyum 167 kendime ne laflar saydım anlatamam. ben de katılayım aranıza. hedef kilo 59.

bu arada sabahki durumdan sonra akşamdan 1 bardak suya koyduğum 1 tam cevizi yedim üstüne suyumu içtim.bir dilim tam buğday ekmeği ile tulum peyniri yedim yarım saat sonra da 45 dakikalık yürüyüşümü yaptım. eve geldikten sonra öğle yemeği olarak çeyrek karışık tost yedim.
ara öğün olarak 3 adet ceviz yedim . az önce canım inanılmaz şeyler çektiği için mutfağa girdim ama kendime laf saydım yine "sen 70 kilo olmuşun bir de utanmadan abur cubur mu yiyeceksin. al sana maydanoz sapı " dedim ve çıktım mutfaktan.
umarım hepimiz hedefimize en kısa ve sağlıklı şekilde ulaşırız.

Kaç kalorilik diyet yapıyorsun?
Ben daha önce 1800 kalorilik yapmıştım sanırım ama o zaman bebeğim 3 aylıktı tabi, diyetisyen o şekilde vermişti.
Şu an 1500 gibi gidiyorum galiba.
Benim kilomu korumak için 1500 almam gerekiyor. Ayda 1 kg vermek için de 1350 kalori almalıyım.
1350 yi geçmezsem her şey iyi gidiyor ama her zaman uyamıyorum işte

Şu sizin leslie den yaptım biraz önce. Ama ilk yarım saatle yaptım iyiymiş evde rahat yapılabilir. Devam ederim artık inşallah
Baya iyi terletiyo da ya benim yaptıklarım hep 15dklik.. mesela bir video da 15dk 2mil 15dk 4mil var.
Ben yanlış bir seymi yapıyorum acaba..
Walk walk

Baya iyi terletiyo da ya benim yaptıklarım hep 15dklik.. mesela bir video da 15dk 2mil 15dk 4mil var.
Ben yanlış bir seymi yapıyorum acaba..
Walk walk
leslide 15 dkda 1 mil yapiliyo.30 dk 2 mil.45 dk 3 mil ediyor.ama bazi uzun videolarindan 15 dklik kesit aliyor.mesela 3 millik videodan 15 dklik kesitle bir mil yapmis oluyoruz.o yuzden biraz hareketli oluyor.ben de bugun iki tane 1 millik video yaptim toplam 30 dk.aksam ekmeksiz pirasa yemegi ve birkac kasik yogurt.:)

Benim kilomu korumak için 1500 almam gerekiyor. Ayda 1 kg vermek için de 1350 kalori almalıyım.
1350 yi geçmezsem her şey iyi gidiyor ama her zaman uyamıyorum işte
Yanlış hatırlamışım daha önce ben de 1450 kalori yapmışım . Şu an maksimum 1300 alıyorum ama genelde bulmuyor bile.
Yalnız seninki gibi hesap bilmiyorum ne kadar verdirir vs.
Asıl merak ettiğim kilomu korumak için ne kadar kalori almam gerektiği, aslında almasam şu anlş kilom gayet iyi.

Benim dengeler biraz şaştı.
Regl oldum bugün bakalım şişkinliğim inecek mi?
Tabi tatlı krizi tutuyor bir lokma bitter yedim, başka türlü bir şey yesem kendimi durduramam gibi geliyor
Üç öğün yemeğimi normal yedim , yasak listesinden bir şey yemedim ama porsiyonlarım biraz fazlaydı bugün. Karnımı doyurmasam biliyorum bu sefer de abur cubur çıkmayacak aklımdan.
Temizlik yapıyorum bir yandan , yakarım umarım yediklerimi :)

Canım ben 700 alıyorum maksimum şükür alıştı vücut.

En doğru kalori hesaplama bence Fitekran.com diye bir site var oradan hesapladım ben.oraya bak istersen kilonu korumak için alman gereken kaloriyi bulursun oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…