Sağol canım atlattım çok şükür dünkü doğum gününü ve hiç para yemedim.Sadece çatala dokundurup yaladımben bi suredir esimin kucuk gelen svit ve kazaklarini giyiyorum.iki tane de pantolonum var 44 beden.ozellikle almiyorum.kilo vereyim diye.ama ise gidiyor olsam mecbur alirdim.simdi evdeyim diye rahatim.dun dogumgunumdu pasta alip geldiler kaynpeder gorumceler filan.herkes yedi.benim de onume kondu bir dilim.ama catali batirdim.kirinti gibi agzima aldim birkac lokma anca yemisimdir.sirf yiyor gozukeyim diye.sonra zaten bebek durmadi kucagima aldim derken dikkat cekmedi pasta yememem.bi de 2 haftayi askindir tatli yemedigimden o pasta oyle igrenc geldi ki suratimi burusturdum.20 gundur filan meyvelerin tadina daha cok vardim.meger ne guzel kokuyorlarmis ne guzel tatlari varmis.yapay seker en kotu sey.bir dilim yemeyebilirsin.birkac catal ye istersen hem niye yemiyorsun muhabbetleri de olmaz :)
dimi? Aynen şimdi tatlı yemediğim için meyvede bile aslında ne kadar şeker olduğunu anladım. Bi hurma olsun hatta elma bile yediğim zaman tatlı yemiş gibi oluyorum. Daha bi lezzetli oluyo. Diyet yapan arkadaşlarım meyve de yemiyorlar onu da kestiler şekerden dolayı ama günde bir meyve yiyorum ben en az. En azından tatlı isteğim hafifliyorben bi suredir esimin kucuk gelen svit ve kazaklarini giyiyorum.iki tane de pantolonum var 44 beden.ozellikle almiyorum.kilo vereyim diye.ama ise gidiyor olsam mecbur alirdim.simdi evdeyim diye rahatim.dun dogumgunumdu pasta alip geldiler kaynpeder gorumceler filan.herkes yedi.benim de onume kondu bir dilim.ama catali batirdim.kirinti gibi agzima aldim birkac lokma anca yemisimdir.sirf yiyor gozukeyim diye.sonra zaten bebek durmadi kucagima aldim derken dikkat cekmedi pasta yememem.bi de 2 haftayi askindir tatli yemedigimden o pasta oyle igrenc geldi ki suratimi burusturdum.20 gundur filan meyvelerin tadina daha cok vardim.meger ne guzel kokuyorlarmis ne guzel tatlari varmis.yapay seker en kotu sey.bir dilim yemeyebilirsin.birkac catal ye istersen hem niye yemiyorsun muhabbetleri de olmaz :)
evet cok guzelmis aslinda meyveler.annem hep derdi de inanmazdim.emzirdigim icin diyet yapmiyorum ben.sadece hamurisi abur cubur fast food beyaz ekmek yememek seklinde :) ama diyet uygulasam yine de en az bir meyve yerdim hergun :)Di
dimi? Aynen şimdi tatlı yemediğim için meyvede bile aslında ne kadar şeker olduğunu anladım. Bi hurma olsun hatta elma bile yediğim zaman tatlı yemiş gibi oluyorum. Daha bi lezzetli oluyo. Diyet yapan arkadaşlarım meyve de yemiyorlar onu da kestiler şekerden dolayı ama günde bir meyve yiyorum ben en az. En azından tatlı isteğim hafifliyor
Hoşgeldinslm kızlar yine ben geldim kilo verince biraz şımarmıştım şimdi toparlama aşamasındayım yeniden geldim yazıları okudum sudem-mmm ve psikolojik deliii kaldığımız yerden devam
Hoşbuldum canimHoşgeldin
Benim kilomu korumak için 1500 almam gerekiyor. Ayda 1 kg vermek için de 1350 kalori almalıyım.Kaç kalorilik diyet yapıyorsun?
Ben daha önce 1800 kalorilik yapmıştım sanırım ama o zaman bebeğim 3 aylıktı tabi, diyetisyen o şekilde vermişti.
Şu an 1500 gibi gidiyorum galiba.
Baya iyi terletiyo da ya benim yaptıklarım hep 15dklik.. mesela bir video da 15dk 2mil 15dk 4mil var.Şu sizin leslie den yaptım biraz önce. Ama ilk yarım saatle yaptım iyiymiş evde rahat yapılabilir. Devam ederim artık inşallah
leslide 15 dkda 1 mil yapiliyo.30 dk 2 mil.45 dk 3 mil ediyor.ama bazi uzun videolarindan 15 dklik kesit aliyor.mesela 3 millik videodan 15 dklik kesitle bir mil yapmis oluyoruz.o yuzden biraz hareketli oluyor.ben de bugun iki tane 1 millik video yaptim toplam 30 dk.aksam ekmeksiz pirasa yemegi ve birkac kasik yogurt.:)Baya iyi terletiyo da ya benim yaptıklarım hep 15dklik.. mesela bir video da 15dk 2mil 15dk 4mil var.
Ben yanlış bir seymi yapıyorum acaba..
Walk walk
Yanlış hatırlamışım daha önce ben de 1450 kalori yapmışım . Şu an maksimum 1300 alıyorum ama genelde bulmuyor bile.Benim kilomu korumak için 1500 almam gerekiyor. Ayda 1 kg vermek için de 1350 kalori almalıyım.
1350 yi geçmezsem her şey iyi gidiyor ama her zaman uyamıyorum işte
Canım ben 700 alıyorum maksimum şükür alıştı vücut.Yanlış hatırlamışım daha önce ben de 1450 kalori yapmışım . Şu an maksimum 1300 alıyorum ama genelde bulmuyor bile.
Yalnız seninki gibi hesap bilmiyorum ne kadar verdirir vs.
Asıl merak ettiğim kilomu korumak için ne kadar kalori almam gerektiği, aslında almasam şu anlş kilom gayet iyi.
En doğru kalori hesaplama bence Fitekran.com diye bir site var oradan hesapladım ben.oraya bak istersen kilonu korumak için alman gereken kaloriyi bulursun oradanYanlış hatırlamışım daha önce ben de 1450 kalori yapmışım . Şu an maksimum 1300 alıyorum ama genelde bulmuyor bile.
Yalnız seninki gibi hesap bilmiyorum ne kadar verdirir vs.
Asıl merak ettiğim kilomu korumak için ne kadar kalori almam gerektiği, aslında almasam şu anlş kilom gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?