Sadece zayiflayalim

Benimde günüm darısı bana inşallah.

Arkadaşım 1200ün altı çok sağlıksız
Hem kastan yakıyorsun hem de bırakınca çok hızlı geri alırsın.Vücudun da bir süre sonra kıtlık moduna geçip duraklamaya girebilir
Doğru ama arada şaşırtıyor um birde çalıştığım için sağlıksız şeyleri bıraktım her zaman yemek bulamıyorum doyuyorum da böyle iyi olur ins.

Cuma gününe pek bir şey kalmadı.Az önce duştan sonra hazır üstümde bir şey yokken tartilayim dedim tok olmama rağmen 69.4 geldim.Bugun zaten aldığım kalori 800 var yada yok .Biraz bu şekilde gidicem bakalım nasıl olucak .Bugün migren atağın tuttu uzun zamandır yoktu.İlac içip ılık bir duş aldım çok şükür daha iyiyim.

Geçmiş olsun canım.

En doğru kalori hesaplama bence Fitekran.com diye bir site var oradan hesapladım ben.oraya bak istersen kilonu korumak için alman gereken kaloriyi bulursun oradan
Site çok güzelmiş teşekkür ederim detaylıca inceleyeceğim.
Kilomu korumak için 1890kalori almalıymışım günlük.
Aslında gayet iyi bir rakam ama demek ki nasıl çılgınca yiyebiliyorsam bunun üstüne de çıkıyorum.
Boyum 172, şu an 62,5 kiloyum. Burda kalsam yeter ama kalamıyorum hemen çıkmaya başlıyor.
60 inip korumak istiyorum

Boyun kilondan 10 sayı az . Pardon tam tersi . Ben ikisi eşit olunca bile gayet fit duruyorumki sen bayağı bayağı zayıf kategorisindesin

Boyun kilondan 10 sayı az . Pardon tam tersi . Ben ikisi eşit olunca bile gayet fit duruyorumki sen bayağı bayağı zayıf kategorisindesin
Herkes zayıf olduğumu söylüyor ama ben bu sınırı aştığım zaman , iki doğumun da etkisiyle sanırım tamamen göbeğe alıyorum. Ve bacaklarım oldukça ince. Çok biçimsiz kilo alıyorum. Göğüslerim de büyük bir hayli, göbek çıkıp bacaklar çırpı gibi kalınca hiç beğenmiyorum kendimi. O yüzden biraz dikkat ediyorum son zamanlarda en yüksek kiloma ulaştım.

Günaydın kızlar .Bu sabah tuvalet sonrası ve çıplak tartildim.68.7 geldim.Seker hamur yok dikkat etmeye devam edicem.Zaten migren ilacını da bıraktım.İcmiycrm artık.Bakalim ilaç içmeden nasıl olucak başım.Tabi ki kilo da sanırım daha hızlı veririm diye düşünüyorum .Durmak yok kızlar zayıflamaya devam.Saglikli beslenmeye ,bol hareket etmeye devam .

Migren ne rezil bir ağrıdır çok iyi bilirim. Migren için tavsiyem boyun ve baş bölgene her gün 5 dakika kadar masaj yapman ya da yaptırman gerçekten çok işe yarıyor. Benim migren ataklarım haftada 3tü şimdi 2 ayda 1 çekiyorum sadece.

Günaydın kızlar. Bu sabah cevizli suyumu içtikten yarım saat sonra haşlanmış yumurta, peynir, 4 adet zeytin ve yarım dilim ekmek yedim. Yarım saat sonra da 45 dakikalık yürüyüşüme çıktım. Ay kendimi çok zinde hissediyorum. Galiba çok uyuduğum için de ekstra kilo alıyorum
Bu sefer inanıyorum kendime daha önce başardım yine başaracağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…