- Konu Sahibi airlikfeer
-
1.64 boyum bacaklarım cok ince ben biraz kalçam ve bacagım kilolu olsun istiyorum.:26:
işalaahh:81::81:
haftaya bugün tekrar yapalım bu tabloyu ya hergün mü yapsak?
wenzel görüşmede ne oldu canım
bence hafta hafta yapalım ki mutlu olalım:)gün gün olunca farkı pek görmeyiz:):)
Ahanda ben geldim kızlar.. sabah 6 dan beri ayaktayımmmm
Bu günüde kaçamaksız atlattık bakalım
bu günkü menüm
Sabah
1 bardak sirkeli su
1 tane etimek 30
1 tane domates salatalık 26
azıcık peynir sanırsam 1 cay kaşığı bile değil 20
1 tane zeytin 8
Öğle 1 greyfurt 60
ara: 1 elma 60
akşam:1 elma 60
toplam:264
2 litre su içtim,3 fincan yeşil çay
şimdi yanımda 1 yeşil çayım daha, yatmadan da sirkeli su bu iş tamamdır66: bunu yapmak isterdim ama çok yorgunum )
görüştüm canım bakalım nolcak haftaya salı ve perşembe randevum var haftada iki gün gidicem 1,5 ay sürecekmiş inşallah sonuç alırım. kızlaar peki aranızda var mı hiç lpg,quantum,lenf drenaj yaptıran ?
airlikfeer canım seninki nerede askerlik yapıyor:)ve sen istanbulda mısın hayatım?
benimki hatayda canımben izmirliyim ama sinopta okuyorum istanbula gelin gideceğim inşallah:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
seninki neredeydi canım
benmki de çorluda canım sen yanıma gelin gelceksn yani inşallah:). az kaldı canım benim sabret sağ salim gelir allahın iznyle
amin canımamin aminnnn
evet öyle olucak ama istanbulda otururuyuz o bellli değil daha iş durumuna göre hareket edeceğiz ama istanbulda olsa iyi olur
yeşim senin sevgilin sana altın çilek almıştı demi bi yerde okudum 1 haftada 8 kilo bile verenler varmış
yorumlar genel olarak iyiymiş
ben geçen sene acı biber hapı kulandım aman allahım kaç gün kabızlık sorunum oldu tuvaletin t si yoktu hayatımda çok pişman oldum ona para verdiğime
son yemeğimi yiyoyrum çok çineyim de bari gözüm doysun
evet canım perşembe geliyor gelirken getirecek bende okudum bazıları olumlu bazıları olumsuz . ben hiç ilaç kullanmadım ilk olacak. artı buna ihtiyacım var çünkü ben yaklaşık 3 aydır diyet yapıyom hiç bozmuyordum son 15 gündür 5 güne 1 bozuluyor yoruldum son kiloları atmak için ihtiyacım var buna..
afiyet şeker olsunn canım:)
ayy ne kadar uzun sürede vermişim kilolarımı onu anladım yeşimben yaklaşık 5 aydır diyetteyim ve 10 kilo veremedim
inşallah iyi olur senin için
teşekkürler fıstık
canım ben çok sıkı yapıyordum ama offff offffffff son zaman hep bozdum perşembe yine bozulacak biliyorum ama haftaya pazartesi bomba gibi başlayacagımmmmm
yeşiiim sonn 32 günbenim daha 5 kilom var
inşallah hep iyi gideriz bundan sonra vakit kalmadı çünkü
az kaldı çok azzzzzzzz bu haftayı saymazsak benim için iyi gideriz
ben annemle babamla zor diyet yapıyorum ama yapıcam
annem 158 boy 80 kilo
babam 167 74 kilo annem babama diyoki ben senden daha zayıfım
erkek dediğin zayıf olucakmış
bende dedim beni de kendiniz gibi yapamıcaksınızama her sofrada onu ye bunu ye
ne yapcamı şaşırıyom bazen yedim diyom az önce
tuz koy diyo annem koymuş gibi yapıyom
bırakmıyo peşimi illa yicen diye
çareyi böle kandırmakta buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?