Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
Ahanda ben geldim kızlar.. sabah 6 dan beri ayaktayımmmm
Bu günüde kaçamaksız atlattık bakalım
bu günkü menüm
Sabah
1 bardak sirkeli su
1 tane etimek 30
1 tane domates salatalık 26
azıcık peynir sanırsam 1 cay kaşığı bile değil 20
1 tane zeytin 8

Öğle 1 greyfurt 60
ara: 1 elma 60
akşam:1 elma 60
toplam:264
2 litre su içtim,3 fincan yeşil çay
şimdi yanımda 1 yeşil çayım daha, yatmadan da sirkeli su bu iş tamamdır66: bunu yapmak isterdim ama çok yorgunum)

bence hafta hafta yapalım ki mutlu olalım:)gün gün olunca farkı pek görmeyiz:):)

evet canım böyle olunca bi iniyoz bi çıkıyoz zaten en iyisi haftada 1 hergün zor olur hem

süper menün canım
bugün ikimizde aynı anda sıkı diyetçiyiz uzun süre sonra

inşallah alırsın canım

airlikfeer canım seninki nerede askerlik yapıyor:)ve sen istanbulda mısın hayatım?

benimki hatayda canım ben izmirliyim ama sinopta okuyorum istanbula gelin gideceğim inşallah:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

seninki neredeydi canım

yeşim senin sevgilin sana altın çilek almıştı demi bi yerde okudum 1 haftada 8 kilo bile verenler varmış
yorumlar genel olarak iyiymiş

ben geçen sene acı biber hapı kulandım aman allahım kaç gün kabızlık sorunum oldu tuvaletin t si yoktu hayatımda çok pişman oldum ona para verdiğime

benimki hatayda canım ben izmirliyim ama sinopta okuyorum istanbula gelin gideceğim inşallah:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

seninki neredeydi canım

benmki de çorluda canım sen yanıma gelin gelceksn yani inşallah:). az kaldı canım benim sabret sağ salim gelir allahın iznyle

benmki de çorluda canım sen yanıma gelin gelceksn yani inşallah:). az kaldı canım benim sabret sağ salim gelir allahın iznyle

amin canım amin aminnnn

evet öyle olucak ama istanbulda otururuyuz o bellli değil daha iş durumuna göre hareket edeceğiz ama istanbulda olsa iyi olur

evet canım perşembe geliyor gelirken getirecek bende okudum bazıları olumlu bazıları olumsuz . ben hiç ilaç kullanmadım ilk olacak. artı buna ihtiyacım var çünkü ben yaklaşık 3 aydır diyet yapıyom hiç bozmuyordum son 15 gündür 5 güne 1 bozuluyor yoruldum son kiloları atmak için ihtiyacım var buna..

ayy ne kadar uzun sürede vermişim kilolarımı onu anladım yeşim ben yaklaşık 5 aydır diyetteyim ve 10 kilo veremedim
inşallah iyi olur senin için

afiyet şeker olsunn canım:)

teşekkürler fıstık

ayy ne kadar uzun sürede vermişim kilolarımı onu anladım yeşim ben yaklaşık 5 aydır diyetteyim ve 10 kilo veremedim
inşallah iyi olur senin için

teşekkürler fıstık

canım ben çok sıkı yapıyordum ama offff offffffff son zaman hep bozdum perşembe yine bozulacak biliyorum ama haftaya pazartesi bomba gibi başlayacagımmmmm

az kaldı çok azzzzzzzz bu haftayı saymazsak benim için iyi gideriz

ben annemle babamla zor diyet yapıyorum ama yapıcam

annem 158 boy 80 kilo

babam 167 74 kilo annem babama diyoki ben senden daha zayıfım

erkek dediğin zayıf olucakmış

bende dedim beni de kendiniz gibi yapamıcaksınız ama her sofrada onu ye bunu ye
ne yapcamı şaşırıyom bazen yedim diyom az önce

tuz koy diyo annem koymuş gibi yapıyom

bırakmıyo peşimi illa yicen diye
çareyi böle kandırmakta buldum

canım senin işin daha zor bozmamak elde değildirrr bende kimse ısrar etmemesine ragmen bozuyorum birde ısrar etseler düşünemiyorumm

neyse sabret yolun sonuna geldik sayılır 32 gün ne ki zaten bunun 6 günü benim için gitti sayılır pazartesiden sonrada kaldı 26 günnnn bu zaman zarfında bende 57 olurummmmm anaaaaaa 5 kiloyu vermem lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…