Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
kızlar ben ara öğün olarak 1 elma yiyorum:60 kl
akşam balık tava:370kl
salata:80
Sabah ki menüm :239kl idi.
Öğlen ise:kavrulmuş yeşil fasülye:220
1 dilim kepekli ekmek:60
Kırmızı turp:20
ve günün toplamı:989kl
nasıl iyi mi? ben çok daha az yiyyince zorlanıyorum

sağol canım ben şimdi çıkıyorum inşallah biraz yürüyüp spor yapabilirim akşam yarın görüşmek üzere her sabah tartılıyor muyuz

Bu günüde atlattım.Öğle saatini atlatınca gerisi kolay oluyor benim için.
Bu günkü menüm
sabah
1 bardak sirkeli su
1 tane etimek 30
1 domates salatalık 26
azıcık peynir 20

Öğle: 1 elma 60

ara:1 elma 60

akşam:1 elma( saat:17.00) 60
toplam:256
şimdiye kadar 3 fincan yeşil çay,2 litre su
yatmadan 1 tane daha yeşil çay, ve sirkeli su

yesim tebrik ederim cok guzel kg veriyorsun, gerci ne kadar zamandır diyet yapıyorsunn bilmiyorum,
bende son 6 ayda kg aldım onları vermem lazım ama iştahım çok açıldı kapatamıyorum
umarım bende biranönce başlayabilirim

kızlar yıne ben geldım.bılıyosunuz hep takıpteyım sızı.yeşimcim senın metabolızman yavaşlamadı mı.kalori az ya ondan dedım.vucut buna alışınca kılo vermek durmuyomu?

tesekkür ederim canım.yaklaşık 3 ay oldu sıkıldım artık ama son ataklardayımm
O iştah yok mu o iştah bendeki iştah kimsede yoktur. Ama tutuyorum işte zayıflayınca yiyecem.
İnşallah canım başlarsın aslında elimizde yapabiliriz.

kızlar yıne ben geldım.bılıyosunuz hep takıpteyım sızı.yeşimcim senın metabolızman yavaşlamadı mı.kalori az ya ondan dedım.vucut buna alışınca kılo vermek durmuyomu?

canım geçen hafta pazartesiye kadar günlük 800-900 kalori arasında alıyordum. artık sıkıldım bir an önce zayıflamak istiyorum. o yüzden geçen pazartesi elma diyetine başladım. oda yaklaşık 400 kalori oluyordu. ben dün bozdum çok kalori aldım onu dengelesin diye bu gün birazdaha kıstım. böyle arada değişiklik olunca metebolizma içinde iyi oluyor. vücudu aynı standarta alıştırmamak lazım. tabi benim dün abartığım kadarda değil...

sağol canım ben şimdi çıkıyorum inşallah biraz yürüyüp spor yapabilirim akşam yarın görüşmek üzere her sabah tartılıyor muyuz

canım aslında tartı günümüz bugündü nasıl unuttuk yeşim
bugündü de unutmuşum canımteşekkür ederim keyfimize göre her gün tartılıyoruz biz sende tartıl istersen ama haftalık tablo yapalım bu ilk olucak kızlarr kilolarınızı alıyım bugünkü

kusura bakmayın unutmuşum

bizim kız ve ben yine yerdeğiştirdik bugünde benim cozutmam geldi ama 1000 civarı iyidir

airlikfeer 56.1
yesim_tuncer
banu12
Wenzel
mls

unuttuğum yoktur umarım

Son düzenleme:
yarin tartildiktan sonra eklicem kilomu allahim bir 300 gr daha noolur

Bugun isyerinde o mis gibi kokan kurabiyelerden yiyemedimm aksam bi corba ictim noolur noolur:84::84:

Durr aman bir sey deme nazar değecek bana ama sen iyi tutmuşsun 1000 kalori cozutmak değil.

,Günaydın kızlar ben temkinli davrandım ve sabah tartıldım ve 64.1'i gördüm süperdi inşallah devam edecek bugün birde yürüyüşe başlıyorum hadi hayırlısı
sabah menüm 2 dilim kepekli ekmekle sucuklu tost:120+90:210
3 dilim domates:10
toplam 220kl
hadi güzel bir gün geçirelim

canım sen 59 a düşmek istiyosun.merak etme rahat verırsın.5 kılo felan.ama bana bak 64,6 yım ben ise 52 olmak istiyorum(2:

Canım aslında ben 56 olmak istiyorum ama hem 5 li bir sayı görmek adına hemde yakın zamanda görebileceğimi düşünerek ilk hedef 59 ama sonra yine devam ayrıca önemli olan birlikte verebiliyor olmamız, inanmamız

Durr aman bir sey deme nazar değecek bana ama sen iyi tutmuşsun 1000 kalori cozutmak değil.

bugün ikimizde olalm 14inde 55lerde olucazzz son 2 gün

günaydıınnnafiyet olsun tatlım

airlikfeer 56.1
yesim_tuncer 56.3
banu12 64.1
mls 58.5
Wenzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…