Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

canım biz o diyette tavuğu çıkardık elma günü yaptık o günü
diğer tüm günler aynı bide som gün yumurta değil yoğurt günü yaptık yumurta çok kokuyo
patatesi ben püre gibi ezip yiyorum daha iyi oluyo:97:
üstüne çok az nane ve karabiber koyuyorum:97:

1.gün patates
2.gün salatalık
3.gün elma
4.gün portakal
5.gün yoğurt diye ayarlamıştık biz:97:

anladım cnm çok daha güzel olmuş bana da iş yerine tavuk getirmek çok tuhaf geliodu gülüolardı yumurta da kokuyo gerçekten ama meyve gününde genelde kilo verilmediği söleniyo cnm siz verebilio musunuz yani yanında sütte içilirse kilo veriliyor deniliyo

kızlar bende aranıza katıldım yeşimle sabah biraz konuştuk gerçi ama benide bilgilendirin lütfen şuan 57 58 kiloyum ve 52ye inmek istiyorum gerçekten hergn sadece bu verılenleri yiyipte 5. gün sonunda 5 kilo veren varmı ?

bu diyeti ilk defa yeşim yapıyor canım kilo kaybı da oluyo bende oruç tutmayı bıraktığımda başlıcam inşallah
ben diğer 5 günde 5 kilo diyeti ile 1 gün kaçamak yapmama rağmen 2.5 kilo vermştim

hoşgeldin canım aramıza
Şafak 19
52 kilo olmak istiyoruz
bunun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
kaçamaklarımız çok fazla
kaçamak yapmasaydık belki şimdi 52 idik:98:

ben geldim kızlar ben yokken bayagı yazan olmuş.
Dün elimde hıyarla bugünde elmayla dolaştım hocalar dedi yarın ne ile dolaşacaksınnn
kızlar yaklaşık günümüz 18- 20 gün arası kaldı hesaba vurursak günde 1400 kalori açığı yakalarsak 5 günde 1 kilo gider tabi bu sağlıklı olanı kalan günümüzde 4 kiloya tekabül eder bunuda yaparsak kar hızlı kilo vermeyide yaparsak kar bizim için
..........DURMAK YOLA DEVAMMMM...................
az kaldıııı

hoşgeldin
yeşim kaç kalori almalıyız günde canım yani ondan haber ver
afiyet olsun canııımmmm
bu arada akşam yemeği yicem ezana 1saat falan kaldı
başım dönüyo:111::111::111::111::111::111::111:

bizim diyete başlıyalı kaç kilo verdin canım

hoşgeldin canım aramıza
canım ilk deniyorum ama sağlıklı bir cevap yazamayacagım. yani ben hafta sonu çok kaçamak yaptım vücuda ani alınan şeker karbonhidrat beni 1-2 gün 1-2 kilo fazla gösterdi. ilk gidenler bunlar yalancı kilo yani ama şimden sonra ne olur bilemem. birde ben altın çilek kullanıyorum bide regl olamadım. bunların hepsi bir arada pazartesi 58.8 çıktım bu sabah 56.6 artık yorum sana kalmış.

1727 kalori almam gerekiyormuş

1400 çıkarsak 327 kalorisi bana kalıyo

buna göre akşam yemeğinde
yarım porsiyon türlü
2 silme yk bulgur pilavı yemeliyim kaçamak için kalorim kalsın

canım çok ceviz istiyo çünkü

amaaan aşkım yok ben ceviz derdine düştüm

canım benim oruç çok zor iyi dayandın
sen bazal metebolik hızını netten bak bide günlük hareketkerinden yaktığın kaloriyi ekle sonra ona göre hesaplarız. canım sen biliyorsun pazar kaçırdım ben onları düşünerek yorumla 58.8 çıkmıştım bu sabah 56.6 2.200 oluyor aslında ben bu gidenleri kilo olarak düşünmüyorum çünkü ben cumartesi sabah 55. 800 kiloydum

haklısın canım valla ne güzel bende bi ara 55.3 çıkmıştım:97::97::97:

hep kaçamak hep kaçamak

kaçamak olmasaydı şimdi 54 kiloyduk

ama yarında oruçum yoksa aklımdan bin türlü cin fikir geçti:18::18::18::18:

aklımda olan ağzımda oluyo genelde oruç bunu engelledi

artık yan yanayız bakalım ne olacak kim daha hızlı verecek:18::18:

ikimizde hızlı verlim canım çünkü morale ihtiyacımız var hemen versekte kilo korumaya geçsek ne var ama olacak olacak inanıyorum haftaya cumaya kilomun kaç olacagını çok merak ediyorummmmmmmm

Ah şu kaçamak ahhh onlar olmasa hem kilomuzu görüp motivasyonumuz artartı hemde vicdanımız rahat olurdu. ama işte hem fazla kilo çıkıyor hemde motivasyon düşük canım yiyecek bir sey deme cevizli ikram çekti ceviz deyince uffffffffffffffff

ikimizde hızlı verlim canım çünkü morale ihtiyacımız var hemen versekte kilo korumaya geçsek ne var ama olacak olacak inanıyorum haftaya cumaya kilomun kaç olacagını çok merak ediyorummmmmmmm

inşallah inşallah canım bende 2 gün oruç tutayım kilolar böle gitmezse bırakırım oruçu
ne hallerimz vrdı bu cuma için ama kaçamaklarımz mahvetti bizi

daha kaçamak yapmak istemiyorum

bende yemicem yarım yeter şimdiye kadar yedik de ne oldu
bol popo bol basen olarak geri döndü

verirsin canım diyetin ilk kuralı yemegi kısmak değil sabır ve azim. 18 gün boyunca kısacaksın ömür boyu değil ki böyle düşün olur inşallah hepimiz verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…