- Konu Sahibi airlikfeer
-
cnm 5 gün 5 kilo diyetin de ilk gün bana çok zor geliyor patatesi çok seviyorum ama tüm gün yiyince midem kaldırmıyor siz de pattaesi haşlayarak yiyosunuz dimi cnm farklı bişey yapıyo musunuz diğer günlerde neler yiyosunuz:26:
canım biz o diyette tavuğu çıkardık elma günü yaptık o günü
diğer tüm günler aynı bide som gün yumurta değil yoğurt günü yaptık yumurta çok kokuyo
patatesi ben püre gibi ezip yiyorum daha iyi oluyo:97:
üstüne çok az nane ve karabiber koyuyorum:97:
1.gün patates
2.gün salatalık
3.gün elma
4.gün portakal
5.gün yoğurt diye ayarlamıştık biz:97:
diğer tüm günler aynı bide som gün yumurta değil yoğurt günü yaptık yumurta çok kokuyo
1.gün patates
2.gün salatalık
3.gün elma
4.gün portakal
5.gün yoğurt diye ayarlamıştık biz:97:[/QUO
cnm birde ben patatesin üzerine taze nane koyuyordum biraz tadını o kadar güzelleştiriyordu ki mis gibi oluyordu siz de deneyin
1.gün patates
2.gün salatalık
3.gün elma
4.gün portakal
5.gün yoğurt diye ayarlamıştık biz:97:[/QUO
cnm birde ben patatesin üzerine taze nane koyuyordum biraz tadını o kadar güzelleştiriyordu ki mis gibi oluyordu
anladım cnm çok daha güzel olmuş bana da iş yerine tavuk getirmek çok tuhaf geliodu gülüolardıyumurta da kokuyo gerçekten ama meyve gününde genelde kilo verilmediği söleniyo cnm siz verebilio musunuz yani yanında sütte içilirse kilo veriliyor deniliyo
kızlar bende aranıza katıldım yeşimle sabah biraz konuştuk gerçi ama benide bilgilendirin lütfen şuan 57 58 kiloyum ve 52ye inmek istiyorum gerçekten hergn sadece bu verılenleri yiyipte 5. gün sonunda 5 kilo veren varmı ?
ben geldim kızlar ben yokken bayagı yazan olmuş.
Dün elimde hıyarla bugünde elmayla dolaştım hocalar dedi yarın ne ile dolaşacaksınnn
kızlar yaklaşık günümüz 18- 20 gün arası kaldı hesaba vurursak günde 1400 kalori açığı yakalarsak 5 günde 1 kilo gider tabi bu sağlıklı olanı kalan günümüzde 4 kiloya tekabül eder bunuda yaparsak kar hızlı kilo vermeyide yaparsak kar bizim için
..........DURMAK YOLA DEVAMMMM...................
az kaldıııı
kızlar bende aranıza katıldım yeşimle sabah biraz konuştuk gerçi ama benide bilgilendirin lütfen şuan 57 58 kiloyum ve 52ye inmek istiyorum gerçekten hergn sadece bu verılenleri yiyipte 5. gün sonunda 5 kilo veren varmı ?
hoşgeldin
yeşim kaç kalori almalıyız günde canım yani ondan haber ver
afiyet olsun canııımmmm
bu arada akşam yemeği yicem ezana 1saat falan kaldı
başım dönüyo:111::111::111::111::111::111::111:
bizim diyete başlıyalı kaç kilo verdin canım
canım benim oruç çok zor iyi dayandın
sen bazal metebolik hızını netten bak bide günlük hareketkerinden yaktığın kaloriyi ekle sonra ona göre hesaplarız. canım sen biliyorsun pazar kaçırdım ben onları düşünerek yorumla 58.8 çıkmıştım bu sabah 56.6 2.200 oluyor aslında ben bu gidenleri kilo olarak düşünmüyorum çünkü ben cumartesi sabah 55. 800 kiloydum
haklısın canım valla ne güzel bende bi ara 55.3 çıkmıştım:97::97::97:
hep kaçamak hep kaçamak
kaçamak olmasaydı şimdi 54 kiloyduk
ama yarında oruçum yoksa aklımdan bin türlü cin fikir geçti:18::18::18::18:
aklımda olan ağzımda oluyo genelde oruç bunu engelledi
artık yan yanayız bakalım ne olacak kim daha hızlı verecek:18::18:
ikimizde hızlı verlim canım çünkü morale ihtiyacımız var hemen versekte kilo korumaya geçsek ne var ama olacak olacak inanıyorum haftaya cumaya kilomun kaç olacagını çok merak ediyorummmmmmmm
Ah şu kaçamak ahhh onlar olmasa hem kilomuzu görüp motivasyonumuz artartı hemde vicdanımız rahat olurdu. ama işte hem fazla kilo çıkıyor hemde motivasyon düşük canım yiyecek bir sey deme cevizli ikram çekti ceviz deyince uffffffffffffffff
Gideyimde yeşil çay içeyim....
ben de yarın başlicam 5 günde 5 kilo diyetine şafak 18 4 kilo verebilir miyim sizce insanı çok halsiz bırakıyor bu diyet ama ben de dün başlamıştım dün ilk gün çok zor geçti bozdum ama yarın tekrar başlamayı düşünüyorum 18 gün :18:de verebilirmiyim ki acaba:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?