- Konu Sahibi airlikfeer
-
son 4.4 kilo 20 gün
püfff yaa ne bitmez bi eziyetmiş bu diyet yaa hepimiz istediğimiz kiloya ulaşsakta artık kurtulsak bu diyet muhabbetindenbizim de şafak yaklaştı bu gün itibariyle 19 ama benim hala vermem gereken 5 kilom var yaa
ben hala 57yim fff bugün hiçbişey yemicemmm
aynen canım ya bıktım valla hem diyet psikolojisinden yoruldum hem aşkım yok hemde bedensel olarak yorgunum offfff
benim 20+2 şafak aslında
nasıl vereceğizz yaaa
nedir kızlar bu üstümüzdek yaaa
bilmiyorum valla canm bitmek bilmeyen bi eziyet ... ben de hem psikolojik olarak hem de bedenen çok halsiz hissediyorum kendimi bi de çalışıyorum işlerimiz yoğunn offf offf ... benim aşkımın gelmesine de 19 gün kaldı en azından bi 3 kilo versem bari yaa
bende canım bende inşallah veririz en az 3 kilo
aynen canım ya bıktım valla hem diyet psikolojisinden yoruldum hem aşkım yok hemde bedensel olarak yorgunum offfff
benim 20+2 şafak aslında
nasıl vereceğizz yaaa
nedir kızlar bu üstümüzdek yaaa
inşallah canm inşallah 5 kilo versek bitecek bütün eziyet dimi
rehavete kapıldık bence ben 2 gün sonra tatile gidiyorumm
benim son 4.4 kilom kaldıama gitmek bilmiyo salak şeyler
sevgilinleydi demi canım
57 çok iyi bir kilo ama biz işte hep en iyi olsun istiyoruz
evet canım:97::97:
57 hiç yoktan iyidir ama hedefime ulaşamadımm
ben geldim kızlar bakıyorumda hepiniz kopmuşsunuz aslında bıktık bende içinde hemde çok artık sadece kilomu korumak istiyorum.
bu gün beni okulda görmeliydiniz elimde hıyarla dolaştım tüm gün
salatalıklarımı yedim, yeşil çayımı ve suyumuda tam içtim
yarın kaç çıkacam acaba merakla bekliyorum :26::26:
yarın ki güzel menümüz ELMAAAAAAAAA
hıyarcı seni
ben yarın oruç tutacağım :26:
kendimi dizginlemeyi öğrenirim bu yolla bari diye düşündüm pazartesine kadar tutmayı planlıyorum:26:
hıyarcı seni
ben yarın oruç tutacağım :26:
kendimi dizginlemeyi öğrenirim bu yolla bari diye düşündüm pazartesine kadar tutmayı planlıyorum:26:
canım orucu hiç düşünme derim çünkü metebolizman yavaşlar birde gece yeyip yatacan pek yararlı olacagını düşünmüyorum. gel az günümüz kaldı tekrar başla anlıyorum seni bıktık hepimiz bu durumdan gün kısalınca dahada insanın psikolojisi altüst oluyor sabret 22 günün kaldı günlük 800 kalori alsan bile 22 günde senin için 3.5 kiloya yakın verirsin bırakma derim. 22 gün ne ki
canım sadece 1 öğün yemeyyi planlıyorum:26: akşam yemeğini abartmADAN az miktarda gitmz
miki öyle kilolar:26:
canım bilmem ki sana akıl veriyorum ama senin yaşadıklarını aynen bende yaşıyorum bir bıkkınlık sıkılkanlık var yeyince pişmanlık var o kadar uğraştım düşüncesi bir yandan bir sey yemiyecem zayıflayacam düşüncesi çıkmaza girdim bende spor yapacam dedim havalar kötü offffffffffff offffffffffffff ben senden daha dertli çıktım sanırsammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?