Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
ben kaçamak yaptım yine çok halsizim yataktan kalkasım yok kafamı biyerlere dayayasım var hep

kendimi iyi hissedene kadar ara verdim diyete

olmadı son 13 gün kala isveç diyetini uygulayacağım

son 22 günüm var hala

püfff yaa ne bitmez bi eziyetmiş bu diyet yaa hepimiz istediğimiz kiloya ulaşsakta artık kurtulsak bu diyet muhabbetinden bizim de şafak yaklaştı bu gün itibariyle 19 ama benim hala vermem gereken 5 kilom var yaa

aynen canım ya bıktım valla hem diyet psikolojisinden yoruldum hem aşkım yok hemde bedensel olarak yorgunum offfff
benim 20+2 şafak aslında
nasıl vereceğizz yaaa

ben hala 57yim fff bugün hiçbişey yemicemmm

nedir kızlar bu üstümüzdek yaaa

aynen canım ya bıktım valla hem diyet psikolojisinden yoruldum hem aşkım yok hemde bedensel olarak yorgunum offfff
benim 20+2 şafak aslında
nasıl vereceğizz yaaa

nedir kızlar bu üstümüzdek yaaa

bilmiyorum valla canm bitmek bilmeyen bi eziyet ... ben de hem psikolojik olarak hem de bedenen çok halsiz hissediyorum kendimi bi de çalışıyorum işlerimiz yoğunn offf offf ... benim aşkımın gelmesine de 19 gün kaldı en azından bi 3 kilo versem bari yaa

bende canım bende inşallah veririz en az 3 kilo

ben geldim kızlar bakıyorumda hepiniz kopmuşsunuz aslında bıktık bende içinde hemde çok artık sadece kilomu korumak istiyorum.
bu gün beni okulda görmeliydiniz elimde hıyarla dolaştım tüm gün
salatalıklarımı yedim, yeşil çayımı ve suyumuda tam içtim
yarın kaç çıkacam acaba merakla bekliyorum :26::26:
yarın ki güzel menümüz ELMAAAAAAAAA

hıyarcı seni

ben yarın oruç tutacağım :26:
kendimi dizginlemeyi öğrenirim bu yolla bari diye düşündüm pazartesine kadar tutmayı planlıyorum:26:

hıyarcı seni

ben yarın oruç tutacağım :26:
kendimi dizginlemeyi öğrenirim bu yolla bari diye düşündüm pazartesine kadar tutmayı planlıyorum:26:

canım orucu hiç düşünme derim çünkü metebolizman yavaşlar birde gece yeyip yatacan pek yararlı olacagını düşünmüyorum. gel az günümüz kaldı tekrar başla anlıyorum seni bıktık hepimiz bu durumdan gün kısalınca dahada insanın psikolojisi altüst oluyor sabret 22 günün kaldı günlük 800 kalori alsan bile 22 günde senin için 3.5 kiloya yakın verirsin bırakma derim. 22 gün ne ki

canım sadece 1 öğün yemeyyi planlıyorum:26: akşam yemeğini abartmADAN az miktarda gitmz
miki öyle kilolar:26:

canım sadece 1 öğün yemeyyi planlıyorum:26: akşam yemeğini abartmADAN az miktarda gitmz
miki öyle kilolar:26:

canım bilmem ki sana akıl veriyorum ama senin yaşadıklarını aynen bende yaşıyorum bir bıkkınlık sıkılkanlık var yeyince pişmanlık var o kadar uğraştım düşüncesi bir yandan bir sey yemiyecem zayıflayacam düşüncesi çıkmaza girdim bende spor yapacam dedim havalar kötü offffffffffff offffffffffffff ben senden daha dertli çıktım sanırsammmm

valla aşkım geldiğinde kaç kilo olursamo kiloyu korucam o geld,ğ,nde diyeti bırakıyorum

oruç tutarak da kilo veriliyomuş hem oru.ç tutmuş hem kilo vermiş olurum bari

yoksa tutamıyom azımı aklım hep mutfakta

canım kendini nasıl iyi hissediyorsan onu yap benimde uykum geldi iyi geceler okula gitmeden yazarım akşama kadar okuldayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…