- 14 Mart 2011
- 502
- 78
- 98
- 37
- Konu Sahibi airlikfeer
-
afiyet olsun canım ben daha akşam yemeği yicem
airlik ve yesim kızlar bende sızlen aynı durumdayım 62 kıloydum 2 3 haftada dıkkat ederek 59 a düştüm 59.500 ...benımde hedefım 52 ve mayıs ortalarına kadar bu kıloya dusmek ıstıom nolur kızlar banada yer acın beraber destek olalım bırbırımıze benım moralım cok bozuk...su 2 haftada 9 kılo duyetıne basladım 4 gun ancak yaptım ve gunlerdır kabızım öluyorum resmen napacagımı sasırdım ...sız hangı dıyetı yapacaksınız????neler ???? bırde kızlar kalorı hesabında en fazla kac kalorı alallım bu arada boy 160
birlikten kuvvet doğarmış tatlımhoşgeldin aramıza
kabızsan çok su içmeni öneririm suyun çok etkisini gördüm son zamanlarda kabızlık için
moarlini bozmak yok yeminini bozmş olsanda yine gel demiş mevlana
yarın benim portakal günüm 3 adet portakal yiyeceğim
kendime söz veriyorum
yeşim seni arkadan tutuyorum tatlım oruçdan vazgeçtim
ertesi gün de yoğurt günü sonraki gün salatalık
sonraki gün elma
sonraki günü düşünürüz
airlik ve yesim kızlar bende sızlen aynı durumdayım 62 kıloydum 2 3 haftada dıkkat ederek 59 a düştüm 59.500 ...benımde hedefım 52 ve mayıs ortalarına kadar bu kıloya dusmek ıstıom nolur kızlar banada yer acın beraber destek olalım bırbırımıze benım moralım cok bozuk...su 2 haftada 9 kılo duyetıne basladım 4 gun ancak yaptım ve gunlerdır kabızım öluyorum resmen napacagımı sasırdım ...sız hangı dıyetı yapacaksınız????neler ???? bırde kızlar kalorı hesabında en fazla kac kalorı alallım bu arada boy 160
1: sabah akşam sirkeli su
2:en az 4 fincan yeşil çay( eklemeyi unutmuşum)
3:en az 2 litre su
günler
1. gün 5 haşlanmış patates
2. gün sadece salatalık
3. gün sadece elma(tüm gün okuldayım)
4. gün sadece portakal
5. gün sadece yoğurt
canım bizim diyetimiz bu ya ben bunu hiç bırakmadan devam edecem birde bu gün portakal gününü salatalıkla değiştirecegim. salatalıgın %95 i suymuş salatalık elma ve yogurta fazlaca yer verecem.
günaydın cnm ... bu gün benim ilk günüm patates yemek istemedim onun yerine elma yedim yani elmayla patatesin yerini değiştirdim bişey olurmu ki acababen de mayısın 15 ine kadar yapıcam aşkımmm gelecek inşallah şafak 17 inşallah 5 kilo verebilirm canm :44: hiç bırakmadan yapıcam inşallah cnm ortalama kaç kilo veririm ki acaba siz ne kadar veriyorsunuz bi hafta gibi bi süre de
tamamını getirirsin inşallahbenim düşüncem değiştirmende bir sakınca yok ama bu diyetimiz pek sağlıklı değil içinde protein çok az vakit az kaldığı için bu yollara başvuruyoruz. canım ben pazartesi başladım kilom58.8 di ama hafta sonu cumartesi 55.8 di ben cumartesi pazar elime ne geçtiyse ne bulduysam yedim elime geçenlerde ayrıca çok kaloriliydi bu sabah tartıldım 55.6 çıktım bence verdiğim kilo değil şimden sonra vereceklerim kilodur diye düşünüyorum. bu yüzdende saglıklı bir yorum yapamayacagım bu diyete ama devam ediyorum önümüzdeki 5 gün içinde belli olur ne olacagı [/QUOT
anladım cnm deneme aşamasındayız yani :) inşallah 5 günde 3 kilo falan verebiliriz ben 17 gün boyunca hiç bırakmadan yapmayı düşünüyorum cnm bu diyeti 5 kilo vermek istiyorum verebilirmiyim ki sence cnm inşallah verebiliriz hepimiz
tamamını getirirsin inşallahbenim düşüncem değiştirmende bir sakınca yok ama bu diyetimiz pek sağlıklı değil içinde protein çok az vakit az kaldığı için bu yollara başvuruyoruz. canım ben pazartesi başladım kilom58.8 di ama hafta sonu cumartesi 55.8 di ben cumartesi pazar elime ne geçtiyse ne bulduysam yedim elime geçenlerde ayrıca çok kaloriliydi bu sabah tartıldım 55.6 çıktım bence verdiğim kilo değil şimden sonra vereceklerim kilodur diye düşünüyorum. bu yüzdende saglıklı bir yorum yapamayacagım bu diyete ama devam ediyorum önümüzdeki 5 gün içinde belli olur ne olacagı [/QUOT
anladım cnm deneme aşamasındayız yani :) inşallah 5 günde 3 kilo falan verebiliriz ben 17 gün boyunca hiç bırakmadan yapmayı düşünüyorum cnm bu diyeti 5 kilo vermek istiyorum verebilirmiyim ki sence cnm inşallah verebiliriz hepimiz
veririz inşallah benimde zamanım 13 mayısta bitiyor o zamana kadar bende 4 kilo vermem lazım ben inanıyorum verecegimize acıkınca yazalım buraya ya da canımız bir sey çekince yazalım ki destek olalım sonra istediğimizi yeriz
kızlar ben 2 fincan yeşil çayımı hüplettimmmmmmm aylık raporlarımıda yazdımm
Şİmdi sıra yemeğe geldi doğradım hıyarlarımı
1 porsiyon salatalık yiyecegim salatalığı bile canım o kadar çektiki anlatamam
bekle bizi 52 geliyoruz sana musaitmisinnnn
müsait müsait cnm bizi bekliyorben de şimdi bi fincan içtim birazdan bi fincan daha içeyim kıskandım seni cnm salatalığa tuz atmıyorsun dimi
musaitmiymiş
iç canım tuz ve şeker hiç yok
tamam kızlar bende 5 gunde 5 kılo dıyetıne baslıom sabah tartıldım 59.300 geldım ınsallah hazırana kadar 52 olurum ama bu kıloyu korumak önemlı olan bakın sıze soyleyım su ıkı haftada 9 kılo verdıren dıyetın 4 gununu eksıksız yaptım 58.0 ı gordum ama normal yedıgım halde hafta sonu tekrar 59.6 yı gordum yane su mu verıoz napıoz kılo yerıne anlamadım bu sabah yıne 59.3 cıktım verılen kıloyu lkorumak onemlı olan hızla verılen kılo gerı höp dıye gelıo
tamam kızlar bende 5 gunde 5 kılo dıyetıne baslıom sabah tartıldım 59.300 geldım ınsallah hazırana kadar 52 olurum ama bu kıloyu korumak önemlı olan bakın sıze soyleyım su ıkı haftada 9 kılo verdıren dıyetın 4 gununu eksıksız yaptım 58.0 ı gordum ama normal yedıgım halde hafta sonu tekrar 59.6 yı gordum yane su mu verıoz napıoz kılo yerıne anlamadım bu sabah yıne 59.3 cıktım verılen kıloyu lkorumak onemlı olan hızla verılen kılo gerı höp dıye gelıo
haklısın canım bu çok önemli hayde tam gaz devam ediyoruzz
müsaitmiş cnm ama hemen almayacakmış bizi içeriye 15 gün sonra alacakmışanladım cnm keşke tuz olsaydı dimi ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?