Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
bu arada kilom 56.3 buraya kitlendi bi kaç gündür
bu iyiye işaret benim için

yarın bekle beni 55.3

günaydın arkadaşlar :) benim de bu gün yoğurt günüm ama çıkıp yoğurt almam lazım iş arkadaşım yok onun gelmesini bekliyorum kapatıp çıkamıyorum

sağol canım sen ne yiyosun bu gün bakim ben gittim yoğurt aldım ama light ve yarım yağlı yoktu yaa hepsi tam yağlıydı tam yağlı almak zorunda kaldım sinir oldum yaa bişey olur mu ki

benim bugün elma günüm canım aralarda da 1 tane ceviz yicem
toplam 3 elma 3 ceviz yicem bugün yani

bence hiç bişey farketmez y olması daha iyi sindirim açısından

ye gitsin bende annemin yaptığından yicem yarın

inşallah olmaz canm yicem valla başka yolu yok senin menünde çok güzelmiş cnm 3 litre de su içersek tamamdır şafak 16

inşallah cnm :) cevizi sevdiğin için mi yiyorsun canm canın mı istiyor

ikisi de var canım valla hem seviyom hem canım istiyor
canım daha neler istiyo ama neyse

diyet bitsin o zaman yicez

seminer varmış bana okul yolu göründü tatlım
canım yemek istemicek
kalan 2 elmamı da akşama yerim
ama 2 cevizlerimi kırıp yiyim

cevizci seni ye tabi fıstığım tok tutar hem ceviz evet cnm bitsin şu diyet valla yiyeceklerimi düşünüüyorum şimdiden o kadar çok şey istiyor ki canm :26:

ben geldim kızlar salatalıklarımı doğradım yiyorum yarın yoğurt günümüz....
bu günüde bir atlatsaydım zorlanıyorum bayagııı
bu arada 1 litre suyumu ve 2 fincan yeşil çayımı hüplettim güne erken başlamanın faydaları

hoş geldin aferin canım sana benim bu gün yoğurt günüm ama çok acıktım şimdiden yaa sabahı nasıl edicem ki:2: ben de 1.5 litre suyumu içtim yeşil çay hiç içmedim daha

hoş geldin aferin canım sana benim bu gün yoğurt günüm ama çok acıktım şimdiden yaa sabahı nasıl edicem ki:2: ben de 1.5 litre suyumu içtim yeşil çay hiç içmedim daha

benimde canım yoğurt çekti gittim salatalık aldım elime birde yeşil çay yarını bi edeydik. bu arada regl olmadım daha ne söktürür ki belimde ağrı var ama bir türlü gelemedi

kızlar bitsin artık bu çile
hafta sonunda beni yanlız bırakmayın çok korkuyorum çok birde evdeyim:18::18::18::18::18::18: inşallah kaçamak yapmam

size haberim var
ben bıraktım diyeti annem küstü bana bişey yemiyom diye bende kızdım ona accık tartışır gibi olduk
çiirkinleşiyon dedi iyice :26:
bende bıraktım valla:26:

boyum 169
kilom 56.3
diyete başlayalı 9 kilo vermişim
buna da şükürler olsun

size başarılar diliyorum
ama yanınız dayım tabi sizi takip edeceğim

teşekkür ederim canım senin kararın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ama bizi bırakma

teşekkür ederim canım senin kararın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ama bizi bırakma

öyle mi cnm bırakıyo musun doğru sölüyo yeşim kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap allah bizim yardımcımız olsun bizimkilerde bırak diyolar annem yanımda olmadığı için bilmiyo diyet yaptığımı bilse yaptırmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…