- Konu Sahibi airlikfeer
-
teşekkür ederim canım senin kararın kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap ama bizi bırakma
öyle mi cnm bırakıyo musun doğru sölüyo yeşim kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yapallah bizim yardımcımız olsun bizimkilerde bırak diyolar annem yanımda olmadığı için bilmiyo diyet yaptığımı bilse yaptırmaz ki
yeter bebeim yaa çok sıkıldım valla bende annemde buna tuz biber oldu bıraktım sanırım bu sefer kesin
sizin tepenizdeyim ama
tüm anneler aynı demekki benim yanımdalar her gün değişik bir yemek sabah da ben elma onlar kahvaltı yaparken küstü en sonunda bana konuşmadı bende ona kızdım ben istersem yerim diye ama göynüm el vermedi çok üzülüyo çünkü
allah yardımcınız olsun canım inşallah ulaşırsınız istediğiniz kiloya
inşallah canım bizimde az kaldı zaten bu günüde atlattık
evet canım kalan günlerin de böyle olur inşallah
canim annecigini uzmeyeter bebeim yaa çok sıkıldım valla bende annemde buna tuz biber oldu bıraktım sanırım bu sefer kesin
sizin tepenizdeyim ama
tüm anneler aynı demekki benim yanımdalar her gün değişik bir yemek sabah da ben elma onlar kahvaltı yaparken küstü en sonunda bana konuşmadı bende ona kızdım ben istersem yerim diye ama göynüm el vermedi çok üzülüyo çünkü
canim annecigini uzme
bende anneyim bir ara kizim diyet yapicam diye tutturmustu daha 15 inde
tum gun cok az yiyordu diye oyle uzuluyordumki benzi sapsari dolasiyordu oyle
heran hasta olucak diye aklim cikiyordu
neyseki onu zayif olduguna inandirdim diyet bitti cok rahatladim o yedikce ben mutlu oluyorum valla
diger yandan ise bende diyetteyim
eger annem yakinimda olsaydi hayatta bana diyet yaptirmazdi
insallah yakinda anneme gidicem ve oncesinde istedigim kiloya inmek istiyorum
cunki biliyorumki annecim yapar yapar yedirir yemesem kuser az yesem zorlar begenmedinmi diye doner dolanir etrafimda
sende bari az az ye hic degilse annenin gonlu rahat olsun
kilon cok iyi canim sizleri okuyorum zatenbıraktım valla canım
resmen küstü benimle sabah konuşmadı bile
bende kızdım yemicem diye ortalık daha fena oldu okula gittim geldim acıbadem kuabiyesi aldım hepimize barıştı benimle sonra
bide banane ister ye ister yeme diyo sonra
ann yüreği hep aynı valla sen kızına kıyamıyorsun annen sana
bitek kendimize kıyıyoz valla
kilom iyi canım şükürler olsun 10 kilo verdim 5 ayda tabi
ama olsun şuan 66 kilo olmak da vardı
şükürler olsun o yüzden
kilon cok iyi canim sizleri okuyorum zaten
boyuna gore supersin zaten
illa kalan kilolarida vermek istiyorsan herseyden az yiyerekte verebilirsin
hem annenin ici rahat olur hem sen
aksam cok erken saatlerde ye ve sebzeyi tercih et gun icindede protein ile beslen kolay verirsin
canlarım takip ediyorum sizi ya iki gün önce isveç diyetinde 4. günümdü ve bacaklarım kasıldı artık berbat bi durumdaydım günlerdr işkence ettm kendime. 2 kilo vermşm ama kızlar valla aslında boyumuza göre gayet de zayıfız nedense çok zayıf olma çabasındayız:)ben hrşeyden yiyorum az az ama spor yapıorum uzun vadede kalıcı veririm dha iyi dimi yaaa:)sanırım siz de öle düşünüosunuz. 15 günde o kdr kilo verip erkek arkadaşım geldiğinde onunla mecbur yicem sonra kısa sürede çok verdiğim için iiki misli geri alıcam yani ne gerek var:):)ben böle düşünüprum artık kızlar vallahi hem çok şükür kilomuz yok öle dimi kendi kendimize sıkıntı ettiğimiz bir kaç kilo o kdr o da bi stres koşturma anında gider zaten):):):):muccck hepinize bu arada şafak 13:):)
Günaydın kızlarrrrrrr
ben tam gaz devam ediyorum bu sabahki şakınlığım hiç olmamıştı
kilommmmm54.1 çıktı ya bırakmayacağım 52 oluncaya kadar
sonnnnnnnn 13 gün ve soooooooooooooonnnn............2.1 kilo.........
yeter bebeim yaa çok sıkıldım valla bende annemde buna tuz biber oldu bıraktım sanırım bu sefer kesin
sizin tepenizdeyim ama
yesim bravo sana hic pes etmiyorsun
ama annen olsaydim doferdim senii
Günaydın kızlarrrrrrr
ben tam gaz devam ediyorum bu sabahki şakınlığım hiç olmamıştı
kilommmmm54.1 çıktı ya bırakmayacağım 52 oluncaya kadar
sonnnnnnnn 13 gün ve soooooooooooooonnnn............2.1 kilo.........
süpersin yeşimim tebrik ederim canmben dün kaçamak yaptım halley yedim eğer yemeseydim ben de 55 olurdum sanırdım ama yoğurt çok acıktırdın dün beni ya dayanamadım :26:
tesekkür ederim canım bende sana yazacaktım yoğurt nasıl gitti diye .
bu günde benim yogurt günüm bakalım ne olacak yeşil çayımı yudumluyorum saat 11 de yogurt yemeye başlayacagım.
ama bırakmak yok 52 rakamını görecem gördükten sonrada korumaya geçeçem.
hadi bakalım cnm ne kalmış şunun şurasında 52 yebenim daha 3 kilom varbu gün salatalık günüm şimdi doğradım salatalıklarımı suyumu da yanıma aldım içiyorum günde kaç salatalık yiyordun cnm sen salatalık gününde 1 kiloya yakın veriliyor sanırım dimi
canım salatalık en güzeli bence ama bıkmayayım diye bu gün yemedim çünkü 2 gün üstüste yedim birde bayadır protein almadım ben 5-6 arası değişiyordu senin 16 adete kadar yolun var 180 kalori eder haydi haydi yeter sana ben canım isteseydi 16 tane yerdim ama istemedi. bir önerim olacak bak ben 6 fincan yeşil çay içiyorum sanırsam onunda çok faydası ver tok tutuyo gibi.
canım senin ne kadar olman lazımdı şimdi kaç kilosun ne zamana olman gerekir :26: çok soru sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?