Maşallah canım. Ben yarin tartılayım:)Senin nasıl canım 3.günüm 1.1gr vermişim
harika canım süper benimde hafta sonum iyi geçti bakalım cumaya ne kadar gidecekcumartesi ve paqzar gayet güzel geçti
cuma günü 66.3 kg
bu gün 65.5 kg
umarım istediğimiz rakamlar olur güzisim.harika canım süper benimde hafta sonum iyi geçti bakalım cumaya ne kadar gidecek
yok aslında gelmek istiyorum motivesi güzeldi ama kaptanıma ayıp olmasın 2 kere bıraktım çünküumarım istediğimiz rakamlar olur güzisim.
sen 10. takımı tamamen bıraktın mı? arada gelsene oraya
sen izinli ayrılmadın mıyok aslında gelmek istiyorum motivesi güzeldi ama kaptanıma ayıp olmasın 2 kere bıraktım çünkü
izinli ayrıldım canımsen izinli ayrılmadın mı
canım illa listede olmak zorunda değilsin, gel takıl oraya, daha kalabalık ve insan daha çok motive oluyor
emziriyorsan eğer avantajlısın, şekerli yiyecekleri kesersen ve düzenli beslenip bol su içersen çok rahat kilo verirsin. BaşarılarMerhabs. Bende 56 kilo ile gebe kaldim.
54 kiloya düştüm . 73 ile gebeligi bitirdim.
En son 65 kiloydum
Tekrar eski halime donmek istiyorum
Oglum 2 aylik nasil yapacagim inanin bilmiyorum birde sezaryan ile dogum yaptim.
Benim fazlaliklarda hep bel ve gobek bolgemde..
Bol su iciyorum ama tatlidan vazgecemiyorimemziriyorsan eğer avantajlısın, şekerli yiyecekleri kesersen ve düzenli beslenip bol su içersen çok rahat kilo verirsin. Başarılar
Tatlı ihtiyacını kuru meyvelerden alabilirsin. Kuru kayısı, hurma gibi.Bol su iciyorum ama tatlidan vazgecemiyorim
Kolay gelsin canım.slm kızlar acayip yoğun bir hafta geçirdim tartılamadım haftaya cuma tartılayım gerçi malum gündeyim ama olsun bakalım
günaydın burada fazla yoğun değilsin galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?