- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
selam kızlar nasılsınız
yaseminim işler çok yoğun inşallah haftaya biraz rahatlama olacak gibi vakit buldukça geleceğim canım
he yani hem gelmiyor hem neden sessiz diyorhamd olsun canım bizler iyiyiz
sen nasılsın çocukları nasıll
sensiz olmaz burasııııı biliyorsunnn
pek iyi değil, tam olarak konsantre olamadım spora, spor olmazsa olmaz bu iş.hadi bakalım anlatın spor programları nasıl gidiyorrr
topluca bir spor programı yapsak aceppp
günaydın kızlar, krizantem nasıl gidiyor diyet hadi menü paylaşalım,
ben perşembeden itibaren dikkat ediyorum, ama istediğim gibi veremedim kilo, yinede cuma günü karar vereyim buna, sonuçta her gün kilo verecek değilim
pek iyi değil, tam olarak konsantre olamadım spora, spor olmazsa olmaz bu iş.
dürt tabi, sen evde mi yapıyorsuncanım bu iş %70 beslenme %30 spor uzmanlar öyle diyorrr
ama ufaktan başlayalım birden akşamları dürtem senı olmazsaaa
ya işte onu bırakmam için biraz kilo vermem lazımben sana nediyorum tartıyı bırak artık koca kadınsın yawwgörüntüne odaklannn herşey çok güzel olacak bakkkk
ya işte onu bırakmam için biraz kilo vermem lazım
ciddiyim bakhadi bakalım öyle olsunnnnnnn
dürt tabi, sen evde mi yapıyorsun
gayet iyi 5 gün spor, pilatesi biraz bilmek lazım yani hocasından ders almak lazım, sanırım bu sporda nefes alıp verme zamanları dahi çok önemli, bu nedenle cesaret edemiyorum, benim bahsettiğim video da çok güzel, devamını getirsem gayet inceltiyor,cnm ben haftanın 3 günü salonda zumba ve plates
diğer iki gün evde ya eliptik ya platess
iinan platesi sabırla yaparısan müthiş inceliyorsunn
tamam canım söz başlayacağım, önceden saat 12 olsa bile sporumu yapardım ben, şimdi neden olmasın, yaptığım tembellikten başka bir şey değil.
buda aklımda olsun ilerleyen zamanlarda bakarım
bukadın seans seans veriyorrr
salonda bunlaı yapıyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?