gayet iyi 5 gün spor, pilatesi biraz bilmek lazım yani hocasından ders almak lazım, sanırım bu sporda nefes alıp verme zamanları dahi çok önemli, bu nedenle cesaret edemiyorum, benim bahsettiğim video da çok güzel, devamını getirsem gayet inceltiyor,
salon işi yaş, hele okullarda açılacak hiç vakit bulamam.
tamam canım söz başlayacağım, önceden saat 12 olsa bile sporumu yapardım ben, şimdi neden olmasın, yaptığım tembellikten başka bir şey değil.
buda aklımda olsun ilerleyen zamanlarda bakarım
yan gelip yatıyorum, çocuklar yok ya, bu günlerin tadını çıkartıyorumsen ne yapıyorsunnnnnnnn
evet nefes çok önemliiii
ben hala tam nefese odaklanamıyorumm
spor yapınca kendi mi daha iyi hissediyorumm
diğer sporları bendeçok seviyorum fakat bana artık ağırlıklı sporaları yasak olduğu için bunları yapıyorumm
bak okullarda açılacak enerjını yuksek tutmak istiyorsan spor şarttt
bilmez miyim, spor yapınca ne kadar enerjiktim.hangi spora sana keyif veriyorsa yappp
aç dizini bir yandan spor yap biryandan tv izleee
vaktin nasıl geçtiğini inan anlamazsınnn
yan gelip yatıyorum, çocuklar yok ya, bu günlerin tadını çıkartıyorum
yasemin sende yaptığın sporları paylaş gaz ver bizekrizantem3 ve G guziss35 inde pek spor yaptıklarını sanmıyorum
olur tabi kiTAMAM BUGUN AKŞAM DÜRTECEM SİZİ GRUPTAN DÜRTSEM OLUR ZAAR DEMİİİ
olur tabi ki
aaaa canım yanılıyosun ben her gün 6000 adımın üzerinde yürüytorum hiç bir kaçamak yapmıyorum akşam bölgesel hareketler yapıyorum hafta sonu eliptik bisiklete biniyorum pazar günleri tek spor yapmıyorum o da o gün çokkk işim oluyoyasemin sende yaptığın sporları paylaş gaz ver bizekrizantem3 ve G guziss35 inde pek spor yaptıklarını sanmıyorum
ANLAŞTIK KAPTANNN
2019 YAZINA ÇOK FİT GİRECEKSİNİZZZZZZZZZ
süper o zaman, gitsin kilolar gelsin taş vücutlaraaaa canım yanılıyosun ben her gün 6000 adımın üzerinde yürüytorum hiç bir kaçamak yapmıyorum akşam bölgesel hareketler yapıyorum hafta sonu eliptik bisiklete biniyorum pazar günleri tek spor yapmıyorum o da o gün çokkk işim oluyo
inşş canımmsüper o zaman, gitsin kilolar gelsin taş vücutlar
günaydın canım iyiyim, dün 30 dk yürüyüş bile nasıl yordu beni, spor yapmaya yapmaya ne hale gelmişim öylegünaydın kızlarrrrrrr
nasılsınız bakalımmmm
ben ekmek yemiyorum bu arayarın şekersiz 7. günüm bakalım ne kadar gitmiş olacak emzirdiğim için ekmek hakkını 4 dilim olarak kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?