Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

Bluedreamer02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
2.126
2.761
133
Evet başlıkta yazdığım gibi sağlıklı beslenerek yani güzel bir kahvaltı - öğlen sebze yemeği veya et/ balık - akşamı hafif geçiştirerek, ve hafta da 6 gün spor yaparak zayıflamak istiyorum.

• kurban bayramına kadar en az 5 kilo verilecek .!

• her gün menü paylaşılacak .!

• günde 1,5 - 2 lt su içilecek .!

• hafta da 6 gün spor yapılacak (leslie, jillian, yürüyüş, dans vs hangi sporu yaptığım fark etmiyor yeter ki spor yapayım) .!

• abur cubur - kesinlikle - yasak .!

• Her perşembe günü tartılacak ve güncel kilo verilen kilo not alınacak .!

Şimdilik bu kadar ..

Üye Listesi:

• Tobosoludulcinea 1,58 Başlangıç 61,7 hedef 55
• Diyet vakti 1,60 Başlangıç 61,7 hedef 52
• Roxen2303 1,73 Başlangıç 69 hedef 60
• Blrsii 1,76 Başlangıç 66 hedef 58

21 temmuz 2016 perşembe

• Diyet vakti
+500 gr güncel 62,2
• Roxen2303 -800 gr güncel 68,2
• Blrsii
-600 gr güncel 65,4

Son düzenleyen: Moderatör:
Yatmadan yarım saat önce yoğurt kürünü yapmamı tavsiye etmişti bir arkadaşım. Bende 2 hafta boyunca yapmaya çalışacağım, madem herkes faydasını görmüş..

3 yemek kaşığı yoğurt
Biraz pulbiberi. Evde limon olmadığı için limonsuz yaptım yedim.

Yarım saat sonra yatacağım :))

Bir yerde okumuştum:

Bütün hastalıkların kaynağı dolu mide.
En zengin öğün kahvaltı en hafif öğün ise akşam yemeği olmalı.
Yemekler en az 20-30 dakikada, çok iyi çiğneyerek yenilmeli.
Yemekten hemen sonra çay, kahve veya tatlı tüketilmemeliymiş..

Sabah uyanır uyanmaz iç çamaşırlarımla tartıldım ve şok oldum ben 65 kg beklerken 61,7 görmek beni nasıl mutlu etti anlataamam.

Dünden su da beklettiğim 5 tane kuru kayısıları sabah aç karnına yedim üstüne suyunu da içtim .

KAHVALTI 3 zeytin- 1 domates- 2 kk peynir - 1 küçük dilim ekmek üstüne pekmez sürüp yedim. Yanında kiraz saplı çayımı içtim :))

Kahvaltı
Bir adet haşlanmış yumurta 2 etimek bi kk peynir 5 zeytin biberin dometesin salatalığın dibine vurdum yani :)

Canım topiğin hayırlı olsun bende yine yeni baştan başladım benimde bi 15 kilom var 75 kiloyum ve 60 olmak istiyorum hadi beraber zayıflayalım :)

Teşekkür ederim canım hoşgeldin 15 kilocuk nedir ağzımızı tutucaz hemen vericez inşallahh her gün yediklerini mutlaka paylaş

Kahvaltı
Bir adet haşlanmış yumurta 2 etimek bi kk peynir 5 zeytin biberin dometesin salatalığın dibine vurdum yani :)

Domates salatalığı istediğin kadar ye canım bende sabah bol bol yiyorum .

Saat 10'da 1 tane pirinç ve mısır patlak diyet bisküvi gibi bir şey ondan yedim. :)

image.webp

Öğlen yemeğim mercimek çorbası ve 1 kepçe fırında patlıcan yemeği .. Şuana kadar 1 lt'den fazla su içtim..

Akşam yemeğim
Bir kepçe taze fasulye
Bir kepçe ezogelin
Ve bir kase yoğurt iki litre kadarda su içtim kızlar
Kızlar bu yoğurt ve pul biber detoksunu deneyen varmı yoğurt yağ yakıyor biliyorum ama bunu merak ettim ciddi rakamlardan bahsediliyor yani haftada iki üç kilo verdiriyormuş bi sizlere sorayım dedim
Birde bugün leslie ile 2 mil yürüdüm :)

Akşam yemeğim 1 tabak taze fasülye 147 kcal ve yanında 3 dilim karpuz yedim 50 kalori de ordan olsa akşam 200 kcal almış oluyorum.

Bugün bilgisayardan film açıp karşısında 1 saat yürüyüş yapacağım ..

Akşam yemeğim
Bir kepçe taze fasulye
Bir kepçe ezogelin
Ve bir kase yoğurt iki litre kadarda su içtim kızlar
Kızlar bu yoğurt ve pul biber detoksunu deneyen varmı yoğurt yağ yakıyor biliyorum ama bunu merak ettim ciddi rakamlardan bahsediliyor yani haftada iki üç kilo verdiriyormuş bi sizlere sorayım dedim
Birde bugün leslie ile 2 mil yürüdüm :)

Afiyet olsun canım benim menüde de taze fasülye vardı ne güzel denk gelmiş :))
Benim arkadaşım 3-4 kilo verdiğini söyledi akşam yatmadan önce yoğurt pulbiber ve limonu karıştırıp yemiş göbek yağını eritiyor sanırım. Bende dün başladım 1 ay boyunca yapmayı düşünüyorum canım sende yap ne kaybederiz ki ?

Miyav sucum sen neler yaptın bugün :)
Canım bugün evdeydim dükkana gitmedim geç kahvaltı yapmış oldum közlenmiş patlıcan,domates,biber ve közlenmiş soğan yedim akşama zeytinyağlı bamya ve semizotlu yogurt ,sade Türk kahvesi ve soda içtim gün boyunca 3 litreye yakın su içtim

Back
X