Devlette oluşunuza kıskanması gibi bir yorum yapabiliyorsanız, görüşmek istiyor gibi geldi yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Adam istememiş belli, umutlanmayın. Yolunuz açık olsun.
İstese size bir şekilde ulaşırdı diye düşünüyorum. Çünkü erkekler özellikle ilişkinin ilk dönemlerinde görüşme konusunda sabırsız ve heyecanlı oluyorlar.
Beklentiye girmeyin.
Sen oraya gitmezsin 2 sene flortten sonra buraya geleceği belli değil. Ezmeye de çalışmış olabilir seni beli hakikaten kiskandi. Haber yolla şimdiden, sonra arkadan begenmedik demesinler, sevmedim adamı be
Sen oraya gitmezsin 2 sene flortten sonra buraya geleceği belli değil. Ezmeye de çalışmış olabilir seni beli hakikaten kiskandi. Haber yolla şimdiden, sonra arkadan begenmedik demesinler, sevmedim adamı ben , belki bugün başkasıyla bile tanıştırmıştır
Ben de bu adamı nedense hiç beğenmedim.
Konu sahibesinin aksine olgun vs olduğunu düşünmedim, bir de nedense bir gariplik sezinledim. Garip bir adam.
O zaman sen toptan geç gitsin.
Kuveyte ameleliğe giden biriyle :) sen zaten denk değilsen bence baştan görüşmemeliydin.
Bu iş olmaz çünkü o adam oraya kendisiyle gidecek birini arıyordur muhtemelen. Yani işini bıraksa pişman olmayacak ya da ev kızı stili biri arıyor. Sen zaten burayı bırakıp gitmiceksen bu iş olmaz. Çok tanımadığın biriyke 2 yıl boyunca skype yapmak da çok akıl karı olmadığına göre bu iş zaten olmaz.
Suç aracıda o zaman, hiç uygun değilsiniz. Saçma sapan bir eşleşme. Adam yurtdışına gitmeseydi olurunu denkliğinizi burda belki tartışırdık ama bu şartlarda bence oluru yok gibi.
Elektrik alamadi heralde
benim elektiriğimi niye almaya çalıştı onu anlamadım hani kendinde soğutmak için çabaya gerek yoktu
Üzülmene gerek yok bence onun niyeti seni tanimak degilmis ki ... Hep kendisini anlatmis... Bosver
evet ya hep kendini övdü ve kıyasa bağladı olayı. bende olgun olgun diyorum. aslında ilk görüşme için çok çok yanlış konuşmuş. maaş iş güç meslek kıyası en son yapılacak şeylermiş.
Aman bosver :) ülkede erkek kitligi yokki :)) elini sallasan ellisi ...
valla öyle bi boyuta geldimki. elimi sallasam bu sefer hangi manyağa çarpacak acaba diyorum
Bence karşılıklı birbrnzi çok beqenmemssnz yoksa numaralar alinirdi bnm Teyzemn oglunu da ailesi zorla akrabalarna görücü usulü istemeye gittiler Teyzemn oğluda iyidir yakışıklı masallah Diksiyon falanda çok düzqn istedikleri kızda köylü kiziydi kendi halinde abimi çok beqenms kız beni beqenmednmi falan die sorms abim yok demiş olurmu ole şey sonra ewe geldklernde yemin olsun aglamsti ben şimdi nasıl beqenmedm diyim yazık deil mi kıza falan die telefon numarasni istems kızdan kızda yok deince kendi telfnnu birakip gelmsti :) bian aqlaysi gozmn önüne geldi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?