sanırım beğenilmedim :P

Devlette oluşunuza kıskanması gibi bir yorum yapabiliyorsanız, görüşmek istiyor gibi geldi yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Adam istememiş belli, umutlanmayın. Yolunuz açık olsun.

Devlette oluşunuza kıskanması gibi bir yorum yapabiliyorsanız, görüşmek istiyor gibi geldi yorumunuzu ciddiye alamayacağım. Adam istememiş belli, umutlanmayın. Yolunuz açık olsun.

devlette oluşumu değilde mesleğimi ve maaş durumunu biraz konu ettiği için o cümleyi kurdum. biraz değil baya konu etti hatta. kesinlikle umutlanıcak durumda değilim. yazdıklarımdan da bellidir zaten bi çok açıdan farklıyız

İstese size bir şekilde ulaşırdı diye düşünüyorum. Çünkü erkekler özellikle ilişkinin ilk dönemlerinde görüşme konusunda sabırsız ve heyecanlı oluyorlar.

Beklentiye girmeyin.

İstese size bir şekilde ulaşırdı diye düşünüyorum. Çünkü erkekler özellikle ilişkinin ilk dönemlerinde görüşme konusunda sabırsız ve heyecanlı oluyorlar.

Beklentiye girmeyin.

kesinlikle bunu çok iyi biliyorum çok tecrübe ettim zaten. numaramı almamasını da o yüzden belirttim. istese alırdı. yada bugün ulaşırdı mutlaka istiyor olsaydı. numaramı almadığı an beklentim bitmişti. sadece ayrılırken görüşelim dedi diye. bugün arar belki dedim. ama değilmiş demekki

Sen oraya gitmezsin 2 sene flortten sonra buraya geleceği belli değil. Ezmeye de çalışmış olabilir seni beli hakikaten kiskandi. Haber yolla şimdiden, sonra arkadan begenmedik demesinler, sevmedim adamı ben , belki bugün başkasıyla bile tanıştırmıştır

Sen oraya gitmezsin 2 sene flortten sonra buraya geleceği belli değil. Ezmeye de çalışmış olabilir seni beli hakikaten kiskandi. Haber yolla şimdiden, sonra arkadan begenmedik demesinler, sevmedim adamı be

hiç öyle telaşa giremem ya. aracı kişiye direkiş durumu sorunlu dedim annemde o şekilde söyledi dedim zaten. görüştüğüme pişman oldum diyemem. bişeyler kattı mı kattı hatta çok şey kattı. görücü usülünü görmüş oldum. beğenmedik diyebilirler hiç problem değil gerçekten. biraz ezmeye de çalıştı . ben kendimi asla övmeyi sevmem o biraz övdü . erkekler de bu oluyor en olgununda bile sanırım.

tam anlayamadım ama adam inşaat mühendisi filansa onlar yurtdışında şantiyelerde çalışıyor ve şantiyesine göre değişmekle birlikte eşlerini götürme imkanı oluyor veya olmayabiliyor da.

benim yurtdışında çalışan çok arkadaşım var, kendim de çalıştım her yer aynı değil ülkesine, işine, şantiye işiyse şantiyesine göre çok değişir, mesela moğalistanda kafayı yersiniz

memur olmanız tam olarak ne gibi bir intiba oluşturdu ben bilemedim. ben mesela memur bir adamla anlaşamam çünkü memur kafasını pek sevmiyorum. bu benim dünya görüşüm/ideolojik duruşum/siyasi bakışım/hayat tarzım herşeyle ilgili. özel sektör bambaşka ve ben bu kafada bir insanım. pek hanım hanımcık memur kız değilim, olmadım , olamam.

yani memur olmayı bırak kıskanmak hiç istemeyen insanlar da var. adam tekrar yurtdışına çalışmaya gidecek olsa, siz memur olduğunuz için bırakıp gitmeniz biraz zor olabilir. ha öte yandan ev kiralasa kiracı illa memur olsun diyen de var. bu konuda fikirler çeşit çeşit. bilemeyiz ne düşündüğünü.

bana şöyle geldi; dediniz ya yengesi çoook övdü, çok hevesli konuştu vs. belki de aile adam artık 32 yaşına geldi, 2 sene daha yurtdışında olacak, sonra gelecek, düzen kuracak derken 35 olacak, evlendirelim artık bunu, torun sevelim diye derdine düşmüş olabilir. adam aslında çok da hevesli olmayabilir. hatta ailesinin bilmediği bir sevgilisi bile olabilir. ama annesi/abisi filan çok ısrar ettiği için mecbur kalmış görüşmüş olabilir. numara filan istememesi sizinle maddi meseleler konuşması bana bunları düşündürttü.

Ben de bu adamı nedense hiç beğenmedim.

Konu sahibesinin aksine olgun vs olduğunu düşünmedim, bir de nedense bir gariplik sezinledim. Garip bir adam.

Ben de bu adamı nedense hiç beğenmedim.

Konu sahibesinin aksine olgun vs olduğunu düşünmedim, bir de nedense bir gariplik sezinledim. Garip bir adam.

bende özelden açık yazdım bi kaç arkadaşa o zaman daha iyi anladım cidden garipmiş. çokta olgun değilmiş. demek bende öyle bi izlenim bıraktı belki konuşma tarzından mı öyle geldi bilemedimki. işte bunlar hep tecrübe

Amele deme
Geçen burda biri vardı
Kocam amelelik yaptı iki trilyon paramız var die

Üzülmene gerek yok bence onun niyeti seni tanimak degilmis ki ... Hep kendisini anlatmis... Bosver

evet ya hep kendini övdü ve kıyasa bağladı olayı. bende olgun olgun diyorum. aslında ilk görüşme için çok çok yanlış konuşmuş. maaş iş güç meslek kıyası en son yapılacak şeylermiş.

Bence karşılıklı birbrnzi çok beqenmemssnz yoksa numaralar alinirdi bnm Teyzemn oglunu da ailesi zorla akrabalarna görücü usulü istemeye gittiler Teyzemn oğluda iyidir yakışıklı masallah Diksiyon falanda çok düzqn istedikleri kızda köylü kiziydi kendi halinde abimi çok beqenms kız beni beqenmednmi falan die sorms abim yok demiş olurmu ole şey sonra ewe geldklernde yemin olsun aglamsti ben şimdi nasıl beqenmedm diyim yazık deil mi kıza falan die telefon numarasni istems kızdan kızda yok deince kendi telfnnu birakip gelmsti :) bian aqlaysi gozmn önüne geldi :))

tam anlamadım kız mı istemedi sonuç olarak:) evet beğendim içime sindi desem yalan olur. her yönden sorunlu çünkü. ama bi görüşme isteği bekledim yalan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…