Bence sennki ego:) ben istemesemde çok beqenme semde gene de o bi telfn numarasi isteseydi die geçiyo aklından :) boşver Allah aşkına o görsmek istese nolacak ti senn aklına yatmadktan sonra... Sonuç olarak abim kıza üzüldü beqenemdm diyemedi kızda beğenmednmi deyince tel num falan istedi kızda benm telfnm yok deince kıza telfnnu birakmsti ewde de aqladi ben nasıl beğenmedim deyim şimdi kıza die ve abimn işini beqenmediler karşı taraf resmen kızla ewlencekti yoksa bizim ki Körün istedi bi göz Allah werdi 2 göz oldu :))
Ne kadar oldu ki görüseli?
Bana hoşlanmamış izlenimi verdi.
Hayatta böyle heycanlar da var iştehahahasüpersin. ama bence hoşlanan görüşmek isteyen erkek numarayı alsın bi zahmet ya. ne bileyim. görücü usülünüde ilk defa denedim acaip bişeymiş. sürpriz yumurta gibi
Canim tepkili sert yorumlar çok moda haberin yok mu? Bu yazdıklarını karşılıklı oturup anlatsan anlayış gösterilir ama burda üsluplar çok tuhafYurtdışı derken türkiye den kötü bir ülke. Ya söylemleri öyleydi. İlerde şu kadar kazanma imkanın olur filan. Bende yok o kadar zor dedim. İşte bende son tercihime yazmıştım o bölümü bilmemne. Olgun olmasına rağmen biraz bu muhabbetlere girdi. Ayrıca hemen tepkili yaklaşmayın saf değilim elbet bişeyler olduda bu lafı ettim dimi ama
Canim tepkili sert yorumlar çok moda haberin yok mu? Bu yazdıklarını karşılıklı oturup anlatsan anlayış gösterilir ama burda üsluplar çok tuhaf
Hayatta böyle heycanlar da var işte
Bizim burda kız tarafı donus yapar.
Yani kaynima kız bakmaya gittiğimizde onların dönmesini bekliyoruz. .
Öylemi onlarda bizden mi bekliyor olaki :)) kız tarafının dönüş yapması saçma değil mi ya. Hadi erkek beğenmedi kız beğendim derse nolcak. Bence her durumda erkek tarafı sormalı beğense zaten sorardı bende ki mantık böyle.
Canım ilk geliş isteme değildir .
Görme tanışma .
Kız 2 gün içinde arayip begendiyseniz istemeye gelebilirsiniz der...onlar da beğenmişse şu gün uygun mu der siz uygun dersiniz
Çiçek vs alınıp istenmeye gidilir.
Bizde öyle canım ya
Ya isteme olayını örnek verdim.Hımm siz direk isteme muhabbetine geçiyorsunuz çok tuhafmış ya adamı 2 saatte nasıl tanıyimfe yarın gelin istiyin diyim. Değişikmiş sizinki valla bana göre değil
Ben de bu adamı nedense hiç beğenmedim.
Konu sahibesinin aksine olgun vs olduğunu düşünmedim, bir de nedense bir gariplik sezinledim. Garip bir adam.
Evet ya ne o öyle eziklemeye çalışmala falan, memur diye belki doğrudur ben oralarda sürünüyorum ancak biraz daha çok kazanıyorum kız oturduğu evden hiç rahatsız olmadan bir otobüsle ise gidiyor geliyor ben yaban ellerde bir de zaten çalışan kadın beni ezmeye çalışır falan diye dusunmuş gibi biri sanki, kızın çalışmasına bile içeriyor olabilir bir iş Yapıcak olsa ben ne yaparım şimdi diyecek birinle evlilik istiyordur belki, sevimsiz adam
Ya isteme olayını örnek verdim.
Anlatmak istediğim kız tarafı arar buyrun gelin biz sıcak bakıyoruz der erkek tarafı tekrar gelir görücü usulü böyle canım.
Aileler sıcak bakarsa bir kaç ay görüşülür konuşulur nisansiz vs..
Mesela biz kız görmeye gittik gördük kızı kaynim beğendi kapıdan çıkarken insalah kısmet okur dedik 2 gün sora aradılar kızım görüşmek istiyor buyrun gelin kaynimla ben gittik onlar ayrı odada konuştular vs.
Sonradan kız vazgeçti.
Kaynimin yüzüne söylemedi tabi bunu annesini aradık bir kaç gün sonra düşünmüyoruz dedi bitti gitti :)
Tercih meselesi tabi de..
Çok kasış işler ya..
Bütün sülale işin içinde.. İnsan cok yorulur be..
Diyelim ki oldu sülaleyi bertaraf edip yuva kurmak, özerk olabilmek bunlar zor olmuyor mu?
Hadsiz insan cok bu kadar aleni yasayınca herşeyi yatakodasına dek sorar , konuşur millet..
Daha çok gençsin konu sahibi.. Ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?