Sanırım Evleniyorum

eceturanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
265
173
33
Merhaba kızlar, belki beni bir önceki konumdan tanıyanlarınız vardır. http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/6-aylik-birliktelik-evlilige-yeter-mi.853226/

Haftasonu erkek arkadaşımla çok şık bir yere yemeğe gittik. Aslında içimden bir ses bunda bir iş var dedi ama. Gittik yemeğimizi yedik. Sonra da bana evlenme teklifi etti.. Kızlar EVET dedim. Ne diyebilirdim ki? Mutluyum sanki. Kafam karışık ama uzun uzun konuştuk. Bir sonraki aşamaya ben istediğimde geçeceğiz. Nasıl olur ne yaparım hiç bilmiyorum. Şimdi gelip beni isteyecekler mi?

Dur bi koşu gidip sorayim annesine babasina istiyceklermi,işin şakası hayırlısı olsun geçen konuyada yazmıştım bende 6 ay içinde evlendim 9 senelik evliyim mükemmel bir eşe sahibim allaha şükür....Darısı başınıza...

Dur bi koşu gidip sorayim annesine babasina istiyceklermi,işin şakası hayırlısı olsun geçen konuyada yazmıştım bende 6 ay içinde evlendim 9 senelik evliyim mükemmel bir eşe sahibim allaha şükür....Darısı başınıza...
Birini tanıma işi biraz karışık çünkü yıllarca evli olan insanlar bile henüz birbirini tanıyamamış oluyo ama siz sanki emin değilsiniz gibi geldi bana soru işaretleri var galiba

Evet canm isteme olacak şimmdii çok heyecanlı :KK68:ama çok stresli bu işler ya :KK17:bende geçen hafta sözlendim :) Hayırlısı olur inş herşey gönlünce olsun:KK54:

Siz emin değilsiniz. 6 ay sizi ikna etmemiş. İçinizde şüphe varsa lütfen durun. O an evet dediniz diye geri dönüş yok sanmayın. Ailelere söylemeden önce biraz daha devam edelim diyebilirsiniz.
Bunları yazıyorum çünkü kesinlikle isteyen, kendinden, sevgisinden emin birisi gibi değil yazdıklarınız.

Birini tanıma işi biraz karışık çünkü yıllarca evli olan insanlar bile henüz birbirini tanıyamamış oluyo ama siz sanki emin değilsiniz gibi geldi bana soru işaretleri var galiba
Banami yazdınız konu sahibinemi bu yazıyı? Karıştırdıniz sanırım alıntıyi...

Siz emin değilsiniz. 6 ay sizi ikna etmemiş. İçinizde şüphe varsa lütfen durun. O an evet dediniz diye geri dönüş yok sanmayın. Ailelere söylemeden önce biraz daha devam edelim diyebilirsiniz.
Bunları yazıyorum çünkü kesinlikle isteyen, kendinden, sevgisinden emin birisi gibi değil yazdıklarınız.

Sevgiden emin olmamak değil sadece aile olmaktan korkmak. Geçmişte yaşadıklarımın etkisi de olabilir bilmiyorum. Ama farkettim ki anne olmayı istiyorum artık. Yaşım da geçiyor.

Aynı evin içine girmeden bir insanı tanımak çok zor cnm hakkında hayırlısı olsun inş

Aynı evin içine girmeden bir insanı tanımak çok zor cnm hakkında hayırlısı olsun inş
Zaten beraber yaşamıyorlar mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum konuyu.
Beraber yaşadığın bir insanı 6 ay da yeterince tanımışsındır bence. He sonradan sapıtacaksa 20 yıllık evliliklerinden sonra da erkek milleti kabuk değiştirebiliyor.

6 ay bencede çok kısa bir süre ve sende emin değilsin daha.. bence acele etme hiç mutluluklar :)

Beraber yaşadığın bir insanı 6 ay da yeterince tanımışsındır bence. He sonradan sapıtacaksa 20 yıllık evliliklerinden sonra da erkek milleti kabuk değiştirebiliyor.

Bilmiyorum eski konusunu okumadım ama evlilik olunca farklı oluyor yani 6 ayda birlikte olsan 6 yılda asla gerçek anlamda tanıyamazsın bana göre

Yok beraber yaşamıyoruz. Ben yalnız yaşıyorum ama çoğu zaman geliyor beraber kalıyoruz ama sürekli bir şey değil bu :)

Yok beraber yaşamıyoruz. Ben yalnız yaşıyorum ama çoğu zaman geliyor beraber kalıyoruz ama sürekli bir şey değil bu :)
Anladım. Burada mesela 6-7 yıllık ilişkim diyip, hafta da bir, ayda bir ancak buluşan insanlar var. Siz 6 ay dolu dolu ortak vakit geçirdiyeseniz birbiriniz tanımışsınızdır bence. Mutluluklar dilerim :)

Ben ilişki zamanıyla evliliği tartamıyorum genel kanının aksine. O adamla uyanmak istiyorsan her gün, onun yanında rahatsan, sarılınca huzurluysan, kafa yapılarınız uyuyorsa, gelecek planlarınız varsa, yaşam standartlarınız yakınsa bence 1 aylık sevgilinizle bile evlenebilirsiniz.

Yıllarca birlikte olup birbirine sahip gözüyle bakan, yoran, ailesiyle vıcık vıcık olup 3 ayda boşanan insanlar tanıyorum. Siz ve sevgiliniz ne istediğinizi biliyorsanız, evlenince çok mutlu olursunuz.

Sırasıyla aileler tanışacak, isteme, söz/nişan, kına gecesi, nikah/düğün olacak. Bolca ailelerle görüşecek, adetlere karşı savaşacaksınız. Bu güzel serüvende kafanıza bir şey takmayın, mutlu olmaya odaklanın.

Back
X