Sanırım hata yaptım ..

Eşinize anlatmaniz kısmını çok sevdim. Evet yanlış olabilecek bir hareket yapmışsınız ama sonucunda çok akıllıca davranmışsınız.
Bazı üyeler eşim işten erken çıktığı için söylemişsin demiş ben gittiğim anda pişman olmuştum zaten.. Eve gider gitmez sonuçları ne olursa olsun ona söyleyecektim .. Eşim burayı okusun diye yazmisssin diyenler olmuş eşim kadınlar kulübünün dayımı üyesi evet sırf o görsün diye geldim buraya uzun uzun yazdım aynen haklısınız ve çok zekisiniz ... Daha da başka birşey demicem ... Allah herşeyi biliyor ve görüyor evet büyük yanlış yaptım Bidaha da asla yapmicam ... Karşı taraftan da yanlış bı hareket görmedim benim de bı sempatim yok .. aa dur belki eşim görür soylim ESİMİ HERKESTEN DAHA COK SEVİYORUM ... Kimseye ilgi falan da duymadım duymam da .. Aradığım herşey zaten onda var ..

Kimine gore ozgurluk olabilir ama bana gore sacma bir davranis esiminde boyle birsey yapmasini istemezdim bende yapmam ne gerek var teyzemin komsunun kardesi ile cay iceyim sacmalik

Ben yaptığınızı yadırgamadım, çok normal bir davranış bence. Evet saat biraz geç olabilir ama daha önce de teyzen eşin varken görüştüğün biri. Eşin de birşey demediğine göre çok da garipsememiş o da. İçiniz rahat değilse bir daha yapmazsınız.

Herkesin yaşam tarzı farklı tabi benim görüşümde malesef bir anlık ta olsa aldatmissin hafif flört sezdim ...eşiniz baya olgun vede sizde pismansiniz bir daha yapmaz eşinizi daha çok seversiniz umarim bu olgun hareketinden ötürü

Eşim teyzemin komşusunun kardeşiyle ben işteyken gidip çay içecek? Son çayı olurdu saçmalık ötesi gerçekten

seda_ufuk lütfen şu eşini aldattığını söyleyenlere falan çok da aldırma. Yorumları ben yazdıktan sonra okudum ve çok şaşırdım. Yok eşleri yapsa çok kızarlarmış artık güvenmezlermiş bilmem ne. Ne kadar güvensiz bir toplum olmuşuz biz, bu kadar güvenmediğimiz insanlarla evliyiz.

Eşinizle iyi anlaşıyorsa gecenin bir vakti ona değil de size mesaj atması dikkatimi çekti. Yazdıklarınızdan onun eşinizle samimi olduğu fikrine kapıldım çünkü. Ama olmuş bitmiş bir şey. Bundan sonra daha düşünceli davranırsınız olur biter. Kendinizi üzüp vicdan azabına gerek yok bence. Ne güzel eşiniz de size güveniyor çok büyük bir sıkıtnı olmamış.

Ama benim başıma gelseydi çok farklı düşünürdüm. Şuan sadece tarafları tanımadığım için yumuşatıyorum söyleyeceklerimi.

Son düzenleme:
Aldırmıyorum zaten ... Eve cagirmadim sarilmadim öpmedim yatağa atmadım en önemlisi beynimde ona karşı hiç birşey hissetmedim ... Yanlış olduğunu en başta fark ettim geldim burda salak gibi konu açtım içimi biraz rahatlar diye ama ne kocamı aldattigimi nede o çocuğa ilgi duymami bıraktılar ... Bunu tabiki Bidaha asla yapmicam ama karşı tarafın da bana yanlısı olmadı olmazda belki saçma ama doğu erkekleri asla başkasının namusuna göz dikmezler... Burda neler neler okuyorum her gün kocasını aldatan bı sürü kadın var onlara bu kadar tepki gelmedi ..

Doğu erkekleri başkasının namusuna goz dikmezler hayatımda gordygum en yanlış genelleme doğuda yasamis biri olarak öncelikle kendi bacilarina kızlarına göz dikenleri gördükten sonra bu sizin söylediğinize ancak gülüyorum ...yine benim dediğimide genelleyemeyiz tabiki ama en çok o bölgede bu tür sapıklık olduğunda istatistik bir gerçek malesef

İsterseniz kesin olmayan bilgileri istatistik diye sunmayalım emin olmadan. Kesinlikle sapıklık olayları doğuda daha fazla diye birşey yok. Aksine daha çok batıdaki büyük şehirlerden duyuyoruz. Sapıklığı genelleyemeyiz yani.

Erkeğin niyetinin iyi ya da kötü olmasına göre mi değerlendiriyorsunuz bu durumu? Konu saçma bir noktaya gelmiş.
Konu sahibinin vicdanı rahat etmemiş yazmış buraya ki bence de hata etmiş. En azından kendi kendini sorgulayabilen bir insan. Gerisini konuşmak-yok erkek iyi niyetli mi kötü niyetli mi- çok konu dışı burda.

Bu istatistik gerçek bir veri malesef ki bir yerlerimden uydurmuyorum çok öğrenmek istiyorsanız araştırın doğuda erken evlilikler ..kendi bacisina sarkan hatta tecavüz olayları yine Doğu'da fazla ki bunların çoğu gizliyorlar aile içinde gizlemeyenler bu şekilde istatistik belirleniyor işte

Sizi rahatlatacak şeyler yazalım diye konu açmışsınız sanki. Kendi hislerinizle ilgili şüpheleriniz var gibi.

Sizin aklınıza uyup emin olduğum halde araştırdım. Buyrun efendim istatistikler, demekki uyduruyormuşsunuz.
Kusura bakmayın hüç bir bölgenin insanını, hiç bir yeri kesin olmayan şeylerle suçlama hakkınız yok.
Erken evlilik akraba evliliği vs doğuda daha fazladır evet. Bu da daha çok buraya gelen mültecilerin yüzünden bir türlü değiştirilemeyen durumlar, artık insanlar bilinçleniyorlar. Batıda büyüyüp yetişip şu anda görev gereği doğuda yaşayan bir insan olarak söylüyorum. Ama bunu yapanlara da kendi kardeşine tecavüz ediyor diye iftira atma hakkınız yok.
İyi günler...

Eklentiler

• Screenshot_2018-08-02-12-46-49.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2018-08-02-12-45-35.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 34
Hanımlar Doğu, Batı, Kuzey, Güney tartışması yapmayın, erkeklerin genel davranışlarını etnik kökene dayandırıp polemik yaratmayın rica ediyorum.

çok istiyorsan bana ısmarla demek nedir ya?
akıl tutulması mı yaşadınız o an?
madem samimi değiliz diyorsunuz bu nedir?

"Cok istiyorsan bana ismarla" diye luzumsuz bi girisimde bulunmussun.. Insan kendini tanir, rahatsiz olabilecegin bi durumu da bilirsin, sen kendin teklif etmissin, sacma..

Gec bir saatte bir erkekle bulismaniz arkadasiniz olsa bile bence gereksiz. Esinizin guvenini kaybetmeye hic degmez. gereksiz olmus. Bundan sonra fazla muhattap olmayin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…