Bazı üyeler eşim işten erken çıktığı için söylemişsin demiş ben gittiğim anda pişman olmuştum zaten.. Eve gider gitmez sonuçları ne olursa olsun ona söyleyecektim .. Eşim burayı okusun diye yazmisssin diyenler olmuş eşim kadınlar kulübünün dayımı üyesi evet sırf o görsün diye geldim buraya uzun uzun yazdım aynen haklısınız ve çok zekisiniz ... Daha da başka birşey demicem ... Allah herşeyi biliyor ve görüyor evet büyük yanlış yaptım Bidaha da asla yapmicam ... Karşı taraftan da yanlış bı hareket görmedim benim de bı sempatim yok .. aa dur belki eşim görür soylim ESİMİ HERKESTEN DAHA COK SEVİYORUM ... Kimseye ilgi falan da duymadım duymam da .. Aradığım herşey zaten onda var ..Eşinize anlatmaniz kısmını çok sevdim. Evet yanlış olabilecek bir hareket yapmışsınız ama sonucunda çok akıllıca davranmışsınız.
Eşinizle iyi anlaşıyorsa gecenin bir vakti ona değil de size mesaj atması dikkatimi çekti. Yazdıklarınızdan onun eşinizle samimi olduğu fikrine kapıldım çünkü. Ama olmuş bitmiş bir şey. Bundan sonra daha düşünceli davranırsınız olur biter. Kendinizi üzüp vicdan azabına gerek yok bence. Ne güzel eşiniz de size güveniyor çok büyük bir sıkıtnı olmamış.Öncelikle herkese iyi geceler .. Fazla uzatmadan direk konuya girip meseleyi özetle anlatmak istiyorum .. Ben İstanbul da yaşıyorum ve burda akraba olarak sadece teyzem var ... Şimdi hanımlar teyzemin komşusunun bı erkek kardeşi var benimle aynı yaşta dolayısıyla esimlede aynı yaşta ... Ayrıca eşimle aynı memleketten oldukları için iyi anlaşırlar .. Şimdi bu çocuk bizim eve yakın bir yerde çalışıyor .. Bı iki kere buluştuk teyzem vardı eşim vardı falan .. Buraya kadar problem yok ... Eşim saat 3 de işe gidip gece 12 de Eve geliyor ... Neyse bugün saat 10 gibi falan bu çocuk bana mesaj attı ufuk la gelinde size bir çay ismarlayayim dedi .. Bende ufuk evde yok dedim ... Ya öyle mi falan derken .. Çok istiyorsan bana ısmarla dedim .. Neyse hemen bizim evin çok yakınında ki bı cafede birer tane çay içtik biraz sohbet ettik ama toplasan yarım saat falan oturmusumdir ... Saat 11 oldu işte eşim erken çıkmis aradı bişey lazım mı diye dışarda oldugumu anladı araba seslerinden ben de eve gidiyordum o ara .. Eve gelince anlatırım dedim eşim inşallah bu saatte dışarda olman için mantıklı bı sebebin vardır dedi .. Neyse ben eve geldim ama içim hiic rahat değil çok huzursuzum tamam kötü bişey yapmadım vicdanım rahat çocukla tokalasmadim bile sohbet ederken de çoğu zaman eşimden konuştuk Diyarbakır'dan falan ..Ama benim icim rahat değil .. Neyse eşim geldi ben herşeyi anlattım o saatte dışarı cikmama çok kızdı Bidaha olmasın dedi konu kapandı tavır yapmadı .. Ama ben şimdi düşünüyorum yanlıştı bence .. Yani aynı şeyi eşimin yapmasını istemezdim .. Bu arada evden çıkmadan eşimi arayamazdim çünkü iş yerinde telefonu emanet e veriyor yasak ... Şimdi ben o çocukla Bidaha konuşmayı düşünmüyorum WhatsApp da falan .. Şu hayatta en çok korktuğum şeylerden biri eşimin bana olan güvenini kaybetmek ..
Aldırmıyorum zaten ... Eve cagirmadim sarilmadim öpmedim yatağa atmadım en önemlisi beynimde ona karşı hiç birşey hissetmedim ... Yanlış olduğunu en başta fark ettim geldim burda salak gibi konu açtım içimi biraz rahatlar diye ama ne kocamı aldattigimi nede o çocuğa ilgi duymami bıraktılar ... Bunu tabiki Bidaha asla yapmicam ama karşı tarafın da bana yanlısı olmadı olmazda belki saçma ama doğu erkekleri asla başkasının namusuna göz dikmezler... Burda neler neler okuyorum her gün kocasını aldatan bı sürü kadın var onlara bu kadar tepki gelmedi ..seda_ufuk lütfen şu eşini aldattığını söyleyenlere falan çok da aldırma. Yorumları ben yazdıktan sonra okudum ve çok şaşırdım. Yok eşleri yapsa çok kızarlarmış artık güvenmezlermiş bilmem ne. Ne kadar güvensiz bir toplum olmuşuz biz, bu kadar güvenmediğimiz insanlarla evliyiz.
Aldırmıyorum zaten ... Eve cagirmadim sarilmadim öpmedim yatağa atmadım en önemlisi beynimde ona karşı hiç birşey hissetmedim ... Yanlış olduğunu en başta fark ettim geldim burda salak gibi konu açtım içimi biraz rahatlar diye ama ne kocamı aldattigimi nede o çocuğa ilgi duymami bıraktılar ... Bunu tabiki Bidaha asla yapmicam ama karşı tarafın da bana yanlısı olmadı olmazda belki saçma ama doğu erkekleri asla başkasının namusuna göz dikmezler... Burda neler neler okuyorum her gün kocasını aldatan bı sürü kadın var onlara bu kadar tepki gelmedi ..
Doğu erkekleri başkasının namusuna goz dikmezler hayatımda gordygum en yanlış genelleme doğuda yasamis biri olarak öncelikle kendi bacilarina kızlarına göz dikenleri gördükten sonra bu sizin söylediğinize ancak gülüyorum ...yine benim dediğimide genelleyemeyiz tabiki ama en çok o bölgede bu tür sapıklık olduğunda istatistik bir gerçek malesef
Bu istatistik gerçek bir veri malesef ki bir yerlerimden uydurmuyorum çok öğrenmek istiyorsanız araştırın doğuda erken evlilikler ..kendi bacisina sarkan hatta tecavüz olayları yine Doğu'da fazla ki bunların çoğu gizliyorlar aile içinde gizlemeyenler bu şekilde istatistik belirleniyor işteİsterseniz kesin olmayan bilgileri istatistik diye sunmayalım emin olmadan. Kesinlikle sapıklık olayları doğuda daha fazla diye birşey yok. Aksine daha çok batıdaki büyük şehirlerden duyuyoruz. Sapıklığı genelleyemeyiz yani.
Bu istatistik gerçek bir veri malesef ki bir yerlerimden uydurmuyorum çok öğrenmek istiyorsanız araştırın doğuda erken evlilikler ..kendi bacisina sarkan hatta tecavüz olayları yine Doğu'da fazla ki bunların çoğu gizliyorlar aile içinde gizlemeyenler bu şekilde istatistik belirleniyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?