Sanirim hic bir zaman evlenemicem

ne takintiymis arkadas. 2 gunde bir "evlenemiyoommmm" diye baslik aciliyo forumda.
Hayir neden bu takinti? Meslegin varmis, gez toz alisveris yap takil.. illa kocis mi lazim mutlu olabilmen icin?

Evet bunu evlenmis biri olarak yaziyorsunuz. Size ne? Belki takinti yaptim?? Belki bende beni seven birini istiyorum? Bir daha konu actigimda ilk önce size sorarim.
Insan kinadigini yasamadan ölmezmis. Bilmediginiz bir acidan ötürü ( evet benim icin aci) ahkam kesmek nede güzel dimi? Hersey koca degil derken pardon siz neden evlendiniz? Bekar takilip, kocis olmadan mutlu olsaydiniz ya?

Yapayanliz yaşam olmaz illaki insan karşi cinsten birini hayatinda isteyecektir en normali budur zaten ayrica evlilikte herkesin hakki bence
Bu tarz konular daha çok açilacak çünkü insanlar artik tanişamiyor ...

Yada tanisiliyor ama erkekler artik okadar gözleri ac ki, hep daha iyisini ariyor veya gözleri hep ayni anda bi kac kiside oluyor. Veya onlari terk edip giden kizlarin pesinde köle oluyor

Yada tanisiliyor ama erkekler artik okadar gözleri ac ki, hep daha iyisini ariyor veya gözleri hep ayni anda bi kac kiside oluyor. Veya onlari terk edip giden kizlarin pesinde köle oluyor
Şanş işleri biraz kimse terkettigim halde köle olmadi bana :)))
Evlenmek istemeyenlere denk geldim ben hep bir de iliski yaşadiktan sonra söyleyolar bunu
Ama illaki vardir bence daha sosyal bir hayat yaşamak gerek özellikle kendimiz icin bir de bu konulari takinti haline getirmemek

evliliği bir süre tamamen unutun, yani doğal akışına bırakın. zaten olacağı varsa her şekilde olur, stres yapmayın, dua edin.
mesleğinizle ilgili yurt dışı staj ya da burs gibi olanakları araştırın. kendinizi geliştirin.
ben de sizin gibiydim, artık çevre baskısından da bunalıp yurt dışına gittim bir süreliğine ve döndükten 1 ay sonra da evlendim. 33 yaşındaydım evlendiğimde.
kader kısmet bu işler, hiç üzülmeyin. hayırlısı olur inşallah

24 yaşındayım ama bende de böyle düşünceler oluşuyor.Ama mutsuz evlilikleri de görünce duyunca zamanı değil yada hayırlısı böyle demek diyorum.

Evli olup da evliliği kötüleyenlere kulak asmayın. İddia ettikleri kadar şikayetçi olsalar boşanırlardı. Evlilik o kadar kötüyse niye evlenmişler bir de devam ettiriyolar?

Tamam "ay evlenemedin mi üzülmekte haklısın yazııık" denmez ama "nesini istiyorsun hayat ondan mı ibaret koca meraklısı mısın" diye de teselli olmaz. Tamam hayat ondan ibaret değil ama kariyer, gezme tozmadan da ibaret değil. Bu da hayatın bir parçası, tamamı olmasa da. Kadın zaten birlikte gezip tozabileceği biriyle evlenir, kendini eve kapatacak biriyle değil. Yanlış evlilik yapılmazsa evlilik hayatın sonu olmaz tam tersi avantajlar katar.

Konu sahibi iyi güzel peki sizin fikrin ne diye sorarsanız, tabi ki isteyin ama kendinizi ona endekslemeyin, çok üstüne düştükçe olmaz çünkü. Siz çevre yaratın kendinize akışına bırakın. Evlenmiş olmak için de evlenmeyin. Yokluktan bulunan adam yokluk kadar mutsuz eder çünkü. Hatta daha fazla mutsuz eder.

36,5 yaşındayım, hiç evlenmedim, son 7 senem bir erkekimsi sayesinde çöp oldu, menapoz teyze olmaya da çok kalmamış bu arada Bu devrin erkekleri defolu bacım, fabrika ayarlarının yazılımı bile yanlış. Kendimce ortadoğu ülkelerinin erkeklerinin beyinlerinin kasık bölgesine iltica etmiş olduğu sonucunu çıkardım. Ejnebi tanıdığı olanlar bir el atsın bize sevabına

Yabancilar da beter çikabilir bu işin milleti yok be canim

Yabancilar da beter çikabilir bu işin milleti yok be canim

En azından onlar daha özgür düşünüolar, aradıkları ve aradıklarını söledikleri şey arasında fark yok. Anam da anam die tutturmuolar mesela ve bu çok önemli bişey, özellikle anacıl erkeklerin mitoz bölünmeyle çoğaldığı bu dönemde.

İlla herkes evlenecek diye bir kural yok ki.
Toplumsal dayatmalara karşı çıkın.Özgürlük evlilikten daha güvenli
Erkeklere ihtiyacımız yok

Baskasi beni ilgilendirmez ben beni seven benim sevebilecegim bir es ve cocuklar istiyorum. Ee yasimda geldi isimde var

Bakın ben sevip sevildiğimi düşündüğüm adamla evlendim ve hayatım 1 2 yılda kabus oldu şimdi ondan önce ve sonra diye ayırıyorum hayatımı. onla evlenmeden önce evliliğe niye bu kadar takmışım ki diyorum şimdi ise yine sevilmek istiyorum ama bu sefer hayatımı kendime zehir edip düşünmüyorum kurslara gidiyorum en büyük hobim yüzmek yüzüyorum stresimi atıyorum siz de stres atacak şeyler bulun.
Hayat geçiyor yanınızda biri olsa da olmasa da. Gelecek ve geçmişi unutup anda kalmaya çalışın keyif alın. Bunu yürekten diyorum sağlıklı olmak bile şükür sebebi elinizde olmayanlara odaklanınca hem üzülüyoruz hem de kendimize hayatı zehir ediyoruz.
Kendinizi üzmeyin. En önemli şey sağlık.
Yaşam başlı başına bir ödül isiniz gücünüz var illaki size denk gelen biri ile evlilik yaparsınız.

Ben pek yorum yapmam konulara ama buna yapacağım.Canım ben seni çok iyi Anlıyorum öncelikle bunu söyliyim.Ben de mesleğini eline almış,kendimce eli yüzü düzgün,kendini evliliğe çok hazır hisseden biriydim,lakin ortalıkta evlenmeyi Düşünen tip yoktu.Herkrs lay lay lom Saçma sapan istekler peşindeydi.Yaş 36 idi çocuk isteğim o kadar ağır basıyordu ki boşanmış çocuklu bir adamla evlendim sırf evlilik istiyor diye seviyorum da kendisini ama bugün bana söylediği bir cümleyle şok geçirdim.Beyefendi bir evliliği en fazla 5 yıl yürüyebilirmiş,daha fazlası sıkarmış.Çokkkk şükür hamileyim ve en çok istediğim şey bebeğime Sağlıcakla kavuşmak ikinci istediğim şey de eşimin bu Saçma sapan fikirden uzaklaşması ve bir aile olarak mutlu Mesut hayat sürmek.Sakın ola sen iyice tanımdan evlenme ben pişman Değilim çünkü yaşım şartlar böyle gerektiriyordu ben bir Ömür geçiririm bu adamla ama adamın zihniyet tuhaf ! Allah büyük dyorum sakınnnn en az 1 yıl tanımadan evlenme bazı şeyleri Nikahtan sonra itiraf ediyorlar dikkatli ol inşallah mutlu olacağın Kışı tez vakitte karşına çıkar ve sağlıklı bir karar verip evlenirsin Anlıyorum ben seni

Şok oldum ya esinize insallah bu sacma dusuncesinden döner arkadas cevresinden etkileniyor olabilir mi aman evlendin de ne oldu bak disarda 18likler var diye herkesin aklini celmeye calisan igrenc tip birkac arkadasi varsa ztn hemen o tarafa kayiyor bu erkekler umarim bu dusuncesi söner

Bilmiyorum kü pek Arkadaşı da yok,işten eve evden işe gider evden çıkmaz.Takıldığı kimse yok.
Babası kendisi iki yaşındayken ölmüş annesi terk edip başkasıyla evlenmiş babaannesi büyütmüş çocukları.hiçbir akrabasıyla da görüşmüyor herkese kızgın herkese küs ,kız kardeşine bile .Aile kavramı oturmamış diyorum ben.Benden önce iki evlilik yapmiş ikisini de boşamış.Evlenirken bir ara ayrılmıştık ne yalvarmalar etmişti ben bu saatten sonra kimseyi tanımaya çalışmak istemiyorum beraber yaşlanalım vs.
Normalde tam istediğim ev erkeği ama böyle bir zihniyet taşıdığını yeni öğreniyorum dua ediyorum artık Allah'a.Bir oğlu var annesinde ve annesinin dolduruşuyla gelmiyor gitmiyor srtık.İnsan bundan da mi ders çıkarmaz.Rabbim bebeğimi bana bağışlasın ona sarılayım o bana yeter.
Bu arada bir yıl 2 aylık Evliyiz daha

Tsk ederim canim insallah esin dogru yolu bulur mutlu olursun.

Aman yaa tek derdin bu olsun evlenip napacaksın. Evlenincede keşke evlenmeseydim diyeceksin nasıl olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…