- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
- Konu Sahibi Umutlu1988
-
ne takintiymis arkadas. 2 gunde bir "evlenemiyoommmm" diye baslik aciliyo forumda.
Hayir neden bu takinti? Meslegin varmis, gez toz alisveris yap takil.. illa kocis mi lazim mutlu olabilmen icin?
Yapayanliz yaşam olmaz illaki insan karşi cinsten birini hayatinda isteyecektir en normali budur zaten ayrica evlilikte herkesin hakki bence
Bu tarz konular daha çok açilacak çünkü insanlar artik tanişamiyor ...
Şanş işleri biraz kimse terkettigim halde köle olmadi bana :)))Yada tanisiliyor ama erkekler artik okadar gözleri ac ki, hep daha iyisini ariyor veya gözleri hep ayni anda bi kac kiside oluyor. Veya onlari terk edip giden kizlarin pesinde köle oluyor
Yabancilar da beter çikabilir bu işin milleti yok be canim36,5yaşındayım, hiç evlenmedim, son 7 senem bir erkekimsi sayesinde çöp oldu, menapoz teyze olmaya da çok kalmamış bu arada Bu devrin erkekleri defolu bacım, fabrika ayarlarının yazılımı bile yanlış. Kendimce ortadoğu ülkelerinin erkeklerinin beyinlerinin kasık bölgesine iltica etmiş olduğu sonucunu çıkardım. Ejnebi tanıdığı olanlar bir el atsın bize sevabına
Yabancilar da beter çikabilir bu işin milleti yok be canim
İlla herkes evlenecek diye bir kural yok ki.
Toplumsal dayatmalara karşı çıkın.Özgürlük evlilikten daha güvenli
Erkeklere ihtiyacımız yok
Ben pek yorum yapmam konulara ama buna yapacağım.Canım ben seni çok iyi Anlıyorum öncelikle bunu söyliyim.Ben de mesleğini eline almış,kendimce eli yüzü düzgün,kendini evliliğe çok hazır hisseden biriydim,lakin ortalıkta evlenmeyi Düşünen tip yoktu.Herkrs lay lay lom Saçma sapan istekler peşindeydi.Yaş 36 idi çocuk isteğim o kadar ağır basıyordu ki boşanmış çocuklu bir adamla evlendim sırf evlilik istiyor diye seviyorum da kendisini ama bugün bana söylediği bir cümleyle şok geçirdim.Beyefendi bir evliliği en fazla 5 yıl yürüyebilirmiş,daha fazlası sıkarmış.Çokkkk şükür hamileyim ve en çok istediğim şey bebeğime Sağlıcakla kavuşmak ikinci istediğim şey de eşimin bu Saçma sapan fikirden uzaklaşması ve bir aile olarak mutlu Mesut hayat sürmek.Sakın ola sen iyice tanımdan evlenme ben pişman Değilim çünkü yaşım şartlar böyle gerektiriyordu ben bir Ömür geçiririm bu adamla ama adamın zihniyet tuhaf ! Allah büyük dyorum sakınnnn en az 1 yıl tanımadan evlenme bazı şeyleri Nikahtan sonra itiraf ediyorlar dikkatli ol inşallah mutlu olacağın Kışı tez vakitte karşına çıkar ve sağlıklı bir karar verip evlenirsin Anlıyorum ben senikizlar 31 yasindayim. Meslegimi elime almis, genelde evden ise isden eve diye hayati gecen biriyim. Kötü tecrübelerimden sonra tekrar birini sevmek okadar zor ve imkansiz gibi geliyor ki.. zaten dogru düzgün biride karsima cikmiyor. Ailem, kardeslerim veya arkadaslarim artik biri var mi diye bile sormuyolar. Biri ile tanissam nasil ilerliyor diye bile soran yok. Onlarinda benim evlenecegime dair ümitleri kalmadi. Gezilere katiliyorum, yeni insanlar tanimak icin. Ama nedense bi türlü olmuyor. Cok yoruldum ve cok üzgünümbazen her serde bi hayir vardir diyorum, öyle avutuyorum kendimi
Şok oldum ya esinize insallah bu sacma dusuncesinden döner arkadas cevresinden etkileniyor olabilir mi aman evlendin de ne oldu bak disarda 18likler var diye herkesin aklini celmeye calisan igrenc tip birkac arkadasi varsa ztn hemen o tarafa kayiyor bu erkekler umarim bu dusuncesi sönerBen pek yorum yapmam konulara ama buna yapacağım.Canım ben seni çok iyi Anlıyorum öncelikle bunu söyliyim.Ben de mesleğini eline almış,kendimce eli yüzü düzgün,kendini evliliğe çok hazır hisseden biriydim,lakin ortalıkta evlenmeyi Düşünen tip yoktu.Herkrs lay lay lom Saçma sapan istekler peşindeydi.Yaş 36 idi çocuk isteğim o kadar ağır basıyordu ki boşanmış çocuklu bir adamla evlendim sırf evlilik istiyor diye seviyorum da kendisini ama bugün bana söylediği bir cümleyle şok geçirdim.Beyefendi bir evliliği en fazla 5 yıl yürüyebilirmiş,daha fazlası sıkarmış.Çokkkk şükür hamileyim ve en çok istediğim şey bebeğime Sağlıcakla kavuşmak ikinci istediğim şey de eşimin bu Saçma sapan fikirden uzaklaşması ve bir aile olarak mutlu Mesut hayat sürmek.Sakın ola sen iyice tanımdan evlenme ben pişman Değilim çünkü yaşım şartlar böyle gerektiriyordu ben bir Ömür geçiririm bu adamla ama adamın zihniyet tuhaf ! Allah büyük dyorum sakınnnn en az 1 yıl tanımadan evlenme bazı şeyleri Nikahtan sonra itiraf ediyorlar dikkatli ol inşallah mutlu olacağın Kışı tez vakitte karşına çıkar ve sağlıklı bir karar verip evlenirsin Anlıyorum ben seni
Bilmiyorum kü pek Arkadaşı da yok,işten eve evden işe gider evden çıkmaz.Takıldığı kimse yok.Şok oldum ya esinize insallah bu sacma dusuncesinden döner arkadas cevresinden etkileniyor olabilir mi aman evlendin de ne oldu bak disarda 18likler var diye herkesin aklini celmeye calisan igrenc tip birkac arkadasi varsa ztn hemen o tarafa kayiyor bu erkekler umarim bu dusuncesi söner
Ben pek yorum yapmam konulara ama buna yapacağım.Canım ben seni çok iyi Anlıyorum öncelikle bunu söyliyim.Ben de mesleğini eline almış,kendimce eli yüzü düzgün,kendini evliliğe çok hazır hisseden biriydim,lakin ortalıkta evlenmeyi Düşünen tip yoktu.Herkrs lay lay lom Saçma sapan istekler peşindeydi.Yaş 36 idi çocuk isteğim o kadar ağır basıyordu ki boşanmış çocuklu bir adamla evlendim sırf evlilik istiyor diye seviyorum da kendisini ama bugün bana söylediği bir cümleyle şok geçirdim.Beyefendi bir evliliği en fazla 5 yıl yürüyebilirmiş,daha fazlası sıkarmış.Çokkkk şükür hamileyim ve en çok istediğim şey bebeğime Sağlıcakla kavuşmak ikinci istediğim şey de eşimin bu Saçma sapan fikirden uzaklaşması ve bir aile olarak mutlu Mesut hayat sürmek.Sakın ola sen iyice tanımdan evlenme ben pişman Değilim çünkü yaşım şartlar böyle gerektiriyordu ben bir Ömür geçiririm bu adamla ama adamın zihniyet tuhaf ! Allah büyük dyorum sakınnnn en az 1 yıl tanımadan evlenme bazı şeyleri Nikahtan sonra itiraf ediyorlar dikkatli ol inşallah mutlu olacağın Kışı tez vakitte karşına çıkar ve sağlıklı bir karar verip evlenirsin Anlıyorum ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?