- 6 Şubat 2017
- 28
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi hayatumut35
-
Anne baban nerdeler bu arada ???ben 19 yaşında bir genç kızım hep yaşımdan olgun oldum her şeyi hep erken yaşadım malesef böyle olmasını istemezdım biraz hikayemden bahsedeyim size.. 16 yaşında bir sevgilim oldu ve bir gün bana sahip oldu ve ben o günden sonra hep utançla yaşadım kimsenin yüzüne bakamaz oldum kimseyle konuşmadım sustum sonra eski sevgilisiyle görüştüğünü öğrenince de bitirdim .. ondan sonra kımse uzun sure hayatıma girmedı 17 yaşında ıkı kuzenımın evinde kalmaya gittim biri kiz biri erkek küçüklüğümden beri hep abi derdim ben ona bana dokundu bacaklarımı ellemeye başladı 3 müz yatarken ben ilk gerçekten hiç kötü niyetle yaklaşmadım olaya sonra anladım niyetini taciz etti . Ve çok sevdiğim canciğer olduğum bir kuzenim daha vardı o 18 inde kaçtı sevdiği adama .. 1 yıldır evlilerdi o zamanlar eniştem olur kendisi ve ben tecavüze uğradım kimseye söyleyemedim günlerce ağladım kendimden utandım şu an üstünden 1 yıl geçti 19 yaşımdayım kimseye güvenim kalmadı her gün daha fazla ölümü istiyorum mantıklı düşünemıyorum her şeyde ağlıyorum her şeye sinirleniyorum her gün onu nasıl öldürebilirim düşüncesiyle yaşıyorum çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Söylemelisin. Söylemesen de yanlarında yaşa orda burda kalma. Ve psikolojik yardım al. Okuluna devam et kendini okumaya verhiçbir şeyden haberleri yok... Söyleyemedim
Tabi ki de yaşayan bilir.Her şeyi sineye çekmekk ... Sen o üç kelimeyi ağzından kolaylıkla çıkartabilirsin belki ama o kadar zor kii
ben 19 yaşında bir genç kızım hep yaşımdan olgun oldum her şeyi hep erken yaşadım malesef böyle olmasını istemezdım biraz hikayemden bahsedeyim size.. 16 yaşında bir sevgilim oldu ve bir gün bana sahip oldu ve ben o günden sonra hep utançla yaşadım kimsenin yüzüne bakamaz oldum kimseyle konuşmadım sustum sonra eski sevgilisiyle görüştüğünü öğrenince de bitirdim .. ondan sonra kımse uzun sure hayatıma girmedı 17 yaşında ıkı kuzenımın evinde kalmaya gittim biri kiz biri erkek küçüklüğümden beri hep abi derdim ben ona bana dokundu bacaklarımı ellemeye başladı 3 müz yatarken ben ilk gerçekten hiç kötü niyetle yaklaşmadım olaya sonra anladım niyetini taciz etti . Ve çok sevdiğim canciğer olduğum bir kuzenim daha vardı o 18 inde kaçtı sevdiği adama .. 1 yıldır evlilerdi o zamanlar eniştem olur kendisi ve ben tecavüze uğradım kimseye söyleyemedim günlerce ağladım kendimden utandım şu an üstünden 1 yıl geçti 19 yaşımdayım kimseye güvenim kalmadı her gün daha fazla ölümü istiyorum mantıklı düşünemıyorum her şeyde ağlıyorum her şeye sinirleniyorum her gün onu nasıl öldürebilirim düşüncesiyle yaşıyorum çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Saflıkmıdır bu hayır yazın saf birinin yazısı değilBenden yaşça büyük kuzenimden bahsediyorum
senın abın var mı ? varsa o sana kol da atsa sarılsa da sen bunda nasıl bir art niyet ararsınSaflıkmıdır bu hayır yazın saf birinin yazısı değil
Bu hikaye bende tutmadı inanmadım
Arkadaşların yorumları gayet güzel şayet gerçekse hikayeniz menfaat görürsün
Kuzum benim ya senin adına çok üzüldüm Rabbim yardimcin olsun inşallah eğer dertlesmek istersen seni dinlerim ve sana tavsiyem kininle hiçbiryere varamazsin şu an bkz ne desek boş çünkü o hissi bir tek swn yürekten hissedensin hücrelerine kadar kırgınlık kin Korkaklik güvensizlik ile dolusun sana ne diyeceğim bilemiyorum o yüzden ama dertlesmek istersen filan seni inan ki dinlerim yardimci olmaya çalışrim Allahım senin ellerini hiç birakmasin inşallah bende çok kötü şeyler yaşadım ama beterin beteri vardır o yüzden şükürler olsun her halimize kuzucumben 19 yaşında bir genç kızım hep yaşımdan olgun oldum her şeyi hep erken yaşadım malesef böyle olmasını istemezdım biraz hikayemden bahsedeyim size.. 16 yaşında bir sevgilim oldu ve bir gün bana sahip oldu ve ben o günden sonra hep utançla yaşadım kimsenin yüzüne bakamaz oldum kimseyle konuşmadım sustum sonra eski sevgilisiyle görüştüğünü öğrenince de bitirdim .. ondan sonra kımse uzun sure hayatıma girmedı 17 yaşında ıkı kuzenımın evinde kalmaya gittim biri kiz biri erkek küçüklüğümden beri hep abi derdim ben ona bana dokundu bacaklarımı ellemeye başladı 3 müz yatarken ben ilk gerçekten hiç kötü niyetle yaklaşmadım olaya sonra anladım niyetini taciz etti . Ve çok sevdiğim canciğer olduğum bir kuzenim daha vardı o 18 inde kaçtı sevdiği adama .. 1 yıldır evlilerdi o zamanlar eniştem olur kendisi ve ben tecavüze uğradım kimseye söyleyemedim günlerce ağladım kendimden utandım şu an üstünden 1 yıl geçti 19 yaşımdayım kimseye güvenim kalmadı her gün daha fazla ölümü istiyorum mantıklı düşünemıyorum her şeyde ağlıyorum her şeye sinirleniyorum her gün onu nasıl öldürebilirim düşüncesiyle yaşıyorum çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?