- 6 Şubat 2017
- 28
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi hayatumut35
-
O kadar mı kötü hayatım yanı inanılmıcak kadar mı ? :SBunların hepsi farklı kişiler tarafından yapıldı ve hep senin başına geldi?
Nekadar bahtsızsın..
Yani inanmakla inanmamak arasında kaldığım için ne yorum yapacağımı bilemedm..
Peki hiç düşündünmü acaba neden hep seni bulur böyle şeyler?
Kusura bakma ama üslubun fazla dramatik. Sahip olmak falan... overrated kalıplar. fake olmanı diliyor ve tüm kalbimle buna inanıyorum. Hatta eminim. Yine de başına böyle şeyler gelen insanlar varsa buradaki yol gösterici yorumlardan faydalanmalılar.O kadar mı kötü hayatım yanı inanılmıcak kadar mı ? :S
düşündüm ve ben cevabını bulamadım ayrıca erkek gibi kız olduğumu söylerler hatta arkadaşlarım hep delikanlı felan dıye dalga geçerler.. Ve şöyle bişey dıyım sana demişssin ya neden acaba hep senı bulur böyle şeyler diye TECAVÜZ den bahsediyoruz farkındamısın arkadaşım istemediğin birinin sana zorla sahip olmasından benim ne suçum olabilir ?
inanıp inanmamak sana kalmış böyle şeyler olmaz deme başına gelince dramatiği görürüm ben sende he yine Allah düşmanımın basına vermesın ...Kusura bakma ama üslubun fazla dramatik. Sahip olmak falan... yemedim yani fakesin.
sadece ikimiz yatmıyorduk kız kuzenimizde yanımızdaydı ve bahsettıgım kişi 28 yaşında yani beraber büyüdüğüm abi dediğim insan ama haklısın insanlarda kötü niyet aramadığımdanbu 3 olay neden senin basina gelmis? elestirmek icin degl ama hadi sevgilinle oldun anladik ama kuzeninin tacizi enistenin tecavuzu ? normal hayatta bi arada sık karsilasilan seyler degil bence bunlar.sevgilinle yasadgn seyden utanmissin ama abi dedgn kuzeninle yanyana yatiyorsun 17 yasinda? hicmi aklina gelmedi? kuzende olsa 17 18 yasinda bi kizin yanyana yatmalari hic normal degl bana kalirsa.onun disinda Allah islh etsin o irz dusmanlarini diyorum .yasanacagi varms
Ahahahha işte bu yüzden basbayağı gerçek değilsin. Tribe bak... şey gibi olmasın da meslek gereği metinlerle ve üsluplarla çok iç içeyim. Tamamen hayal ürünüsün. Unreliable narrator diye bir terim var ya tam olarak osun :)inanıp inanmamak sana kalmış böyle şeyler olmaz deme başına gelince dramatiği görürüm ben sende he yine Allah düşmanımın basına vermesın ...
Arkadaşım ben ve benim yaşadıklarım gerçek ve bunu kimseye kanıtlamak zorunda değilim sen bilirsin ben sadece buraya yazıp normal hayatta kımseyle paylaşamadığım için burda dertleşmek istedim her türlü yoruma açığım sen bilirsinAhahahha işte bu yüzden basbayağı gerçek değilsin. Tribe bak... şey gibi olmasın da meslek gereği metinlerle ve üsluplarla çok iç içeyim. Tamamen hayal ürünüsün. Unreliable narrator diye bir terim var ya tam olarak osun :)
Arkadaşım ben ve benim yaşadıklarım gerçek ve bunu kimseye kanıtlamak zorunda değilim sen bilirsin ben sadece buraya yazıp normal hayatta kımseyle paylaşamadığım için burda dertleşmek istedim her türlü yoruma açığım sen bilirsin
Sen neden utanıyorsun ki basinin dimdik olmasi gerek bunlari sana yapan adi insanlar utanmayip baslari dik geziyorken ustelik yardim al biseylerle ugras yukler dusundukce iconde tuttukca kafa yordukca artar yapma kendine bunu hayat kisa biraz tadini cikarmaya bak elbette korkunc seyler olmus ama en azindan insanlarin ne kadar pis olsugunu gordun bence kendine bi yol ciz ailene de durumu anlatsanda bisey degismeyecek hatta seni suclayacaklar bu konuda yada ailen nasil anlayisli insanlarsa bence konus eger degillerse hic acma konuyu sen kotu olursun. Bak sadece sunu bil niyetin iyi herkesi kendin gibi iyi gormussun gorme belliki guzelde birisin kendini yipratma allah buyuktur her zaman icin cektiklerinin bi mukafati var dua et rabbine. Uzulme de cunku sen istemedin boyle olmasini..ben 19 yaşında bir genç kızım hep yaşımdan olgun oldum her şeyi hep erken yaşadım malesef böyle olmasını istemezdım biraz hikayemden bahsedeyim size.. 16 yaşında bir sevgilim oldu ve bir gün bana sahip oldu ve ben o günden sonra hep utançla yaşadım kimsenin yüzüne bakamaz oldum kimseyle konuşmadım sustum sonra eski sevgilisiyle görüştüğünü öğrenince de bitirdim .. ondan sonra kımse uzun sure hayatıma girmedı 17 yaşında ıkı kuzenımın evinde kalmaya gittim biri kiz biri erkek küçüklüğümden beri hep abi derdim ben ona bana dokundu bacaklarımı ellemeye başladı 3 müz yatarken ben ilk gerçekten hiç kötü niyetle yaklaşmadım olaya sonra anladım niyetini taciz etti . Ve çok sevdiğim canciğer olduğum bir kuzenim daha vardı o 18 inde kaçtı sevdiği adama .. 1 yıldır evlilerdi o zamanlar eniştem olur kendisi ve ben tecavüze uğradım kimseye söyleyemedim günlerce ağladım kendimden utandım şu an üstünden 1 yıl geçti 19 yaşımdayım kimseye güvenim kalmadı her gün daha fazla ölümü istiyorum mantıklı düşünemıyorum her şeyde ağlıyorum her şeye sinirleniyorum her gün onu nasıl öldürebilirim düşüncesiyle yaşıyorum çok kötüyüm kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Sevgilimle bir şeyler yaşıyorduk fakat o kadar ileri gidiceğini tahmin etmedim yani benim isteğimde olan ir şey değildi o yüzden ne diceğimi bilemediğim için o kelimeyi kullandım . teşekkür ederim tavsiyeniz içinOlayın ben de fake olmasını dileyerek konuya başlayayım. Bu kadar fazla travmatize olayın başınıza gelmesi bir süre sonra sizde duygusal kopukluk yaratacak şeyler aslında ama siz öyle bir yazmışsınız ki senaryo yazar gibi adeta, fazla dramatize sözler. Bu yüzden fake olduğunuz düşünülmüş olabilir ama ben adamakıllı bir cevap yazıcam umarım kimseyi oyalamıyorsunuzdur.
Sahip oldu kelimesini neden kullandınız? Sevgiliniz tecavüz mü etti size yoksa bir gençlik hatası olarak mı değerlendiriyorsunuz bunu yani isteyerek ve istemeyerek birlikte olmak arasında fark var. Yaşadıklarınız ağır şeyler, maddi durumunuz ne kadar elverir bilemem ama sizin uzun süreli terapi görmeniz lazım, çok travmatize olaylar yaşamışsınız. Buradan size verebileceğim tek tavsiye bu.
Uyumak değil uzandık kız kuzenim de vardı yanımda ve film izliyorduk ve halamlar da evdeydi . Kolay telafuz etmedim tabii kkide onları yazarken çok zorluk çektim . Hayatıma hiçbir şey olmamış gibi devam etmek istesemde edemiyorum mantıklı düşünemediğimin farkındayım . Tabi ki görüşmüyorum bazen aileler görüşünce bir araya geliyoruz ve o zaman sadece içimde nefret kin öldürme planları ...17 yaşında bir genç kız hangi akla hizmet erkek kuzeniyle aynı yatakta uyur? Buna evdekiler nasıl müsaade eder? Bazı şeylerin gidişatını değiştirmek elinizde. Bundan sonrası için uyanık olun çevrenizdeki pis istismarcılara karşı. Tecavüzü bile çok kolay telafuz etmişsiniz gibi geldi bana. Hiç kimseye anlatmadınız peki hiç birşey olmamış gibi hayatınıza devam mı ediyorsunuz? O kuzenle ve kocasıyla görüşüyormusumuz? Neden polise gitmediniz? Böyle korkarak,utanarak,saklanarak yaşayamazsınız. Şayet gerçekse anlattıklarınız lütfen polise gidin. İnsan içine çıkmaması gerekenler tecavüzcüleriniz. Siz değilsiniz.
Dediğim gibi erkek kuzenimle yatmadık kız kuzenimde yanımızdaydı yanı kardeşi oluyor film izliyorduk uzanıyorduk . Eniştem beni aradı ben eşimle konuştum dedi gezmeye giidicez ilk seni alıyım çarşıdyaım dedım sonra beraber alırz dedi ben nerden bilebilirim ki yanı nasıl böyle iğrençce bi düşünceye kapılldığııBabası öz kızına tecavüz eden bir dünya da erkek kuzenle birlikte yatmak niye üzmek istemem sizi ama kuzeninin esinin tecavüz edebilecek ortamı nasıl buldu nasıl basbasa kalabildin ben bunlara takıldım
Ailemin bana destek olucağını bilsem bir dakika durup düşünmem çünkü bana destek birisini görsem güç alırım ama şu an çok güçsüzüm .. Hep dua ediyorum inşallah böyle insanlar cezasını bulurlarSen neden utanıyorsun ki basinin dimdik olmasi gerek bunlari sana yapan adi insanlar utanmayip baslari dik geziyorken ustelik yardim al biseylerle ugras yukler dusundukce iconde tuttukca kafa yordukca artar yapma kendine bunu hayat kisa biraz tadini cikarmaya bak elbette korkunc seyler olmus ama en azindan insanlarin ne kadar pis olsugunu gordun bence kendine bi yol ciz ailene de durumu anlatsanda bisey degismeyecek hatta seni suclayacaklar bu konuda yada ailen nasil anlayisli insanlarsa bence konus eger degillerse hic acma konuyu sen kotu olursun. Bak sadece sunu bil niyetin iyi herkesi kendin gibi iyi gormussun gorme belliki guzelde birisin kendini yipratma allah buyuktur her zaman icin cektiklerinin bi mukafati var dua et rabbine. Uzulme de cunku sen istemedin boyle olmasini..
Böyle insalar bu dunyada da diğer dünyada da alacak cezasını allah büyük. Bak bunu dost diyip kimseye anlatma olur mu? İnsanlar cok kotuler. 13 yasindaki kız tecavüze ugradiginda rızası var dendi bu ülkede. Simdi yapman gereken dimdik ayaklarinin üzerinde durmak kimseye boyun eğme herkesin imtahani farkli seninkide bu sukret daha kotusu olabilirdi.Ailemin bana destek olucağını bilsem bir dakika durup düşünmem çünkü bana destek birisini görsem güç alırım ama şu an çok güçsüzüm .. Hep dua ediyorum inşallah böyle insanlar cezasını bulurlar
Bence de insanlar çok kötüler ...Böyle insalar bu dunyada da diğer dünyada da alacak cezasını allah büyük. Bak bunu dost diyip kimseye anlatma olur mu? İnsanlar cok kotuler. 13 yasindaki kız tecavüze ugradiginda rızası var dendi bu ülkede. Simdi yapman gereken dimdik ayaklarinin üzerinde durmak kimseye boyun eğme herkesin imtahani farkli seninkide bu sukret daha kotusu olabilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?