Sanırım tükendim...

Senın abin var

senın abın var mı ? varsa o sana kol da atsa sarılsa da sen bunda nasıl bir art niyet ararsın
Hayır biz üç kız kardeşiz kız kardeşime bile hoşlanıyorsa sarılmam keza kızkardeşimde öyle

ALLAH razi olsun, amin Allah hepimizin yardımcısı olsun Öyle ya bu hayatın iyi yönünü hiç göremedim o yüzden yaşamak için sebep ararken zorlanıyorumm

Ani degisimlerinizin anne baba farkinda olup size en azindan bi konusma yapip sorunun neden kaynaklandigi sormalarini beklerdim genclik dersin ofke patlamalarina ama yinede en azindan annen bu gibi durumlarda problemi sorgulamaliydi her aile bilinci degil malesef ki her durumu ergenlige baglayip ustune dusmemeleri daha ayri bi sorunu doguruyor.
Enistem dedigin kisiye karsi bunlari yaparken kuzeniniz ne kadar bilmedi hissedemedi oda ayri konu susmayin ve elalem ne der diye kendinizden utanmayin hukiki yollardan sikayette bulunun susmayin hic bi sekilde.

Evet ailem bana neyin var sorusu yerıne bıktım senden hep bi asisin öyle böyle bir sürü şey işte .. Onun Allah belasını versin bende onu sorguluyorum bir kadın olarak nasıl anlayamadı ya Türkiye de hukuki yollardan bulunsam ne olur beni suçlu çıkartırlar

Üstünden epey bi zaman geçti sanırım artık hukuki yollar pek işe yaramaz

Bela okumak anneye dogru degil öncellikle her ailede bilincli degil tekrar ediyorum .Türkiyede adalet istemek ne kadar sonuc verir bilemem ama herseye ragmen susmamak gerek susmak kabullenmek daha da karalari baglatiyor insani.Önünde koca bi ömür var annen asiliginden sikayet ediyor madem icini dok saril Annene anlat paylas eger ters tepip seni suclayici baskici yaklasirsa ona gore cizgilerin net olsun ve hakkini hukukunu ailende yaninda olmasa bile ara piskolojik destek alman sart yeni adim atman icin yap kendine bu iyiliği.

hayır yanlış anladınız orda anneme bela okumuyorum bir daha okursanız anlarsınız anneme öyle bişey demem çok değerlidir anne sonucta fakat sanırım bir şeyler yapmam şart Allahım akıl ver yarabıım

Ben bu durumun birebir aynisini kardesimde yasadik cok zor atlattik ben bile bi abla olarak kendimi yedim bitirdim nasil anlamadim hissetmedim diye annem babam sagolsunlar destek oldular etrafmi cogu kez dillerine dolayip dedikosunu yapti ve her daim yaninda durdum .Kardesim agir ilaclarla destek aldi uzmanlardan ve suan halen sorgular kendini atlatilmiyor kolay anliyorum emin ol hukiki yollardan elimizden gelenin fazlasini yaptik ama ne kadar yaralarini sarabildim hala kendimi suclarim nasil anlamadim bu acilari cekerken yanliz biraktim diye .

Keşke benım de sizin gibi yanımda olan destek cıkabilcek bi ailem olsaydı... Sizinde Allah yardımcınız olsun

Aminn cümlemizin insallah.Suan ailenizle konusmasaniz bile destek almayi deneyin en azindan anlatamiyorsunuz madem karamsar olup hayati zehir etmeyin kendinize .Okumak belki zor gelebilir aciktan deneyin bi ise girme imkaniniz varsa bu hayata daha guclu adim atabileceginizi saglamlastirin.Hersey'den önemlisi yilmayin inadina bu hayata tutunup karamsarliga boyun egmeyin.

Susmaya devam edersen o tacizlerin tecavüzlerin devamı gelir. Susarsan ''razıydı'' derler ki reşitsiniz...Annenize anlatın olmadı polise gidin.

16 yaşında bir sevgilim oldu ve bir gün bana sahip oldu

eniştem olur kendisi ve ben tecavüze uğradım kimseye söyleyemedim günlerce ağladım
Bunların hepsi farklı kişiler tarafından yapıldı ve hep senin başına geldi?

Nekadar bahtsızsın..

Yani inanmakla inanmamak arasında kaldığım için ne yorum yapacağımı bilemedm..

Peki hiç düşündünmü acaba neden hep seni bulur böyle şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…