- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
Senin en ufak kızmana tepki gösteren insanlar çocuğun öz annesine eleştiride bulunsun.
4 yaşında çocuk nasıl hala bezleniyor bir tane akıllı çıkıp sorgulamıyor mu?
Takmışlar bir ses yükseltmeye..
Ortada kanser var bunlar grip derdinde
yazık çocuğa ya 4 yaşında hala bezleniyor olmazki böyle.anne azcık ilgilense siz de size gelince destek verseniz hemen öğrenir aslında.
Bigun dedim eşime madem ben böyle kötü oluyrm ya sen erken geldiğin günler aliyim ilgilen yada beni anlamadan bana bagirma ozamanda nana ben asenin keyfin icin goremicekmiyim dedi ki ben keyfim demedim..
aa olsun önemli olan kızmamak.. yoksa 20 yaşına kadar bezle gezebilir, ne de olsa buna "öz anne" karar veriyor..
Senin en ufak kızmana tepki gösteren insanlar çocuğun öz annesine eleştiride bulunsun.
Çık yazık hemde poposu kırmızı kırmızı oluyo zavallimin..bizdeyken diyorum cisini bezine yapma sole bana diyorum lazimlikta aldım tamam diyo açıyorum bezini hosumada gidiyor..ama malesef geri verince yine aynı oluyor..biz bizdeyken konusmamizada dikkat ediyrz eşimle asla çocuğun yanında kocamla cok iç içe olamam gecelik olarak bile şort falan giyiyorum gece yanınıza gelir ustum açılır ayip diye..
Çık yazık hemde poposu kırmızı kırmızı oluyo zavallimin..bizdeyken diyorum cisini bezine yapma sole bana diyorum lazimlikta aldım tamam diyo açıyorum bezini hosumada gidiyor..ama malesef geri verince yine aynı oluyor..biz bizdeyken konusmamizada dikkat ediyrz eşimle asla çocuğun yanında kocamla cok iç içe olamam gecelik olarak bile şort falan giyiyorum gece yanınıza gelir ustum açılır ayip diye..
Niye sen alıyorsun ki?
Çok mükemmel baba ya hani işe de gitsin çıkışta kendi alsın çocuğunu, yemesidir,
oyunudur, altının bezidir hepsiyle kendi ilgilensin.
Sen görme demiyorsun ben ilgilenmiyorum artık birlikte geçirdiğiniz zamanları kendi bakımımla geçireceğim diyeceksin bitti..
Çok iyi niyetlisin konu sahibi.
Ama eşin senin iyi niyetini haketmiyor bence..
Ben kendimi anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor insanlar aile içinde bile rahat değilim artık hasta olup alasam o hafta hemen herkes niye almadın derdine düşüyor
Niye sen alıyorsun ki?
Çok mükemmel baba ya hani işe de gitsin çıkışta kendi alsın çocuğunu, yemesidir,
oyunudur, altının bezidir hepsiyle kendi ilgilensin.
Sen görme demiyorsun ben ilgilenmiyorum artık birlikte geçirdiğiniz zamanları kendi bakımımla geçireceğim diyeceksin bitti..
Çok iyi niyetlisin konu sahibi.
Ama eşin senin iyi niyetini haketmiyor bence..
Bizımle değılsın..yazdım yazdım sildim, oruç kafama vurdu cümleleri toparlayamadım.. sen benim yazıp sildiklerimi toparlamışsın..
bu arada ben miniklerimi "sümüklü böceklerim" diye seviyorum, benimseyemedim kanımca kesecem kendimi
sen mükemmel bir annesin,gerçekten öylesin..
çocuğun için yapabileceklerin sınırlı öz annesi el atmadıkça olmaz çünkü genelde onun yanında.
4 yaşındaki cocuk gayet inatlaşabilir buarada bilgin olsun
ama yazmışssın resmen hıncını ondan çıkarmışssın koltuklarını batıran halbuki o değilmiş
Geçen gün aynı şeyi bi arkadaşımdan soledi konuşuyorduk kusura bakma ama sen aptalsin dedi...çocuk bile kizinca anneme gitcem diyor..ben şaşırıyorum cunku biliyrim cocuk biraz daha böyle yaparsa eşim beni daha çok kiricam senin yüzünden dicek
Bizımle değılsın..
Ne kadar sevgiden ,estetikten uzak bir kadınsın sen yahu
Ben bari sıpa diye seviyorum,sevimli hayvan yani
Yok o özannede kızmıyordur çocuğuna..
Çocuğa kızılır mı hiç
''ya bi gidin işinize'' diyesim geliyor
Çocuklarıma bebekkende bağırmışlığım vardır ,13 yaşındada da.
peki siz neyin acını bu kadıncağızdan çıkartıyorsunuz? konu sahibi bu çocuk gerizekalı mı neden anlamasın diyor çocuğa gerizekalı demiyor hala aynı yerden dem vuruyorsunuz?
hiç kızmayın çocuğunuza aferin size ne mutlu.. eğitimde ödül-ceza yöntemi vardır farkında mısınız? siz mikemmel annişler harikasınız bu üye üvey anne hadi ip getirin de asalım şurada.
sen gerçekten iyi bir annesin.. benim oğlum 3 yaşına kadar bezle gezdi, psikolojik olarak etkilenmesin diye üzerine de gitmedik.. ama son 3-4 ay resmen cinnet moduna girmiştim, artık annemlere havale etmiştim çıldırıyordum.. sonra kendi kendine çözdü olayı.. senin çocuğa yaklaşımın çok güzel..
sen gerçekten iyi bir annesin.. benim oğlum 3 yaşına kadar bezle gezdi, psikolojik olarak etkilenmesin diye üzerine de gitmedik.. ama son 3-4 ay resmen cinnet moduna girmiştim, artık annemlere havale etmiştim çıldırıyordum.. sonra kendi kendine çözdü olayı.. senin çocuğa yaklaşımın çok güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?