aa diyecek bir şey bulamadım. nasıl insanlar bunlar ya insan kendi annesiyle bu uslupla konuşmazkaynanam demiştiievlendiğim günde stresten olmuştum kb sen misafirsin diyordu o iş olana kadar
aynen ahhh ahhh o iş olduktan sonra kv kolumdan tutup kb yanına götürdü oldu diye kb 50 tl verdi bana kaynanam aksam geri istemişti 50 tl yiaa diyecek bir şey bulamadım. nasıl insanlar bunlar ya insan kendi annesiyle bu uslupla konuşmaz
sen nasıl gidersin ki?aynen ahhh ahhh o iş olduktan sonra kv kolumdan tutup kb yanına götürdü oldu diye kb 50 tl verdi bana kaynanam aksam geri istemişti 50 tl yi
Sence bu davranışı yapan kadın, kendi annenin yaptığı üslupta mı davranıyodurşu kırmızılı yerler normal aslında. senin kendi annen hiç demez mi "x teyzen ameliyat olmuş bir ara" o zaman da bu kadar rahatsız olur musun?
gelin gidin demesi de aynı şekilde..bunda da sorun göremedim.
oğlu seni övünce nasıl bir tepki veriyor ki kıskandığını anlıyorsun?
evindeki eşyaları değiştirmesi komik ve saçma ama kötü niyetli olduğunu göstermez. ha sen de bunları iyi niyetli diye tolere et demiyorum ama az ön yargılarından sıyrılarak bakarsan bunlar çok batmaz. mesela kendi annenin yaptığını düşün..
alt katta oturuyorlardı ben böyle bişey yapacağını hiç tahmin etmedim çünkü bizim adetlerimizde böyle bişey yok kocanın bilmesi yeter zaten bişey dememe fırsat kalmadıki resmen kolumdan sürükledisen nasıl gidersin ki?
yani hiç mi utanmadın?
Kendi ailemden de her şekeri tansiyonu çıkana gidecek olsam oooo, acil de mi çalışıyorum:)Se
Sence bu davranışı yapan kadın, kendi annenin yaptığı üslupta mı davranıyodur
arkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
nedense insanın kendi annesinin dediği uslup ne olursa olsun batmaz da kvalide deyince zaten ön yargılı olunca da bu şekilde anlama durumu çok fazla.Se
Sence bu davranışı yapan kadın, kendi annenin yaptığı üslupta mı davranıyodur
Iyi dilekleriniz için teş. Ederim. Aynen sabır diliyorum kendimekuzum allah sabır versin allah sana kat kat kolaylık versin bu ne terbiyesizlik diyecek hiç bir kelime bulamıyorum bence psikolojisi bozuk allah ıslah eylesin yok artık ya valla ağzım bir karış açık kala kaldım
öyle deme ne cins pis insanlar varnedense pek inandırıcı gelmedi, bu sitede aeroplain diye biri vardı öyle tuhaf gerçek olmayan konular açardı onu hatırlattı
Valla keyfin bilir İnan inanma, haberleri aç şu gündem haberlere bak, onlara inanabiliyosan buna hayda hayda İnan derimnedense pek inandırıcı gelmedi, bu sitede aeroplain diye biri vardı öyle tuhaf gerçek olmayan konular açardı onu hatırlattı
Amin canım.yaşa ki göresin demişler. allah sizi karşılaştırmasın.
Arlanmaze yok artık canım buda yapılacak şeymi bide gelip utanmadan söylüyor çekmece karıştırmak nedir ya utanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?