şaşkınlıklardayım, tarifsiz bir durum....

aa diyecek bir şey bulamadım. nasıl insanlar bunlar ya insan kendi annesiyle bu uslupla konuşmaz
aynen ahhh ahhh o iş olduktan sonra kv kolumdan tutup kb yanına götürdü oldu diye kb 50 tl verdi bana kaynanam aksam geri istemişti 50 tl yi

Se
Sence bu davranışı yapan kadın, kendi annenin yaptığı üslupta mı davranıyodur

sen nasıl gidersin ki?
yani hiç mi utanmadın?
alt katta oturuyorlardı ben böyle bişey yapacağını hiç tahmin etmedim çünkü bizim adetlerimizde böyle bişey yok kocanın bilmesi yeter zaten bişey dememe fırsat kalmadıki resmen kolumdan sürükledi

bu gerçek mi?

kuzum allah sabır versin allah sana kat kat kolaylık versin bu ne terbiyesizlik diyecek hiç bir kelime bulamıyorum bence psikolojisi bozuk allah ıslah eylesin yok artık ya valla ağzım bir karış açık kala kaldım

Se

Sence bu davranışı yapan kadın, kendi annenin yaptığı üslupta mı davranıyodur
nedense insanın kendi annesinin dediği uslup ne olursa olsun batmaz da kvalide deyince zaten ön yargılı olunca da bu şekilde anlama durumu çok fazla.

gerçekten çok şaşırdım, nasıl insanlar var hayret ediyorum artık.
ve halime şükrediyorum

nedense pek inandırıcı gelmedi, bu sitede aeroplain diye biri vardı öyle tuhaf gerçek olmayan konular açardı onu hatırlattı

kuzum allah sabır versin allah sana kat kat kolaylık versin bu ne terbiyesizlik diyecek hiç bir kelime bulamıyorum bence psikolojisi bozuk allah ıslah eylesin yok artık ya valla ağzım bir karış açık kala kaldım
Iyi dilekleriniz için teş. Ederim. Aynen sabır diliyorum kendime

Kayinvalidene lazim olmus galiba bu cekmece karistirma huylarindan nefret ediyorum Allah sabir versin esinle konus insallah duzelir

e yok artık canım buda yapılacak şeymi bide gelip utanmadan söylüyor çekmece karıştırmak nedir ya utanmaz.

Benimde evime gelen bir x akraba aynı hareketi yapmıştı çekmecelerimi karıştırmış ve banyomdaki el yüz havluma tahret yerini sürmüş bunuda pişkin pişkin anlatmış birisine tabi o kişide bana anlattı allahtan misafir havlum ayrıdır misafirden sonra yıkarım o havluyu anında olayı duyunca havluyu direk çöpe attım ama mide bulantısından 1 hafta kendime gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…