şaşkınlıklardayım, tarifsiz bir durum....

terbiyeli ama sert bir dille haddini bildirmelisin. özel hayata resmen tecavüz!

Saygisiz kadin. Malesef saygının yasi yok. Siz ona nasıl cekmecemi karistirirsin dyince saygisiz olmussunuz da o sizin odanizi karistirip bi de ustune ozel esyanizi alinca cok normal bi durummus. E bu normalse evden kovup kayinvalidenizin bunu normal karsilamasini bekleseniz gayet dogal olur.

A
nedense insanın kendi annesinin dediği uslup ne olursa olsun batmaz da kvalide deyince zaten ön yargılı olunca da bu şekilde anlama durumu çok fazla.
annem küçükken terlikle döverdi kv de dövsün ozaman, gözlükçünü söyle o pembe gözlüklerden bende alıyım

hayırdır kayınpedere mi lazım oldu demek lazım böylesine de..
onla aynı kefeye girmek olur o da....
fesübhanallahhhh....

Allahım sana geliyorummmm
ben böle bir şeyi tahmin ettiğim için misafire kağıt havlu çıkarıyorum ama hiç gerçeğini duymamıştım

Al işte simdi gelin birsey dese saygısız terbiyesiz oluyor sendede ne şans varmış ultramanyak denk gelmis

Yuuh! Kendisinden hazzetmemekte haklıymışsın.
Sen yokken odanda ne işi var bir
Çekmeceni açmak büyük terbiyesizlik iki
İçinden izinsiz herhangi bir şey almak hırsızlık kadar kötü üç
Ne olduğunu öğrenince ne korunması demesi ayrı bir cehalet örneği ona hiç girmiyim en iyisi.
Annen yapsa yine çok büyük ayıp.
Şaka gibi geliyor bana böyle insanlar inanmak istemiyorum!
Uzak durmak gerek ama ne kadar olacak. Sonuçta eşinin annesi. O gelince odanın kapısını kapat bence.

aynen ahhh ahhh o iş olduktan sonra kv kolumdan tutup kb yanına götürdü oldu diye kb 50 tl verdi bana kaynanam aksam geri istemişti 50 tl yi

Hadi canım ! Gerçekten şaka olmalı bu! Lütfen şaka deyin şok oldum ve çok güldüm buna :))
Ayy nasıl cehalet bu böyle. İnşallah eşiniz bunlara benzemiyordur.
Bunları duyunca daha çok şükrediyorum ben eşimin ailesine. Bana gelince yerlerinden kalkmazlar bırak karıştırmayı. Kv yardım edeyim diye kalkar mutfağa ben otur derim. Karışmasın diye değil, misafir yorulmasın diye. Hiç aklıma bile gelmedi karıştırabileceği.

Ne insanlar var yaa... hayret ! Utanmadan etmeden gidip dolabinizi karistirmis ha?? Baska isi yok sanki...
Bence kayinvalidenize özeliniz oldugu seylere karismamasini rica edin ve bunu esinizle konusun. O annesiyle konussun.
Ayrica esinizle bir sogukluktan sikayet etmissiniz, onunla bu konuyu açik bir sekilde konustunuz mu ? Iki kisi arasinda diyalog çok önemli, bazen problemler konusunca çözüler, hiç degilse insanin içi bosalir.
Saglicakla kalin

Acikcasi benim de agzim bi karis acik kaldi, ne demek insanlarin cekmecesini karistirmak prezervatif almak bilmem ne

Allahım sana geliyorummmm
ben böle bir şeyi tahmin ettiğim için misafire kağıt havlu çıkarıyorum ama hiç gerçeğini duymamıştım
Kağıt havluda ayıp olur bana göre ben o yüzden değilde misafirle aynı havluyu kullanamıyacaığım için ayrı havlu asıyorum misafir gidince yıkıyorum aklıma böyle bişey gelmemişti hiç benim sadece cilt hastalığı v.s olur düşüncesiydi ama iyikide yapıyomuşum

Ben artık gittiğimde hep kağıt havlu kullanıcam o kadından sonra o havluyu kullandığını düşünsene böğğğğk

yuh çüş diyesim geldi affedersin de kayınvaliden ne edepsiz bi kadınmış. Sanane yahu nasıl senn çekmeceni karıştırabiliyor yatak odana girebiliyor ya orqa sizin özeliniz.Ben olsam fena halde patlardım

oha yanii nasıl böyle bişey yapar ya kocanıza söyleyin bu ne rezillik

Ben artık gittiğimde hep kağıt havlu kullanıcam o kadından sonra o havluyu kullandığını düşünsene böğğğğk
Çok bildiğim yere gitmiyosam çantamda peçete bulunduruyorum ben onla siliyorum her eve kağıt havlu koymuyolar çünkü sende öyle yap yanındada olsun bir paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…