- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Yani telefon içeriğim çıkar mı benim de görüşmelerim felan onu merak ediuorumHakimlik savcılık sınavında yazılıyı geçtikten sonra mülakat aşamasında güvenlik soruşturması olduğu doğruda sizin sevgiliniz olması ne alaka . Ayrıca sevgilisi olması savcı olmaya engel değil .
Inşallah öyledir ya çok teşekkür ederimsenin ki çıkmaz annen seni sıkıştırıyor
Annem de son 2 yıldaki tüm telefon dökümleriniz çıkacak dedi korktum acikcasiÇıksa da ailene telefon dökümü verecek halleri yok :) ya da sevgilisiyle konuştuğu İçin elendi diye kağıt gelmez eve :)
Kaç yaşındasın tatlım :)) ah bu gençlerAnnem de son 2 yıldaki tüm telefon dökümleriniz çıkacak dedi korktum acikcasi
Anneniz ağzınızdan laf almaya çalışmış. Hadi siz anlamadınız da kardeşiniz neden bir şey söylemedi?Kızlar kardeşim savcilik sınavına hazırlanıyor.Guvenlik soruşturması olacakmış telefon iceriklerimiz kiminle konsutugumiz çıkacakmış. Annem öyle soyledi ya da sevgilim olduğundan şüpheleniyor ondan da sıkıştırıyor beni.Ondan dolayı da sormuş olabilir.Gercekten böyle bir sey var mi çok önemli lutfen cevap yazın
25 yaşındayım ama ben de memur olduğum için tüm telefon dökümlerin çıkacak dedi annem merak ettim korktum biraz daKaç yaşındasın tatlım :)) ah bu gençler
Kardeşim pek konuşmaz ama korktum böyle bir şey var diyeAnneniz ağzınızdan laf almaya çalışmış. Hadi siz anlamadınız da kardeşiniz neden bir şey söylemedi?
Insal oyledirSavcılık sınavını kazanan bir akrabam var suan mülakatlari bekliyor geçen gün telefonların dinlendindigini o da soyledi. Ama bu dinleme sevgili vs tarzı değil savcı adayı kişinin bir örgütle filan bağlantısı var mı diye. Anneniz bu konu altından sizi yokluyor. Soğuk kanlı olun. Ayrıca diyelim ki ailenin tek tek dökümünü çıkardılar kızın bunlarla görüşmüş diye ailenize de bir örneğini verecek değiller ya.
Haklısınız da stres yaptimyaptimEvet bütün aile bireylerinin telefonları incelemeye alınır sonra son iki yıl içindeki tüm görüşmeler, mesajlar, resimler ve videolar kalınca bir dosya halinde ailelere yollanır. Özellikle 18 yaş üstü bireylerin sevgilisi olması devlet tarafından asla kabul gören bir şey değildir hemen müdahale ederler. Sevgilisi olan aile bireyi varsa eğer yüz kızartıcı suçtan elenir aday.
25 yaşındasınız, devlet memurusunuz söyleyecek bir şey yok artık...
Ya umarım öyledir. Telefon dökümlerin çıkacak felan deyince gerildim bentelefon içeriği derken aman da bu kız kimle ne konuşmuş diye oturup mesajlarını okumuyorlar ki onların aradıkları başka şeyler var.kaldı ki sizleri de inceleseler bile gidip annenize bak bunları kızının dökümleri demek gibi bir şey yapılmadığına göre neden gerildiniz? yaşın kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?