Savcilik sinavi

O cin gibi anneden bu kadar saf bir kız nasıl çıktı acaba? İkna da olmuyor, çok komik...

Konu sahibi anneniz sizi çok mu ezdi?
Öyle çok ezdi ki anlatamam size. Her konuda ya atandım öğretmen oldum kendim de biliyorum kişisel bilgilerin gizliliğini ama annem öyle bir anlattı ki .Kimlerle konsituguna dikkat et her şey zaten ortaya dokulcek bizim kardeşin soruşturması yüzünden . Her mesajın çıkacak felan dedi .Uzaktayım zaten huzursuzum hiç bilmediğim bir şehirdeyim kültürüne okula uyum sağlamaya çalışıyorum . Uzaktan yine yaptı yapacağını huzurumu bozdu

Sakin ol lütfen. Bak kaç kişi bir şey olmaz dedi hiç bir şey olmaz korkma. Annen de tekrar ederse sorun yok, benden bir şey çıkmaz dersin bir dahakine.

Bak ne güzel mesleğini eline almışsın, kendi hayatını kurmuşsun, anneden uzaklaşmışsın. Artık bir silkelen kendine gel ve kendine güvenmeye başla. Annen sana hiç bir şey yapamaz artık. Ondan korkma.

annen zarflamış seni yok öyle bi şey. kaldı ki diyelim senin telefon dökümünü çıkardılar ki imkansız böyle bişey. annene gidip bu numaralar kim diye mi soracaklar.

Canim ne zaman atandin bilmiyorum ama inan darbe girisiminden sonra öğretmenlerde cok incelendi. Babam mesela kardesjm pubg mi ne oynuyor onada diyor bak biseyler cikar oynama diye .kocamam kizsin sanki kötü islere bulastin gibi davraniyorsun. Bu incelemelerde yasa dışı örgütlerle iliski var mi vs onlara bakilir. Anneniz sizi sindirmiş belli ama inanin yok bisey

Inanın aslında konuşmalarımda bir şey yok .Sadece görüşüp konuştuğum kişiler oldu .Bir de bolca kız muhabbetleri var .Ama annem görsün beni mahveder uzer cok

cok guldum ya
Telefonu incelenecek kisi olsa olsa kardesiniz olur. Hadi sizinki incelendi diyelim,sevgiliniz oldugu ogrenilince (ki o nasil olacaksa hmmm buna canim yazmis evet bu sevgilisi) bunu ailenize mi soyleyecekler sizce

Ah genclik ah. Cok hossunuz

Tüm telefon dokümanları aileme verilir diye çok korktum ailem o kadar baskıcı bir aile ki

Annemi tanısanız bana yaptığı baskıyı görseniz anlardınız beni
Anladım kusura bakmayın. Ama üzücü yani yetişkinsiniz ama anneniz kontrolü elinde tutmayı seviyor sanırım. Umarım evlenirsiniz de stresiniz biter. Savcılık sınavını dert etmeyin özel hayatınızla ilgilenmiyor devlet, elinize bir döküm de vermiyor. Gizli bi soruşturma bu.

Inşallah ya bi an once evlenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…