- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Bizim de guvenlik sorusturmasi oldu ama hakimlik savcılıkda daha farklı olur diye tedirgin oldumEwet gidip annenize rapor verecek o kurul zaten .Komik olmayin .Sakin olun .Kazandin yada kazanamadin bilgisi gelecek baska birsey degil .
Yaa umarım bir şey olmaz
Öyle çok ezdi ki anlatamam size. Her konuda ya atandım öğretmen oldum kendim de biliyorum kişisel bilgilerin gizliliğini ama annem öyle bir anlattı ki .Kimlerle konsituguna dikkat et her şey zaten ortaya dokulcek bizim kardeşin soruşturması yüzünden . Her mesajın çıkacak felan dedi .Uzaktayım zaten huzursuzum hiç bilmediğim bir şehirdeyim kültürüne okula uyum sağlamaya çalışıyorum . Uzaktan yine yaptı yapacağını huzurumu bozduO cin gibi anneden bu kadar saf bir kız nasıl çıktı acaba? İkna da olmuyor, çok komik...
Konu sahibi anneniz sizi çok mu ezdi?
Öyle çok ezdi ki anlatamam size. Her konuda ya atandım öğretmen oldum kendim de biliyorum kişisel bilgilerin gizliliğini ama annem öyle bir anlattı ki .Kimlerle konsituguna dikkat et her şey zaten ortaya dokulcek bizim kardeşin soruşturması yüzünden . Her mesajın çıkacak felan dedi .Uzaktayım zaten huzursuzum hiç bilmediğim bir şehirdeyim kültürüne okula uyum sağlamaya çalışıyorum . Uzaktan yine yaptı yapacağını huzurumu bozdu
Öyle çok ezdi ki anlatamam size. Her konuda ya atandım öğretmen oldum kendim de biliyorum kişisel bilgilerin gizliliğini ama annem öyle bir anlattı ki .Kimlerle konsituguna dikkat et her şey zaten ortaya dokulcek bizim kardeşin soruşturması yüzünden . Her mesajın çıkacak felan dedi .Uzaktayım zaten huzursuzum hiç bilmediğim bir şehirdeyim kültürüne okula uyum sağlamaya çalışıyorum . Uzaktan yine yaptı yapacağını huzurumu bozdu
Teşekkür ederim sagolunHerkes yazdi , bizde bu yoldan geçtik ama böyle birşeyi dan diye kimse çıkarip koymadi önümüze hatta ben dinlendiğini burda öğrendim. Kavgalarimizida dinlemişlerdir:) neyse olmaz takilmayin artik
çıksa ne olacak annenize gelip hanım hanım kızının sevgilisi var dikkat et demezler kardeşinizin dosyasına koyarlar onuda ailen göremezAnnem de son 2 yıldaki tüm telefon dökümleriniz çıkacak dedi korktum acikcasi
Inanın aslında konuşmalarımda bir şey yok .Sadece görüşüp konuştuğum kişiler oldu .Bir de bolca kız muhabbetleri var .Ama annem görsün beni mahveder uzer cokCanim ne zaman atandin bilmiyorum ama inan darbe girisiminden sonra öğretmenlerde cok incelendi. Babam mesela kardesjm pubg mi ne oynuyor onada diyor bak biseyler cikar oynama diye .kocamam kizsin sanki kötü islere bulastin gibi davraniyorsun. Bu incelemelerde yasa dışı örgütlerle iliski var mi vs onlara bakilir. Anneniz sizi sindirmiş belli ama inanin yok bisey
Teşekkürler öyle olur umarimçıksa ne olacak annenize gelip hanım hanım kızının sevgilisi var dikkat et demezler kardeşinizin dosyasına koyarlar onuda ailen göremez
Tüm telefon dokümanları aileme verilir diye çok korktum ailem o kadar baskıcı bir aile kicok guldum ya
Telefonu incelenecek kisi olsa olsa kardesiniz olur. Hadi sizinki incelendi diyelim,sevgiliniz oldugu ogrenilince (ki o nasil olacaksa hmmm buna canim yazmis evet bu sevgilisi) bunu ailenize mi soyleyecekler sizce
Ah genclik ah. Cok hossunuz
Annemi tanısanız bana yaptığı baskıyı görseniz anlardınız beniGerçekten devlet memuru musunuz? Çocuk bile sormaz şu sorduğunuz soruyu
Anladım kusura bakmayın. Ama üzücü yani yetişkinsiniz ama anneniz kontrolü elinde tutmayı seviyor sanırım. Umarım evlenirsiniz de stresiniz biter. Savcılık sınavını dert etmeyin özel hayatınızla ilgilenmiyor devlet, elinize bir döküm de vermiyor. Gizli bi soruşturma bu.Annemi tanısanız bana yaptığı baskıyı görseniz anlardınız beni
Inşallah ya bi an once evlenirimAnladım kusura bakmayın. Ama üzücü yani yetişkinsiniz ama anneniz kontrolü elinde tutmayı seviyor sanırım. Umarım evlenirsiniz de stresiniz biter. Savcılık sınavını dert etmeyin özel hayatınızla ilgilenmiyor devlet, elinize bir döküm de vermiyor. Gizli bi soruşturma bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?