Savcilik sinavi

Allaah benim buraya yazdıklarımı okurlarsa ahlaksız damgasını alnıma basmak için kapıma kadar gelirler

Dökümü vermeyecekleri kesin

Zira bundan yıllar önce bile kendi güvenlik soruşturma sonucumu göstermediler bile

Sadece dava açıldığında mahkemeye gönderiyorlar onda bile her mahkeme göstermiyor elenen adaya bile

Hanımefendi aklınız mantığınız alıyor mu allaseniz, devlet memuruymuşsunuz bir de hiç yoktan bir fikriniz olması lazım. :) O güvenlik soruşturması herhangi bir örgütle vs. bağlantısı var mı diye yapılıyor, özel hayat sorgulaması için değil. Anneniz ağız aramış çok net.

Annem de son 2 yıldaki tüm telefon dökümleriniz çıkacak dedi korktum acikcasi

Hehe annen süper CIA da çalışıyor zaar o teknoloji henüz Türkiye ye gelmedi

Sen bu kadar korkacak ne mesajlar atıyorsun sevgiline öncelikle bu konu hakkında çeki düzen ver bence kendine,anneden zarar gelmez insana ama elin oğlu yakar canını

Aslında sadece sevgilimle değil. Arkadaşlarımla olan mesajların bile görünmesini istemem

Yaa inanın çok safım ben

Sevgilin şeyci değilse, ay diyemiyorum da banlanirim diye, f...cu değilse, kardesin açısından sıkıntı yok. Ama galiba sen sevgilim olduğu öğrenilir diye endişe ediyosun da e onu da annen nerden öğrenecek ☺☺☺

Yani aslında hiç bir şeyi görsünler istemiyorum. Kız kıza yaptığımız erkek muhabbetleri bile annemi deli etmeye yeter

G gurbaaprenses93 memurlarnet'e geçmişsiniz. Buradaki cevaplar tatmin etmedi galiba.

Hala konuşma dökümlerini çıkarıcam diyorsunuz. Sizin oralarda güvenlik soruşturmasını herkes kendi yapıyor sanırım.

Konuşma kayıtlarınızı çıkarıp emniyete götürün, bunu soruşturma için getirdim deyin. Biraz eğlensin adamcağızlar.

Yaa umarım bir şey olmaz

Ewet gidip annenize rapor verecek o kurul zaten .Komik olmayin .Sakin olun .Kazandin yada kazanamadin bilgisi gelecek baska birsey degil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…