- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Dökümanlar veriliyor diye korktum
Yok öyle birşey. Bu konuyu yakından biliyorum. Onlar baksa bile size döküm mü vereceklerAnnem de son 2 yıldaki tüm telefon dökümleriniz çıkacak dedi korktum acikcasi
Allaah benim buraya yazdıklarımı okurlarsa ahlaksız damgasını alnıma basmak için kapıma kadar gelirlerKız kardeşim savcı benim. İnşallah ifşa olmam. Belki incelemelerde buraya yazdıkların bile çıkar.çook detaylı incelemek araştırma yapıyorlar doğru. Mezun olduğun okul dershane kurs üyelikler üzerine olan hatlar inceleniyor. Telefonlar dinlenmiyor zira bu dinlemeler mahkeme kararı ile oluyor. sizi gerekli görüyorlarsa insanlara falan soruyorlar referanslarına mesela
valla öyle diye çok korktumYok öyle birşey. Bu konuyu yakından biliyorum. Onlar baksa bile size döküm mü verecekler
Annem de son 2 yıldaki tüm telefon dökümleriniz çıkacak dedi korktum acikcasi
Aslında sadece sevgilimle değil. Arkadaşlarımla olan mesajların bile görünmesini istememHehe annen süper CIA da çalışıyor zaar o teknoloji henüz Türkiye ye gelmedi
Sen bu kadar korkacak ne mesajlar atıyorsun sevgiline öncelikle bu konu hakkında çeki düzen ver bence kendine,anneden zarar gelmez insana ama elin oğlu yakar canını
Yaa inanın çok safım benHanımefendi aklınız mantığınız alıyor mu allaseniz, devlet memuruymuşsunuz bir de hiç yoktan bir fikriniz olması lazım. :) O güvenlik soruşturması herhangi bir örgütle vs. bağlantısı var mı diye yapılıyor, özel hayat sorgulaması için değil. Anneniz ağız aramış çok net.
25 yaşındayım ama ben de memur olduğum için tüm telefon dökümlerin çıkacak dedi annem merak ettim korktum biraz da
Yaa inanın çok safım ben
Yani aslında hiç bir şeyi görsünler istemiyorum. Kız kıza yaptığımız erkek muhabbetleri bile annemi deli etmeye yeterSevgilin şeyci değilse, ay diyemiyorum da banlanirim diye, f...cu değilse, kardesin açısından sıkıntı yok. Ama galiba sen sevgilim olduğu öğrenilir diye endişe ediyosun da e onu da annen nerden öğrenecek ☺☺☺
Annem okadar baskıcı ki.Korktum ben deyok artık
ben de 15 yaşında biri yazdı sandım
yahu nasıl böyle düşünürsün
Yaa umarım bir şey olmazG gurbaaprenses93 memurlarnet'e geçmişsiniz. Buradaki cevaplar tatmin etmedi galiba.
Hala konuşma dökümlerini çıkarıcam diyorsunuz. Sizin oralarda güvenlik soruşturmasını herkes kendi yapıyor sanırım.
Konuşma kayıtlarınızı çıkarıp emniyete götürün, bunu soruşturma için getirdim deyin. Biraz eğlensin adamcağızlar.
Inşallah öyledir.Annen seni korkutmuş.
Yeme bunları.
Ewet gidip annenize rapor verecek o kurul zaten .Komik olmayin .Sakin olun .Kazandin yada kazanamadin bilgisi gelecek baska birsey degil .Kızlar kardeşim savcilik sınavına hazırlanıyor.Guvenlik soruşturması olacakmış telefon iceriklerimiz kiminle konsutugumiz çıkacakmış. Annem öyle soyledi ya da sevgilim olduğundan şüpheleniyor ondan da sıkıştırıyor beni.Ondan dolayı da sormuş olabilir.Gercekten böyle bir sey var mi çok önemli lutfen cevap yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?