Savcilik sinavi

Merak etmeyin hat sizin üstünüze ise şunlarla şunlarla konuştular diye bir döküman asla gelmez. Kardeşinizin üstüne ise ve suçlu biri ile görüştüyse o zaman da zaten elenir ve yine şununla görüşmüşsün denmez. Sizin adınıza bir dava olmadığı sürece sizin kiminle konuştuğunuzun dökümü gelmez. Ama sizin hakkınızda mahkeme olsa o zaman evet şu kişi ile şu kadar görüştü şu saatte görüştü diye ayrıntılı döküm oluyor. Ama kardeşinizin meselesi bu. Sadece sizin ve ailenin diğer fertlerinin bir soruşturma geçirip geçirmedğinize bakarlar. Ya da ceza alıp almadığınıza. Onun dışında şakın annenizin dediğine inanmayın. Sizi konuşturmak için söyledi bence muhtemelen

Yaa çok teşekkür ederim

Eşim hakim soruşturma oldu ama telefonlrimizin içeriğine bakmamışlardır. Baksa sadece kayıttır heralde sesliyse dedikodularin bini bir para:)
Soruşturmada ama yakın olmadığı ayni unide okumuş devlette çalışanlara sormuşlar. Baska kimlere sordular bilmiyorum.

Yani telefon içeriğim çıkar mı benim de görüşmelerim felan onu merak ediuorum
Hayır tabiki . Ben o sınavI kazanmış ve mülakatta elenmiş biri olarak senin kadar korkmadım. Mülakat Öncesi ve sonrası telefonlarımız dinleniyordu bunu farkediyordum ama sadece benimki anamın babamınki değil . Kaç bin tane aday var. Hepsinin sülalesinin kayıtlarınamı inecekler. Bu arada elenme sebebimde güvenlik soruşturmam olumsuz olduğu için değil , torpil beğenmedikleri için .

Seni arastirmazlar merak etme.... Özellikle ailede Fetöden kaynaklı davalık olan, meslekten ihraç edilen var mi, diye bakarlar

guvenlik sorusturmasinda herhangi bir partiye teror orgutune vs.uyeligi varmi
suç işlemişmi tarzı şeylere bakilir
sizinde ancak bu tarz şeylerinize bakarlar ama sizi ilgilendiren bir durum yok bahsettiğiniz kadar derine inmezler polislik arastirmalarinda bir ara kardeslerin falan evlilik disi iliskilerinin (birlikte yaşama) olup olmadigina bakiyorlarmis abimde bunu soylemisti
telefon dokumlerine bakma sebebi sevgilisi varmi diye degil
teror orgutune dahil her hangi bir insanla irtibati varmi diye bakiyorlardir

Teşekkür ederim .tüm dokümanlar çıkarılıp verilmiyor dimi

Teşekkür ederim .tüm dokümanlar çıkarılıp verilmiyor dimi
Hanımefendi güvenlik soruşturması sonucu elde edilen bilgiler gizli bilgidir kamu kurumlarıyla dahi ancak onları alakadar edecek kadar kısmı açıklanır. Ayrıca mit bi ton işin gücün arasında aaaa savcı aday adayının ablasının sevgilisi varmış derhal bunu ailesine yetiştirelim demez

Son düzenleme:
Kız kardeşim savcı benim. İnşallah ifşa olmam. Belki incelemelerde buraya yazdıkların bile çıkar. çook detaylı incelemek araştırma yapıyorlar doğru. Mezun olduğun okul dershane kurs üyelikler üzerine olan hatlar inceleniyor. Telefonlar dinlenmiyor zira bu dinlemeler mahkeme kararı ile oluyor. sizi gerekli görüyorlarsa insanlara falan soruyorlar referanslarına mesela

yasınız kac :)
kardesınızın kı belkı arastırılabılır
haydı dıyelım kı ılk operator aldıgınız gunden berı arastırılsın
dokumlerı anne babaya verıyorlar bu kızların sevgılısı var mı dıyorlar sanıyorsunuz :)
annenız agzınızı aramıs
ve abartmıs

Yaa çok teşekkür ederim

Dökümanlar veriliyor diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…