- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.561
- 208
- 31
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
-
Bu kadar gerilecek ne var anlamadım naptınız bu kadar merak ettim açıkçasıYa umarım öyledir. Telefon dökümlerin çıkacak felan deyince gerildim ben
Merak etmeyin hat sizin üstünüze ise şunlarla şunlarla konuştular diye bir döküman asla gelmez. Kardeşinizin üstüne ise ve suçlu biri ile görüştüyse o zaman da zaten elenir ve yine şununla görüşmüşsün denmez. Sizin adınıza bir dava olmadığı sürece sizin kiminle konuştuğunuzun dökümü gelmez. Ama sizin hakkınızda mahkeme olsa o zaman evet şu kişi ile şu kadar görüştü şu saatte görüştü diye ayrıntılı döküm oluyor. Ama kardeşinizin meselesi bu. Sadece sizin ve ailenin diğer fertlerinin bir soruşturma geçirip geçirmedğinize bakarlar. Ya da ceza alıp almadığınıza. Onun dışında şakın annenizin dediğine inanmayın. Sizi konuşturmak için söyledi bence muhtemelenKızlar kardeşim savcilik sınavına hazırlanıyor.Guvenlik soruşturması olacakmış telefon iceriklerimiz kiminle konsutugumiz çıkacakmış. Annem öyle soyledi ya da sevgilim olduğundan şüpheleniyor ondan da sıkıştırıyor beni.Ondan dolayı da sormuş olabilir.Gercekten böyle bir sey var mi çok önemli lutfen cevap yazın
Yaa çok teşekkür ederimMerak etmeyin hat sizin üstünüze ise şunlarla şunlarla konuştular diye bir döküman asla gelmez. Kardeşinizin üstüne ise ve suçlu biri ile görüştüyse o zaman da zaten elenir ve yine şununla görüşmüşsün denmez. Sizin adınıza bir dava olmadığı sürece sizin kiminle konuştuğunuzun dökümü gelmez. Ama sizin hakkınızda mahkeme olsa o zaman evet şu kişi ile şu kadar görüştü şu saatte görüştü diye ayrıntılı döküm oluyor. Ama kardeşinizin meselesi bu. Sadece sizin ve ailenin diğer fertlerinin bir soruşturma geçirip geçirmedğinize bakarlar. Ya da ceza alıp almadığınıza. Onun dışında şakın annenizin dediğine inanmayın. Sizi konuşturmak için söyledi bence muhtemelen
Sıkıntılı bir durum varsa bilmem kimin nikahına kadar çıkarırlar zaten ama sizin sevgilinizi kim napsınAnnem de son 2 yıldaki tüm telefon dökümleriniz çıkacak dedi korktum acikcasi
Hayır tabiki . Ben o sınavI kazanmış ve mülakatta elenmiş biri olarak senin kadar korkmadım. Mülakat Öncesi ve sonrası telefonlarımız dinleniyordu bunu farkediyordum ama sadece benimki anamın babamınki değil . Kaç bin tane aday var. Hepsinin sülalesinin kayıtlarınamı inecekler. Bu arada elenme sebebimde güvenlik soruşturmam olumsuz olduğu için değil , torpil beğenmedikleri için .Yani telefon içeriğim çıkar mı benim de görüşmelerim felan onu merak ediuorum
Seni arastirmazlar merak etme.... Özellikle ailede Fetöden kaynaklı davalık olan, meslekten ihraç edilen var mi, diye bakarlarKızlar kardeşim savcilik sınavına hazırlanıyor.Guvenlik soruşturması olacakmış telefon iceriklerimiz kiminle konsutugumiz çıkacakmış. Annem öyle soyledi ya da sevgilim olduğundan şüpheleniyor ondan da sıkıştırıyor beni.Ondan dolayı da sormuş olabilir.Gercekten böyle bir sey var mi çok önemli lutfen cevap yazın
guvenlik sorusturmasinda herhangi bir partiye teror orgutune vs.uyeligi varmi
suç işlemişmi tarzı şeylere bakilir
sizinde ancak bu tarz şeylerinize bakarlar ama sizi ilgilendiren bir durum yok bahsettiğiniz kadar derine inmezler polislik arastirmalarinda bir ara kardeslerin falan evlilik disi iliskilerinin (birlikte yaşama) olup olmadigina bakiyorlarmis abimde bunu soylemisti
telefon dokumlerine bakma sebebi sevgilisi varmi diye degil
teror orgutune dahil her hangi bir insanla irtibati varmi diye bakiyorlardir dinliyorlar şu aşamada sizin yapacaginiz telefonda konusurken kelimeleri ince eleyip sık dokumak
Teşekkür ederim .tüm dokümanlar çıkarılıp verilmiyor dimiguvenlik sorusturmasinda herhangi bir partiye teror orgutune vs.uyeligi varmi
suç işlemişmi tarzı şeylere bakilir
sizinde ancak bu tarz şeylerinize bakarlar ama sizi ilgilendiren bir durum yok bahsettiğiniz kadar derine inmezler polislik arastirmalarinda bir ara kardeslerin falan evlilik disi iliskilerinin (birlikte yaşama) olup olmadigina bakiyorlarmis abimde bunu soylemisti
telefon dokumlerine bakma sebebi sevgilisi varmi diye degil
teror orgutune dahil her hangi bir insanla irtibati varmi diye bakiyorlardir
Bilmiyorum ya çok korktumEşim hakim soruşturma oldu ama telefonlrimizin içeriğine bakmamışlardır. Baksa sadece kayıttır heralde sesliyse dedikodularin bini bir para:)
Soruşturmada ama yakın olmadığı ayni unide okumuş devlette çalışanlara sormuşlar. Baska kimlere sordular bilmiyorum.
Hanımefendi güvenlik soruşturması sonucu elde edilen bilgiler gizli bilgidir kamu kurumlarıyla dahi ancak onları alakadar edecek kadar kısmı açıklanır. Ayrıca mit bi ton işin gücün arasında aaaa savcı aday adayının ablasının sevgilisi varmış derhal bunu ailesine yetiştirelim demezTeşekkür ederim .tüm dokümanlar çıkarılıp verilmiyor dimi
Sizlik bir durum yok ki hadi cikti diyelim bunu sizle paylaşmazlar ki ya da ailenizle, valla biz hic bilmedik dinlediler mi, telefon konuşmalarını mi çıkardılar. Korkacak bir durum yok.Bilmiyorum ya çok korktum
hayir tabiki arastirma haklari var ama sizin ozelinizi ailenizle bile paylasma haklari yok tabiki kisiyi hurriyetinden yoksun birakmaya girer sanirim bu yaptiklariTeşekkür ederim .tüm dokümanlar çıkarılıp verilmiyor dimi
Yaa çok teşekkür ederimKız kardeşim savcı benim. İnşallah ifşa olmam. Belki incelemelerde buraya yazdıkların bile çıkar.çook detaylı incelemek araştırma yapıyorlar doğru. Mezun olduğun okul dershane kurs üyelikler üzerine olan hatlar inceleniyor. Telefonlar dinlenmiyor zira bu dinlemeler mahkeme kararı ile oluyor. sizi gerekli görüyorlarsa insanlara falan soruyorlar referanslarına mesela
Dökümanlar veriliyor diye korktumyasınız kac :)
kardesınızın kı belkı arastırılabılır
haydı dıyelım kı ılk operator aldıgınız gunden berı arastırılsın
dokumlerı anne babaya verıyorlar bu kızların sevgılısı var mı dıyorlar sanıyorsunuz :)
annenız agzınızı aramıs
ve abartmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?