çok iyi yapmıssın gerçkten :)bende mum ve peçetelik ikilisini çok beğendim bir daha gittiğimde aklımda bende alcam :)canım çok şık duruyorlar geçen hafta gittiğimde inanılmaz kalabalıktı çok fazla gezinemedim gözüme çarpanları almıştım bi sonrakine artık aldır muhakkak varsa canım oda çok güzel çünkü çok tatlı rengi
yok yarın alınacak o yüzden onuda söylicem şimdi bunların boyları çok küçük değildir dimi
evet normalde pembe mum yoktu aklımda yani al benisi var resmen ..
bide meşhur ikea tepsisi var onuda takip ediyorum indirimde gördüğüm an alıcam
başka ikeadan alınabilcek neler vardır sence
o bardaklar da aklımda da önceliği onlara vermiyorum bardaklarım çok var çünkü
mumluklara bende baktım kırmızısı ve beyazını çok beğendim kendim gittiğimde de onları alıcağım
o meşhur tepsiyi ben 12 tl ye aldım
bende bu hafta sonu gidip belki bakarım ikea ya gene şu fenerlerden bende alayım:) aklıma sokuyorsunuz valla
canım ilk sayfaya resim genelde paintte düzenleyip image hack mi ne öyle bir siteden yükleyip url sini ilk sayfaya kopyalıyorum
birde daha kolayı var şimdi örneğin bugün bunu aldım diye sayfana resim ekliyorsun ya o resme sağ tıkla url kopyala diyor kopyalayıp ilk sayfaya geliyorsun insert imageye gel url yapıştır seçim butonundaki işareti kaldır tamamdır.
resimler arasına yazı eklemek demişsin onu pek anlamadım Eki Görüntüle 583178 örneğin bunu mu kastediyosun Eki Görüntüle 583182 resim arası yazı
ikeadan alcaklarım diye kağıdım var zatenöyle yap sen kendin gittiğinde de bir sürü şey bulursun alcak merak etme gördükçe eksiklerin aklına gelir not al gidince öncelikleri onlara verirsin canım benim
o meşhur tepsiyi ben 12 tl ye aldım
bende bu hafta sonu gidip belki bakarım ikea ya gene şu fenerlerden bende alayım:) aklıma sokuyorsunuz valla
canım ilk sayfaya resim genelde paintte düzenleyip image hack mi ne öyle bir siteden yükleyip url sini ilk sayfaya kopyalıyorum
birde daha kolayı var şimdi örneğin bugün bunu aldım diye sayfana resim ekliyorsun ya o resme sağ tıkla url kopyala diyor kopyalayıp ilk sayfaya geliyorsun insert imageye gel url yapıştır seçim butonundaki işareti kaldır tamamdır.
resimler arasına yazı eklemek demişsin onu pek anlamadım Eki Görüntüle 583178 örneğin bunu mu kastediyosun Eki Görüntüle 583182 resim arası yazı
aynen ya kıyamet kopmadan alalım kopcak ya bugünn
en azından aklımızda kalmasınn onuda alalım :) kopmuş kopcağı kadar zeten
evet inşallah öyle olucak ama artık sırf kırmızı yapmak için uğraşamıcağım arada böle pembeler falanda çıkıyoyenilerde çok ciciler. benimki gibi kırmızı bir mutfakkk olucak
evet inşallah öyle olucak ama artık sırf kırmızı yapmak için uğraşamıcağım arada böle pembeler falanda çıkıyo
bende öyle he renk yaptım sonradan .. mor da aldım pembe de
evet canım bende saldım gitti çünkü gerçekten her aradığımı kırmızı olarak bulamıyorum en iyisi göz önünde olmayanlar kırmızı
olmasada olur dedıim. bide kırmızıya takmadan önce aldıklarımda var avon pasta takımı çatal kaşık takımı yine avondan turuncu
nescafe takımı onun resmini bulamadım yeşil bardaklarım falan filan napim hiç bi zaman tek renk yapamam kırmızı istersem
insert image diyorsun dosya seçten istediğin resimi seçiyorsun sonra ekle diyorsun yorumunu yaz istediğin gibi sonra gene aynı işlemi yapıyorsun insert image dosya seç eklentiyi yükle
al sana resim arası yazı:)
inş sizde yakalarsınız tepsiyi indirime girince. fenerler çok şık ama moru pembesi falan yokya o yüzden tereddüt ediyorum:)
benim mutfağımda mor pembe yeşil valla cıvıl cıvıl aldıklarımın hepsine aşığım :) Eki Görüntüle 583240 Eki Görüntüle 583241 şu ara bunlarla aşk yaşıyorum kırılmadan gelirler inş:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?