seh123 ün çeyiz serüveni :)

yok yarın alınacak o yüzden onuda söylicem şimdi bunların boyları çok küçük değildir dimi
evet normalde pembe mum yoktu aklımda yani al benisi var resmen ..
bide meşhur ikea tepsisi var onuda takip ediyorum indirimde gördüğüm an alıcam
başka ikeadan alınabilcek neler vardır sence

canım küçük kaselerde olan mumları görmedim açıkçası ama sende gördüm çok beğendim :) diğerlernn hepsini gördüm peçetelik ve geleneksel ikea tepsisi kemik rengi tepsi geçen hafta baktığım 19.90 dı düşmesini bekliyorum almadım o yüzden ama fenerler çok güzel siyah beyaz ve kırmızısı var onlar çok şık ikeadan alıncaklarmın arasında gümüş orta boy şamdanlar var bide o şamdanların kırmızısı var onlardan alıcam 2 gümüş 2 kırmızı şamdan alıcam tepsi peçetelik mumluk bide 6 lı bardak takımları var güzel eğer günlük yemek takımına ve kahvaltı takımına uyuyorsa onlara bak derim ben geçen hafta bitane siyahlı beyazlarından aldım bi takım birde 1 liraya tanesi portakal suyu bardakları var ya orta boy eğer yoksa sende onlrdan da alablrsin meşrubat için çok güzeller bi takımda onlrdan yaptım aldım şuan aklıma bunlar geldi

o bardaklar da aklımda da önceliği onlara vermiyorum bardaklarım çok var çünkü
mumluklara bende baktım kırmızısı ve beyazını çok beğendim kendim gittiğimde de onları alıcağım

o bardaklar da aklımda da önceliği onlara vermiyorum bardaklarım çok var çünkü
mumluklara bende baktım kırmızısı ve beyazını çok beğendim kendim gittiğimde de onları alıcağım

öyle yap sen kendin gittiğinde de bir sürü şey bulursun alcak merak etme gördükçe eksiklerin aklına gelir not al gidince öncelikleri onlara verirsin canım benim

o meşhur tepsiyi ben 12 tl ye aldım
bende bu hafta sonu gidip belki bakarım ikea ya gene şu fenerlerden bende alayım:) aklıma sokuyorsunuz valla
canım ilk sayfaya resim genelde paintte düzenleyip image hack mi ne öyle bir siteden yükleyip url sini ilk sayfaya kopyalıyorum

birde daha kolayı var şimdi örneğin bugün bunu aldım diye sayfana resim ekliyorsun ya o resme sağ tıkla url kopyala diyor kopyalayıp ilk sayfaya geliyorsun insert imageye gel url yapıştır seçim butonundaki işareti kaldır tamamdır.

resimler arasına yazı eklemek demişsin onu pek anlamadım örneğin bunu mu kastediyosun resim arası yazı

sende benim aklıma soktun peçeteliği ve mumluğu al al sende hepimizin olsun bunlar çok güzeller çünkü. bende bekliyorum 12 tlye almak için şimdi yapamazsam sana söyliceğim. evet bundan bahsediyorum bunu nasıl yapabilirim

öyle yap sen kendin gittiğinde de bir sürü şey bulursun alcak merak etme gördükçe eksiklerin aklına gelir not al gidince öncelikleri onlara verirsin canım benim
ikeadan alcaklarım diye kağıdım var zaten gittiğimde ilk onları alıcağım

bende düşsün diye bekliyorum sen uyguna almıssın :) al sende fenerlerden aklımıza mumla peçeteliği koydun alıncaklar arasındalar

bende öyle he renk yaptım sonradan .. mor da aldım pembe de

evet canım bende saldım gitti çünkü gerçekten her aradığımı kırmızı olarak bulamıyorum en iyisi göz önünde olmayanlar kırmızı
olmasada olur dedıim. bide kırmızıya takmadan önce aldıklarımda var avon pasta takımı çatal kaşık takımı yine avondan turuncu
nescafe takımı onun resmini bulamadım yeşil bardaklarım falan filan napim hiç bi zaman tek renk yapamam kırmızı istersem

ben kırmızı almaya yemek takımlarımla başladım.. günlük yemek takımlarım kırmızı olunca aa dedim bunuda alayım ona uysun bunu alayım ötekine uysun diye.. benimde fotograflarını bulamadığım epey esyam var .. ondan koyamadım.. hatırlamadıklarım da var :=)

insert image diyorsun dosya seçten istediğin resimi seçiyorsun sonra ekle diyorsun yorumunu yaz istediğin gibi sonra gene aynı işlemi yapıyorsun insert image dosya seç eklentiyi yükle
al sana resim arası yazı:)

inş sizde yakalarsınız tepsiyi indirime girince. fenerler çok şık ama moru pembesi falan yokya o yüzden tereddüt ediyorum:)
benim mutfağımda mor pembe yeşil valla cıvıl cıvıl aldıklarımın hepsine aşığım :) şu ara bunlarla aşk yaşıyorum kırılmadan gelirler inş:18:

bende kırmızıya nerden taktım hiç hatırlamıyorum ama iyiki takmışım yemek takımı falan almadım daha ilk kahvaltı takımı ve çelik tencere takımı alarak başladım büyük eşyalarıma. yemek takımı alırken çok kararsız kalıcağım için uzun uzun düşinim dedim ama ıvır zıvırlarımı hep kırmızı alıyorum. ben hepsini birden alamıyorum şuanlık hem yer müsait değil hemde durum malum borç üstüne borç yapanlardan biride benim

evet bunlar çok güzel bende beğendim moruda çok seviyorum ama kırmıızı mor tuaf durur oturma odamı mor düşünüyorum. yani şimdilik takipteyiz. yapmaya çalıştım oldu heralde yardımların için çok ama çok teşekkür ederimmmm

bende öyle mor yapmaya başladım mor olarak mutfak için ne buluyorsam alıyorum ama her istediğimnde moru olmuyor maalesef o yüzden bulmadığım ürünlern pembesini alıcam o şeklde mor pembe olarak tammalıycam çünkü tek bi renk düzeninde olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…