- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
- Konu Sahibi incesaz3506
-
Selaaam kızlar muhtemelen siz 21 günü bitirmek üzeresiniz fakat yeni keşfettim konuyu ve ben de aranıza katılmak istiyoruum :)
28 TEMMUZ PERŞEMBE
Miyav_su
C cranial
brunettee
incesaz3506
@Dilakzn
T turkuaz86
leila
B bitufully
@Baharherbahardiyetyapar
@_Nun_
Elisya
sss35
Feministka
Feministka 11. Gün
Kaç gündür giremedim, bugunki yeme içme işlemini kapattığım için erken yazayım dedim11 gündür sekersiz bir hayatım var yuppie
Yok canım henüz tartilmadim pazar veya pazartesi tartilmayo düşünüyorumsüpersin canım.. tartıldın mı, sonuç nasıl:)
Yok canım henüz tartilmadim pazar veya pazartesi tartilmayo düşünüyorum
daha iyi yaparsın biliyor musun.. diyet süresince ne kadar az tartılsak o kadar iyi.. çünkü sabırsızlanıyoruz aa bugün 300 gr gitmiş, dün 800 dü filan saçma sapan şeylerdüşünüyoruz.. hatta bazen artı oluyor ödemden filan.. ben dayanamayıp sürekli tartılıyorum :)
hoşgeldin canım.. sen dün benim konuma yorum yapmıştın sanki hatırlıyorum seni
1. günü tamamladığında listeye adını ekleyip 1. gün yazabilirsin.. hoşgeldin:)
Ben bugün sigara böreği yiyerek şeker orucunu bozmuş oldum.. Artık listede yokum ama dikkat etmeye devam edicem.. Baştan başlamak da istemiyorum çünkü:)
ya bende malesef bozdum çikolataya dayanamıyorumkalori hesabı yapmayı deneyeceğim sanırım bilmiyorum
Ben de ilk gunler bozdum sonra yine başladım. Denw birkaç kez daha bence :) ben gunde 4 5 çikolata, hamurisi, pasta, kek mutlaka yiyordum baslamadan onceki ay (her gün). Bol da kola :/ ben biraktiysam herkes birakir gibi geliyor
İnşallah ay bilmiyorum arkadaşlarla beraberken çok fena oluyorŞu tatlı hastalığı olmasa kilo alınmaz zaten
Aynen :) arada da krize girdigim oldu 1 2 kez. Ama buraya bildirim yapmak için tuttum kendimi :) simdi canim çekmiyor pek
Boşver ya olmamış gibi devam et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?