Şeker Orucu Hedef:21

Selaaam kızlar muhtemelen siz 21 günü bitirmek üzeresiniz fakat yeni keşfettim konuyu ve ben de aranıza katılmak istiyoruum :)

hoşgeldin canım.. sen dün benim konuma yorum yapmıştın sanki hatırlıyorum seni

1. günü tamamladığında listeye adını ekleyip 1. gün yazabilirsin.. hoşgeldin:)

Merhabalar 2.günümdeyim ben de.Kahvaltıda 7 küçük dilim salatalık,1 küçük dilim de domates,1 kk ezine peynir,2 dilim salam ve yarım dilim tam buğday ekmeği
Az önce de 1 armut ve ayran
Şimdilik tatlı isteğim çok yok

Yok canım henüz tartilmadim pazar veya pazartesi tartilmayo düşünüyorum

daha iyi yaparsın biliyor musun.. diyet süresince ne kadar az tartılsak o kadar iyi.. çünkü sabırsızlanıyoruz aa bugün 300 gr gitmiş, dün 800 dü filan saçma sapan şeylerdüşünüyoruz.. hatta bazen artı oluyor ödemden filan.. ben dayanamayıp sürekli tartılıyorum :)

Aynen canım 1 kg verdim haydi yiyeyim veya vermememisim ay nasıl olur nasıl kilo vermedim diye bu sefer yine yemeğe saldırma ben de ahaha böyle daha rahat ; )

hoşgeldin canım.. sen dün benim konuma yorum yapmıştın sanki hatırlıyorum seni

1. günü tamamladığında listeye adını ekleyip 1. gün yazabilirsin.. hoşgeldin:)

Evett canım yorumlaşmıştık dün, yeni hayata yeni kararlar yakışır diye düşündüm. Tamamdır yazıyoruum:)

Ben bugün sigara böreği yiyerek şeker orucunu bozmuş oldum.. Artık listede yokum ama dikkat etmeye devam edicem.. Baştan başlamak da istemiyorum çünkü:)

ya bende malesef bozdum çikolataya dayanamıyorumkalori hesabı yapmayı deneyeceğim sanırım bilmiyorum

Ben de ilk gunler bozdum sonra yine başladım. Denw birkaç kez daha bence :) ben gunde 4 5 çikolata, hamurisi, pasta, kek mutlaka yiyordum baslamadan onceki ay (her gün). Bol da kola :/ ben biraktiysam herkes birakir gibi geliyor

Ben de ilk gunler bozdum sonra yine başladım. Denw birkaç kez daha bence :) ben gunde 4 5 çikolata, hamurisi, pasta, kek mutlaka yiyordum baslamadan onceki ay (her gün). Bol da kola :/ ben biraktiysam herkes birakir gibi geliyor

İnşallah ay bilmiyorum arkadaşlarla beraberken çok fena oluyorŞu tatlı hastalığı olmasa kilo alınmaz zaten

İnşallah ay bilmiyorum arkadaşlarla beraberken çok fena oluyorŞu tatlı hastalığı olmasa kilo alınmaz zaten

Aynen :) arada da krize girdigim oldu 1 2 kez. Ama buraya bildirim yapmak için tuttum kendimi :) simdi canim çekmiyor pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…