Şeker Orucu Hedef:21

Kakaolu sütü artık şekersiz içiyorum , alıştım da , diğerleri çok zor
ben de günde 2 paket çikolata yiyordum.. bisküvi yemeye başlayınca kendimi durduramıyordum vs vs.. Şeker inanılmaz zararlı, bugün olmasa birgün bırakmaya çalış derim..

Yaaa kızlar dün yedim biraz ama (

Dün sabah (9'da yedim):
1 kase sütle yulaf ezmesi (Eti'nin, sade ama şekerli bi ürün)
Böğürtlen
2 yumurta
1 bardak daha süt :))

Öğlen:
Orta boy buzlu filtre kahve (hep şekersiz ve sütsüz içerim, metabolizmayı da hızlandırır öyle olunca)

Öğle-akşam arası (16'da yedim)
Bi tabak sebzeli ve tofulu noodle
2-3 yemek kaşığı yoğurt
Sade maden suyu (kola yerine buna başlamıştım uzun zaman önce, size de öneririm)

Akşam (eşimin ısrarı sonucu):
Bi köfte
Yarım tabak beğendi
Bi kase AOÇ dondurma ( algida falan asla yemiyorum. Tamam bu da şeker ama vienettada falan aşırı yağ da var)

İşte böyle. İnşallah bugün şekersiz beslencem :)

Etinin yulaf ezmesi şekerli canım ben başka bir tane aldım marka hatırlamıyorum ama şeker hiç yok içinde onu tavsiye ederim migrostan almıştım etinin yanında oluyor genellikle hatra bu sabah 4 kaşık yoğurtla 4 kaşık yulaf ezmesi yedim üstüne tarçın ekleyerek ben ekmeğin içinde şeker olduğu için bu 21 gün boyunca ekmek de yemeyeceğim bugün 60.8 le başladım hedefim 55 bakalım bu 21 gün beni hedefimene kadar yaklaştıracak:)

Öğle yemeğinde bir kase çorba ile bir tabak kabak yedim benim için en zoru akşam bu akşamı atlatınca gerisi kolay

Günaydınlar herkese:) Benimde 1. Günüm bitti ama nasıl kopyalayacağımı bilemedim kızlar yardımcı olur musunuz?

Selaaam kızlar muhtemelen siz 21 günü bitirmek üzeresiniz fakat yeni keşfettim konuyu ve ben de aranıza katılmak istiyoruum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…