Şeker Orucu Hedef:21

ha
hadi ya ciddenmi süper valla ,bağımlılık işte bu da bunun kanıtı sigaradan beter bu arada tebrikler !

kızlar bişiy sorcam u şeker yememe deki olay kilo verme amaçlımı sağlıklı beslenme adına mı ?öyle olsa bile bir taşla iki kuş..ama 21 gün sabretmek lazım yapanlar sonuçlarınıda yazarmı çok merak ettik kiloda verdinizmi diyette yaptınızmı ay heycanlandım şmdi

Benim amacım cikolatayi hamurisini kesmekti cok yedigim icin :) kilo vermek icin az yemek ve spor da lazım yaninda tabi. Ben sadece şekeri kestim. ilk hafta az da yemistim 2 kilo gitmişti. Ama sonra normal yedim ve spor zaten yapmıyorum. Su an memleketteyim. kendi tartım burda olmadigi icin tartilmiyorum anneminki iyi değil :) ama değişim var gibi geliyor

3 4 gün kendimce şok diyet yapip pazartesi diyet ve yürüyüşe başlayacağım asıl o zaman farkeder

Ben günde 2 tane 100 gramlık paket çikolata bitiren insandım.. Bisküvi kek filan asla dayanamadığım yiyeceklerdi.. Yemek yerine bunları yerdim hatta.. Çokk zararlı.. Aslında daha çok bu alışkanlıklarımdan kurtulmak için şeker orucuna başladım.. Şekeri tamamen hayatımdan çıkarmak istemiyorum ama bayaa azaltmak istiyorum, bu ara uzak kalmak Çok iyi geldi.. Canım tatlı filan istemiyor.. Şeker orucuyla birlikte günde 2 lt su içmeye, 10.000 adım atmaya, meyve ve kuruyemişi abartmayıp az kalori almaya çalıştım.. İlk hafta 1.8 kg gitti.. Sonra regl oldum, henüz bitmedi, hala 1.8 kg gitmiş görünüyor, sanırım vücudumda ödem var.. Bittikten 3 gün sonra tekrar tartılıcam.. İncelmiş hissediyorum ama bakalım:)

GünaydınBen dün kaçırmayı bayağı bi fazla abartmıştım ama 300gr fazlalığım olacağımı düşünmemiştimKarnımın şişliğine yoruyorum ve tekrardan başlıyorum şeker orucuna,daha kahvaltı yapmadım ama sağlıklı bi kahvaltı beni bekler

Veee 21. gün tamamdır. Kesinlikle şiddetle tavsiye edilir. Tatlı isteğiniz azalıyor ve dondurma bile çok tatlı geliyor artık. Umarım bundan sonra da böyle devam eder. :)

Uğramayanlar bıraktı sanırım.. Benim 1 kez yanlışlıkla, 1 kez iradesizlikten bozuldu ama devam ettim.. Bugün son günümüz olucak seninle :) nasıl, kilo verebildin mii

Ben de bi dilim börek yemistim de börek yenmedigini bilmiyordum o zaman aklima gelmemisti seker oldugu saymıyorum onu

Valla o 2 kilodan sonra bilmiyorum ki. Annemin tarti bozuk galiba onda tartilmiyorum. Ama uzatacagim icin 2 3 haftaya donunce tartilcam artik

Ben de pek anlamadım verdim mi vermedim mi, regl oldum ödem var galiba vücudumda.. Umarım öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…