Şeker Orucu Hedef:21

C cranial sağol canım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya çok kısa bi sürede sağlıklı bi şekilde düşerizz..
şimdiye kadar 1 sütlü kahve içtim, 1 muz, biraz ceviz, biraz kuru üzüm ve kuru dut yedim.. bunların kalorisi toplamda 294 şu an için.. birazdan kahveyle elma yemeyi düşünüyorum, akşam da balık.. bakalım kaç kaloriyle kapatıcam günü, kahve de çok tok tutuyor insanı tavsiye ederim kızlar..

amin canim benim.
afiyet olsun yediklerin cok güzel sağlıklı şeyler :)

Canım, ödemdir tabii, şeker de tuz da vücutta çok fazla su tutuyor. E biz böyle çok yediğimiz dönemde bolca şekerli ve tuzlu şeylere dadandığımız için, vücudun su tutmuştur. Zaten şeker orucu yapıyorsun, suyu da günlük 2,5-3 litre içersen birkaç haftada ödem filan kalmaz vücudunda, üzme kendini.

Tempolu şekilde 45 dakika-1 saat arası (aralıksız) yürüyorum, haftada 4 kez. Kıştan beri düzenli yürüyorum, alt bacağımla üst bacağım aynı gibi duruyor neredeyse, hiç bu kadar incelmemişlerdi.

Balığın yanında salata ya da sebze olacak mı Elisya? Proteinin yanında mutlaka sebze yiyin diyorlar ya, onun için sordum. Bu günler için kabağı tavsiye ederim, hem pişirmesi kolay, hem de çok güzel ödem attırıyor.

o zaman yürüyüşe devaam :)

maşallah canim sana

aynen senin gibiyim kacamak yapip hicbir sey olmamis gibi davranamiyorum her şeye saldirmam gerekliymis gibi geliyor.beynimizin bir oyunu bu.
21 gün bize iyi gelecek insallah dogru yoldayız

Günaydın kızlar, dün 59'dum, bugün 57.8.. Ödem gitmeye başlamış.. Bugün muz süt detoksu yapıyorum, ne zaman yapsam 1 kg'ye yakın gidiyor.. Ödem bile olsa eksi eksidir.. Eğer yapmak isteyen olursa;
Sabah: 1 bardak laksozsuz süt ve 1 muz
Ara: 1 muz
Öğle: 1 bardak laksozsuz süt ve 1 muz
Ara: 1 muz
Akşam: 1 bardak laksozsuz süt ve 1 muz

Aslında detoks yapmayı pek önermem ama böyle vücudunuzda fazla ödem olduğunu düşündüğünüz zamanlarda işe yarıyor.. Sizde durumlar nasıl ki acabaa

Süpersin canım, bak nasıl da gidiyor ödemler. Ben de annemdeyim, pazara çıkıp domates alacağız, kışlık konserveleri hazırlayacağız. Sağlıklı besleneceğiz değil mi ama? :)

ohh gitsin ödemler :)

iyiyim ben de canim yeni beslenme aliskanliklari kazanmaya calisiyorum
her sey güzel bir vücut icin :)

selam kızlar, nasılsınız.. bugün 57 kiloydum.. ödem filan kalmadı diye düşünüyorum.. ve şu an çok aç hissediyorum kendimi.. ve bunun duygusal açlık olduğunu düşünüyorum.. su içiyorum, zaten işteyim yanımda yiyecek bir şey yok.. ama işten çıkınca umarım bi delilik yapmamm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…