Şeker Orucu Hedef:21

yok canım tel kendi sayıyor adımları.. akıllı telefon kullanıyosun adım sayan bi çok app var.. adımsayar yazarsan çıkar zaten

Benim de iştahım açıktı bugün.. Hatta canım çikolata çekti o kadar zaman sonra ama yemedim, bitter bile yasaktı dimi

aynen yasak canim dayan az kaldi senin

Eger meyve yiyorsaniz alternatif bir şeyler yapın kızlar :) cok iyi oluyor

Mesela bugün bir kaba 1 su bardağı süt, bir yemek kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi koydum. Kaşık dolu dolu değil. 15 dk buzlukta beklettim. 1 büyük muzu dilimleyip onu da aynı zamanda buzluga koydum.

Sonra hepsini blendera koydum ve üzerine bir dolu çay kaşığı tarcin, 1 tatlı kaşığı daha önce çekmiş olduğum ceviz, badem, fındık karısımindan ve 1 tatli kaşığı dolusu kakao ekledim. Sonra da blenderden çektim. Cok lezzetli oldu ya :)) orta yoğunlukta olacak ama cok sıvı ya da katı olunca da güzel olmaz malzemeyi ona göre ayarlamak lazım. Biraz sivi olduysa içinde birkac incir veya başka birşey eklenebilir.

Bikaç gündür boyle seyler yapıyorum ya kahvaltı ya da öğle yemeği yerine. Cok tok tutuyor ayrica. Kafama göre birseyler yapıyorum :)

çok güzel bi tarif, teşekkürler canım.. ben de yulaf, chia, süt, kuru üzüm karışımı yedim bu sabah kahvaltıda.. ama blenderdan geçirmedim, tok tutuyor gerçekten

fikir icin tesekkurler canim chia nerde bulabilirim

Bende geri döndüm arkadaşlar hamilelikten önce 65 dim 90 la doğuma girdim doğumdan 1 ay sonra tartıldım 78 çıktım tam 7 ay ne yaptıysam kilo veremedim sporun alasını yaptım yok. Ramazandan önce nolduysa 2 kilo verdim ramazanda 5 kilo verdim şimdi 69.5 falanım hedef 65 şimdilik tabiki de bugün başladım 1 gün oldu yarın eklerim kendimi yalnız bayramda napcaz 9 gün tatil bir yerlere gidecek olan varmı bende bozmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…