- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
- Konu Sahibi incesaz3506
-
canim kuruyemis sekerden kat kat iyi hem saglikli hem tok tutar hayatindan çıkarma az az yemeye bak..
adimsayarin mi var canim herkes adim sayisindan bahsediyor ben de alıyim bitane ne marka seninki?
boyle devam ederse yeni yila fitiz zaten canimm :)
iyi cok sukur pek zorlanmiyorum devamı gelir insallah
Bugün biraz sıkıntıdan yedigim de olsu istahim acikti ama olur öyle heralde
aynen yasak canim dayan az kaldi seninBenim de iştahım açıktı bugün.. Hatta canım çikolata çekti o kadar zaman sonra ama yemedim, bitter bile yasaktı dimi
Benim de iştahım açıktı bugün.. Hatta canım çikolata çekti o kadar zaman sonra ama yemedim, bitter bile yasaktı dimi
aynen yasak canim dayan az kaldi senin
Eger meyve yiyorsaniz alternatif bir şeyler yapın kızlar :) cok iyi oluyor
Mesela bugün bir kaba 1 su bardağı süt, bir yemek kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi koydum. Kaşık dolu dolu değil. 15 dk buzlukta beklettim. 1 büyük muzu dilimleyip onu da aynı zamanda buzluga koydum.
Sonra hepsini blendera koydum ve üzerine bir dolu çay kaşığı tarcin, 1 tatlı kaşığı daha önce çekmiş olduğum ceviz, badem, fındık karısımindan ve 1 tatli kaşığı dolusu kakao ekledim. Sonra da blenderden çektim. Cok lezzetli oldu ya :)) orta yoğunlukta olacak ama cok sıvı ya da katı olunca da güzel olmaz malzemeyi ona göre ayarlamak lazım. Biraz sivi olduysa içinde birkac incir veya başka birşey eklenebilir.
Bikaç gündür boyle seyler yapıyorum ya kahvaltı ya da öğle yemeği yerine. Cok tok tutuyor ayrica. Kafama göre birseyler yapıyorum :)
fikir icin tesekkurler canim chia nerde bulabilirimEger meyve yiyorsaniz alternatif bir şeyler yapın kızlar :) cok iyi oluyor
Mesela bugün bir kaba 1 su bardağı süt, bir yemek kaşığı chia, 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi koydum. Kaşık dolu dolu değil. 15 dk buzlukta beklettim. 1 büyük muzu dilimleyip onu da aynı zamanda buzluga koydum.
Sonra hepsini blendera koydum ve üzerine bir dolu çay kaşığı tarcin, 1 tatlı kaşığı daha önce çekmiş olduğum ceviz, badem, fındık karısımindan ve 1 tatli kaşığı dolusu kakao ekledim. Sonra da blenderden çektim. Cok lezzetli oldu ya :)) orta yoğunlukta olacak ama cok sıvı ya da katı olunca da güzel olmaz malzemeyi ona göre ayarlamak lazım. Biraz sivi olduysa içinde birkac incir veya başka birşey eklenebilir.
Bikaç gündür boyle seyler yapıyorum ya kahvaltı ya da öğle yemeği yerine. Cok tok tutuyor ayrica. Kafama göre birseyler yapıyorum :)
fikir icin tesekkurler canim chia nerde bulabilirim
fikir icin tesekkurler canim chia nerde bulabilirim
çok güzel bi tarif, teşekkürler canım.. ben de yulaf, chia, süt, kuru üzüm karışımı yedim bu sabah kahvaltıda.. ama blenderdan geçirmedim, tok tutuyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?