- Konu Sahibi incesaz3506
-
kac saat once yemek yedin canim belki gercekten acsindir ama sakin bir delilik yapma :)selam kızlar, nasılsınız.. bugün 57 kiloydum.. ödem filan kalmadı diye düşünüyorum.. ve şu an çok aç hissediyorum kendimi.. ve bunun duygusal açlık olduğunu düşünüyorum.. su içiyorum, zaten işteyim yanımda yiyecek bir şey yok.. ama işten çıkınca umarım bi delilik yapmamm...
kac saat once yemek yedin canim belki gercekten acsindir ama sakin bir delilik yapma :)
canim böyle durumlar icin yanina cig badem ceviz muz gibi atistirmaliklar al o kadar süre ac kalmak iyi degil vücut yag depolar hem ara öğün yapmak delilik yapmani önler :)3 saat oldu canım, ama sonra bi de şeftali yedim.. şu an yanımda yiyecek kalmasdı zaten 3 saat daha işteyim
canim böyle durumlar icin yanina cig badem ceviz muz gibi atistirmaliklar al o kadar süre ac kalmak iyi degil vücut yag depolar hem ara öğün yapmak delilik yapmani önler :)
ahahah cok hosmus bu :)yanımda öyle şeyler taşıyınca hemen bitiriyorum
ahahah cok hosmus bu :)
canim acikinca yiycem o zaman daha cok zevk alacagim gibi telkinler ver kendine :)
aynen canimtamam bundan sonra telkinlerle baş etmeye çalışıcam bakalım, umarım acıkmadan yemem artık.. çok teşekkürler:)
canim nasil gidiyor sessizsin30 AĞUSTOS SALI
Elisya 8. Gün
@Baharherbahardiyetyapar 4. Gün
Feministka 8. Gün
C cranial 3. GÜN
Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim.
Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.
Selamlar bugun itibariyle ben de aranizdayim ve sekeri kesmeye kararliyim.umarim basaririm.yas 35.kilo 105 boy 164.tabiki kilo vermek amacim ama en onemlisi sekerin vucuduma verdigi zararlardan kurtulmak.benim icinzor olacak ama yapicam neredeyse sekerle besleniyorum diyebilirim hic anlatmayim.kilomdan belli olacagi gibi tatli esas dusmanim.Allah yardimcim olsun tabi dileyen herkesin de.
tebrikler harikasin :)1 EYLÜL PERŞEMBE
Elisya 10. Gün (ne hızlı geçtii)
@Baharherbahardiyetyapar
Feministka
C cranial 5. GÜN
Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim.
Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.
tebrikler harikasin :)
nasil gidiyor canim
canim kuruyemis sekerden kat kat iyi hem saglikli hem tok tutar hayatindan çıkarma az az yemeye bak..İyi canım şekere tatlıya dayanıyorum da, kuruyemişi çok fazla yediğimi düşünüyorum.. Bitince almıycam eve artık, geçen muz süt detoksu yapıyorum demiştim ya yapamadım o gün, bugün yapıyorum öyle gidiyor işte.. Hergün 10000 adım mutlaka atmaya çalışıyorum, en az 2 litre su içiyorum ve iki gündür swuat ve plank yapmaya başladım.. Yeni yıla yeni bi ben gelebilir gibi yani, inşallah.. Sende durumlar nasıll :) şekersizliğe alıştın mı, ben hiç aramıyorum çok şükür ya eskiden çikolatasız günüm geçmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?