Şeker Orucu Hedef:21

kac saat once yemek yedin canim belki gercekten acsindir ama sakin bir delilik yapma :)

3 saat oldu canım, ama sonra bi de şeftali yedim.. şu an yanımda yiyecek kalmasdı zaten 3 saat daha işteyim
canim böyle durumlar icin yanina cig badem ceviz muz gibi atistirmaliklar al o kadar süre ac kalmak iyi degil vücut yag depolar hem ara öğün yapmak delilik yapmani önler :)

tamam bundan sonra telkinlerle baş etmeye çalışıcam bakalım, umarım acıkmadan yemem artık.. çok teşekkürler:)
aynen canim
acikinca yiyorum doyunca birakiyorum
bedenimin ihtiyaclarina göre besleniyorum
bedenim de bana istedigim güzel vücudu veriyor diye surekli tellkinde bulun iyi gelecektir :)

ne demek canım rica ederim :)

Selamlar bugun itibariyle ben de aranizdayim ve sekeri kesmeye kararliyim.umarim basaririm.yas 35.kilo 105 boy 164.tabiki kilo vermek amacim ama en onemlisi sekerin vucuduma verdigi zararlardan kurtulmak.benim icinzor olacak ama yapicam neredeyse sekerle besleniyorum diyebilirim hic anlatmayim.kilomdan belli olacagi gibi tatli esas dusmanim.Allah yardimcim olsun tabi dileyen herkesin de.

hoşgeldinn.. ben de öyleydim bisküviyle çikolatayla besleniyordum ama insan gerçekten alışıyor, canı istemiyor.. bugünü tamamlayınca listeye adını ekleyebilirsin yanına 1. gün yazarak :)

tebrikler harikasin :)

nasil gidiyor canim

İyi canım şekere tatlıya dayanıyorum da, kuruyemişi çok fazla yediğimi düşünüyorum.. Bitince almıycam eve artık, geçen muz süt detoksu yapıyorum demiştim ya yapamadım o gün, bugün yapıyorum öyle gidiyor işte.. Hergün 10000 adım mutlaka atmaya çalışıyorum, en az 2 litre su içiyorum ve iki gündür swuat ve plank yapmaya başladım.. Yeni yıla yeni bi ben gelebilir gibi yani, inşallah.. Sende durumlar nasıll :) şekersizliğe alıştın mı, ben hiç aramıyorum çok şükür ya eskiden çikolatasız günüm geçmezdi

canim kuruyemis sekerden kat kat iyi hem saglikli hem tok tutar hayatindan çıkarma az az yemeye bak..
adimsayarin mi var canim herkes adim sayisindan bahsediyor ben de alıyim bitane ne marka seninki?
boyle devam ederse yeni yila fitiz zaten canimm :)
iyi cok sukur pek zorlanmiyorum devamı gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…