Şekersiz Beslenme Günlüğüm 👈

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok pis kararliyimdir yapınca beni kaybetme
Bisey diyemmi zaten uzun zamandir bu çikolata dab soğudum bazen seytana uyup yiyordum. Gerçekten faydasi yok zarari var yuzum sivilce dolu. Zaten fazla tuz kullanan bot insan değilim ekmekte pek yemem kilo almama sebebi.ekmeksiz yemek zaten. Su sekeride artk birakirsam tamamdir

Reactions: H M
Bana sekersizlik çok.iyi geliyor ya ariniyoeum resmen. Ama seviyoruz işte bı düzene sokamadik şu şeker illetini.. esim yüzünden bı tatlisiz durmuyor

Bana sekersizlik çok.iyi geliyor ya ariniyoeum resmen. Ama seviyoruz işte bı düzene sokamadik şu şeker illetini.. esim yüzünden bı tatlisiz durmuyor
Benim esim cikolata falan sevmez. Kadayof tatlisi sever revani falan. Onu da nadir yapardim. Bırakıcaz yavas yavas

Benim esim cikolata falan sevmez. Kadayof tatlisi sever revani falan. Onu da nadir yapardim. Bırakıcaz yavas yavas
Çikolata değil ki tatlı yaptırıyor sürekli 2 gün yapmasam adama birşeyler oluyor ciddiyim bak evde soğuk rüzgarlar esiyor yav benim işim yaş

Çikolata değil ki tatlı yaptırıyor sürekli 2 gün yapmasam adama birşeyler oluyor ciddiyim bak evde soğuk rüzgarlar esiyor yav benim işim yaş
Ooo varya esim oyle olsa biz simdi davul olmuştuk. Ilk aylar evliyken yapıyordum pek yemiyordu yapma sevmiyorm deyip durdu simdide eskisi gibi yapmıyorm. Varya esim istese hergun yapari. o yüzden istiyorm kalabalik aole olalim cocuklarima her gun biseyler yapayim

Kilo sorunu olmadığı.icin no problem
Ama.ben dikkat etmesem güme gidiyorum.
Nabalim.dolabta tatlılarla ben imtihan oluyorum nefis terbiyesi yapıyorum benm diyetim çok.kiymetli o yüzden

Kilo sorunu olmadığı.icin no problem
Ama.ben dikkat etmesem güme gidiyorum.
Nabalim.dolabta tatlılarla ben imtihan oluyorum nefis terbiyesi yapıyorum benm diyetim çok.kiymetli o yüzden
Amam dikkat et

Bonus konuyu amanita hortlatti bende bı baktım 5nci güne gelmişim şekersiz

Geçen seneden bugüneyse iyi baya
Yok ara ara başlıyorum durtuklenmeue ihtiyacım varmis konuyu bulunca amanita yapalım dedi. Halka hizmet amacımız iyi şeylere vesile olmak

Yok ara ara başlıyorum durtuklenmeue ihtiyacım varmis konuyu bulunca amanita yapalım dedi. Halka hizmet amacımız iyi şeylere vesile olmak

Eski takvimlerde vardı ya bugün doğan çocuklara isim
Erkek: Vesil
Kız: Vesile

Bu espiri seviyesine vesile oldun mesela

Selam yavrum meyve şekeri den başka şeker tuketmiyorum bu ara girebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…