Bende saf şekersiz pekmez karışımı.yiyorum şifa niyetine okadarda olur canımBen akşamları yarım kaşık baldan başka şeker tüketmiyorum onu da propolis yemek için eklemler için yiyorum onun diisnda sıfır şeker şükür
Bu ara öyle tatlılar falan istemiyor canım nedense benim vücut sapıttı yada düzeldi bilmiyorim artık neyin nesiBende saf şekersiz pekmez karışımı.yiyorum şifa niyetine okadarda olur canımozaman hadi bismillah
Bende doyurucu şeyler yemeye çalışıyorum gittikçe düzene giriyor şükür şeker yedikçe yediriyor ya insülin fırlıyor ondan. O yüzden ne kadar az yense okadar iyiBu ara öyle tatlılar falan istemiyor canım nedense benim vücut sapıttı yada düzeldi bilmiyorim artık neyin nesi
Hiç canım çekmedi
Hiç canım çekmedi
Çok pis kararliyim no şugiiiirŞeytana uymadın bıravo.
Abe çok sugar konuşursun
Ohoo bunun ağzı kaymış bile
Yamulabilir arada insanız sonuçta yuuzde 90 imiz su iken yüzde 50 mız şeker oldu zamanla azalicak inşallahOhoo bunun ağzı kaymış bile
Yüzde 50 m şeker tabi ya bu hesabı nasıl daha önce yapamadım benYamulabilir arada insanız sonuçta yuuzde 90 imiz su iken yüzde 50 mız şeker oldu zamanla azalicak inşallah
İnsülin inip çıktıkça vücut hasat oluyorYamulabilir arada insanız sonuçta yuuzde 90 imiz su iken yüzde 50 mız şeker oldu zamanla azalicak inşallah
Şekerim şekersin şekerYüzde 50 m şeker tabi ya bu hesabı nasıl daha önce yapamadım ben
Niye seviyoruz ki bukadar yoksa başka açıklaması yokŞekerim şekersin şeker
Şekeriz sekersiniz şekerler
Ben şeker pek sevmem ya tatlı hariçNiye seviyoruz ki bukadar yoksa başka açıklaması yokşeker sokmak yok minik kaldır onları tamam
Bende.. sevmiyoruz ama bence.. neymiş tatlı filan. Gayet iyi böyle.. Allah'tan meyveler varBen şeker pek sevmem ya tatlı hariç
Cennet hurmasi kurusu sütlaç a bin basar arasına cevizBende.. sevmiyoruz ama bence.. neymiş tatlı filan. Gayet iyi böyle.. Allah'tan meyveler var
Bı çerez dünyasına git neler var ya... Kendimi.kaybediyorum o çeşitlerin ixcinde..Cennet hurmasi kurusu sütlaç a bin basar arasına ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?