Yok ya burda poğaça börek paylasmiyoruz ki herkes görmüyor zaten ben bunları normal yerde paylaşmam zatenDun yukledigimi kaldırdım cani ceker gorenlerin diye ama burası uygun ya ana sayfa degil bisey olmaz artk paylasirim bende
Aynen buraya giren kendi istegiyle giriyor. Tepsi tepsi borek paylasmicaz yaniYok ya burda poğaça börek paylasmiyoruz ki herkes görmüyor zaten ben bunları normal yerde paylaşmam zatenbenim için sakıncası yok diyet üzerine paylaşım
Aynen öyleAynen buraya giren kendi istegiyle giriyor. Tepsi tepsi borek paylasmicaz yani
Ottan meyveden baska paylasim olmaz burda
Afiyet olsun Rabbim öyle güzel yaratmis ki renkleri bile yeter onlarin afiyet olsun tatlımAnca yiyorum alelacele hazirladim o kadar açım ki ozenemedim yumurtadan belli oluyor acelemH M bu arada ben domates aşiğiyimmm bayiliyorm tuzlu tuzlu Eki Görüntüle 2791498
Ona başlamadım ne yalan soyliyimSaol canm. Limonli sulat iciliyor mu ?
Portakalo dilimleyip suya ekle oyle de icebilirsin bende greyfurt koyuyorum suya. Simdi ovu twsti için saat 3 ü bekliyorm sonra içicem. Adet olmadim ya bi duruma bakayim dedimOna başlamadım ne yalan soyliyimama başlayayım.
Bende şimdi son olarak meyve yedim.
Ayva elma portakal yedim azar azar.
Akşamda salata yerim sadece.
Himm inşallah hayırlısı olsun zaten o testler elde durdumu yapılıyorPortakalo dilimleyip suya ekle oyle de icebilirsin bende greyfurt koyuyorum suya. Simdi ovu twsti için saat 3 ü bekliyorm sonra içicem. Adet olmadim ya bi duruma bakayim dedim
Adet olmadım halen bakalm belki bu ay olmam bari yumurtlama varsa kaçırmayalımHimm inşallah hayırlısı olsun zaten o testler elde durdumu yapılıyor
Hiçbir fırsatı kaçırmayızAdet olmadım halen bakalm belki bu ay olmam bari yumurtlama varsa kaçırmayalım
Diyetmi kız dedim ki acaba çok mu yiyorum benAma sen bildiyin diyet yapiyosun
Ne cok yemesi manyak 5 den itibaren yemek yemesem ben koltuğu benim herifi kemiklerini kemiririmDiyetmi kız dedim ki acaba çok mu yiyorum ben
İçim rahatladi sen öyle diyinceNe cok yemesi manyak 5 den itibaren yemek yemesem ben koltuğu benim herifij kemiklerini kemiririm
Aynen böyle daha iyi ya akşamı birakmamim sebebi sabaha biraz vücut sok yapsın yediklerimi anca eritir sürekli de yiyemiyorum ya bı suru şey yedim daha yiyememkiAz yedikçe öğün pek onemli deel
Yemeğin yokmu benm dünden var etli yemegim onu yedik yarına bakalımBu gun ne pisirsem acabaa bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?