Yok esim gec geliyor tek yiyince yemek yapasim gelmiyor. Bu arada ben dayanamadim nescafe içtim başım agriyorduYemeğin yokmu benm dünden var etli yemegim onu yedik yarına bakalım
3 u bir aradamiYok esim gec geliyor tek yiyince yemek yapasim gelmiyor. Bu arada ben dayanamadim nescafe içtim başım agriyordu
Nabalim seniBen tatli eksikliginde bas agrisi yasiyorum vak ciddiyim. Evet malesef 3 bir arada.
Pazartesi doğum günüm yarin cizkek yapcam pasta yerine. Cikolatali değil ama. Beyaz kisma 5 yemek kaşığı tek toz seker giriyor. Pasta yerine bu olsun dedimNabalim senison olsun ama
Bende az evvel esimle lahvalti yaptim daha yeni saat 4 burdaEki Görüntüle 2792590
Muzdan vazgeçemiyorum ya
Sabah kahvaltim ceviz kakao ,yulaf ,tarçın ceviz muzlu süt
4.gun
Bildirim yagmurundan yazdiklarini yeni gördüm
Tamam bozmak ozamannnnn.. doğum günü çocuğu olarak uslu durBende az evvel esimle lahvalti yaptim daha yeni saat 4 burdabir dilim cizkek de yedim ama ayarini yaptigim icin asla sekerli degil tam diyet tatli oldu vala. Aksama da Allah kerim
Bildirim yagmurundan yazdiklarini yeni gördüm
Yok cikolataya elvedaaaa. Bu rafine sekeri de kestik mi tamamdirTamam bozmak ozamannnnn.. doğum günü çocuğu olarak uslu dur
Asiri sevdim bunuTavuğunu yesinler
Yaa çok tatlı yenmez buYok cikolataya elvedaaaa. Bu rafine sekeri de kestik mi tamamdir
Asiri sevdim bunu
Ben bugün sabah öyle yedim öğlen de normal kahvaltı şimdi yarım portakal ve elma yedim yarımşar ,daha yemek yemem sanırım. Bugün 3 öğün yaptım çokta acikmadim kestim bu saatten soraBitsin hepsi
Duzenine kararliligina hayranimBen bugün sabah öyle yedim öğlen de normal kahvaltı şimdi yarım portakal ve elma yedim yarımşar ,daha yemek yemem sanırım. Bugün 3 öğün yaptım çokta acikmadim kestim bu saatten sora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?