Şekersiz Beslenme Günlüğüm 👈

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yemeğin yokmu benm dünden var etli yemegim onu yedik yarına bakalım
Yok esim gec geliyor tek yiyince yemek yapasim gelmiyor. Bu arada ben dayanamadim nescafe içtim başım agriyordu

Nabalim seni son olsun ama
Pazartesi doğum günüm yarin cizkek yapcam pasta yerine. Cikolatali değil ama. Beyaz kisma 5 yemek kaşığı tek toz seker giriyor. Pasta yerine bu olsun dedim muaf tutalim Pazartesi gününü

Reactions: H M

Muz kakao hindistan cevizi , saf hurma özü pekmezi ceviz ve süt ile 3.gunden merhaba
Yarın muz yerine avakadoya geçeyim bı kaç gün

Son düzenleme:
11.de Dün normal kahvaltımı yapıp 1 2 dilim ekmekle
Biraz ayva ve portakal yedim.( 15:30 )
(18:00) Akşamda bulgur pilavı salata 6 dan sonra birşey yemedim. Şekersiz tam gaz devam.
Bugün 4.gun

Muzdan vazgeçemiyorum ya
Sabah kahvaltim ceviz kakao ,yulaf ,tarçın ceviz muzlu süt
4.gun

Sabah kahve içtim muz yedim sadece

Bende az evvel esimle lahvalti yaptim daha yeni saat 4 burda bir dilim cizkek de yedim ama ayarini yaptigim icin asla sekerli degil tam diyet tatli oldu vala. Aksama da Allah kerim

Bildirim yagmurundan yazdiklarini yeni gördüm
Tamam bozmak ozamannnnn.. doğum günü çocuğu olarak uslu dur

Ben bugün sabah öyle yedim öğlen de normal kahvaltı şimdi yarım portakal ve elma yedim yarımşar ,daha yemek yemem sanırım. Bugün 3 öğün yaptım çokta acikmadim kestim bu saatten sora

Şekersiz Beslenme Takvimi
Başlangic ( 26 Şubat 2021)

26 Şubat27 Şubat28 Şubat1 Mart2 Mart3 Mart4 Mart
5 Mart6 Mart7 Mart8 Mart9 Mart10 Mart11 Mart
12 Mart13 Mart14 Mart15 Mart16 Mart17 Mart18 Mart
19 Mart20 Mart21 mart22 mart23 mart24 Mart
5.gune dogru X xnobodyx

Ben bugün sabah öyle yedim öğlen de normal kahvaltı şimdi yarım portakal ve elma yedim yarımşar ,daha yemek yemem sanırım. Bugün 3 öğün yaptım çokta acikmadim kestim bu saatten sora
Duzenine kararliligina hayranim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…