- Konu Sahibi kalinkaselin
-
herşey çok güzel ama özellikle koridor halılarını beyaz tercih ettiğini için çok pişman olabilirsin...bir de yatak odası biraz küçük sanırım fonlar da salık durunca daha da boğmuş sanki odayı taşlı perde tokaları vr yuvarlak ya da kare şeklinde bulabilirsen onlrdan onlarla toplamayı dene istersen çok şık durur.
salondaki perdelerin rengini beğenmedim gri gibi duruyor,yada ışık yansımasımı dicem ama değil sanırım..keşke incibeyazı yada kırık beyaz falan olsaydı sanki daha hoş olurdu,yatak örtün çok güzel çok beğendim...birde evin her yerinde sanki aynı halıları kullanmışsın gibi geldi..
salonda holde yatak odasında beyaz olsaydı ama farklı olsaydı sanki daha mı iyi olurdu? eşyaların çok güzel ama çoğumuzun bütçesini aşan rakamlar bence..özellikle tv ünitesi ve masa sandalye 4.bin yazmışsın..herkes bu rakamları veremez hoş almak isterdim ama zaten benim eşyarımı eşimin ailesi aldığı için bütçeleride belli olduğu için yanaşamadım böyle mobilyalarasiz güle güle oturun genel olarak çok güzel ve hoş..
Gelin evi,
herşey ne güzel, temiz düzenli
Güle güle otur, ağız tadıyla., çoluk çocuk olunca evin halini koy yine emi
Çok güzel cnm evin güle güle otur.
Mobilyaların da çok şık bende severim parlak simli şeyleri.
Yatak odandaki resime de bayıldım onu siz mi büttünüz netten alıp, yoksa öyle mi satın aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?