selinin yeni gelin bembeyaz evi:)

eviniz çok güzel, güle güle oturun. banyonuz için hepsiburadadaki şu dolabı tavsiye edebilirim

bunu da ben kendi banyom için sipariş ettim, sabırsızlıkla bekliyorum

Son düzenleme:
herşey çok güzel ama özellikle koridor halılarını beyaz tercih ettiğini için çok pişman olabilirsin...bir de yatak odası biraz küçük sanırım fonlar da salık durunca daha da boğmuş sanki odayı taşlı perde tokaları vr yuvarlak ya da kare şeklinde bulabilirsen onlrdan onlarla toplamayı dene istersen çok şık durur.

canım syeek masana bayıldım evınde gusel Rabbım gule gule yastsın ınsallah:)

salondaki perdelerin rengini beğenmedim gri gibi duruyor,yada ışık yansımasımı dicem ama değil sanırım..keşke incibeyazı yada kırık beyaz falan olsaydı sanki daha hoş olurdu,yatak örtün çok güzel çok beğendim...birde evin her yerinde sanki aynı halıları kullanmışsın gibi geldi..
salonda holde yatak odasında beyaz olsaydı ama farklı olsaydı sanki daha mı iyi olurdu? eşyaların çok güzel ama çoğumuzun bütçesini aşan rakamlar bence..özellikle tv ünitesi ve masa sandalye 4.bin yazmışsın..herkes bu rakamları veremez hoş almak isterdim ama zaten benim eşyarımı eşimin ailesi aldığı için bütçeleride belli olduğu için yanaşamadım böyle mobilyalara siz güle güle oturun genel olarak çok güzel ve hoş..

Son düzenleme:
ev çok hoş bal dök yala kıvamında şuan:) sadece yatak odası perdeleri gri olmamış bence ve tablosu yatak odası için farklı bi tablo daha hoş olurdu..allah mesut etsin..

Gelin evi,

herşey ne güzel, temiz düzenli

Güle güle otur, ağız tadıyla., çoluk çocuk olunca evin halini koy yine emi

Çok güzel cnm evin güle güle otur.
Mobilyaların da çok şık bende severim parlak simli şeyleri.
Yatak odandaki resime de bayıldım onu siz mi büttünüz netten alıp, yoksa öyle mi satın aldınız?

yanlardan toplama tokası verdiler ama monte edilmesi lazım ettircem onuda:)

evin her yerinde aynı halılar yok değişik kendinden modelli halaılar var yatak odasının koridorun salonun halıları farklı ama resimlerden pek belli olmamış galiba :) aslında bizde bu rakamları verirken zorlandık o yüzden düğünümüzü bir yıl erteledik her şey istedmiz gibi olsun diye:)

Gelin evi,

herşey ne güzel, temiz düzenli

Güle güle otur, ağız tadıyla., çoluk çocuk olunca evin halini koy yine emi

tamam koyarın inan bende çok merak ediorum gören önce bi dehşete düşüyo zaten beyaz çocuk nasıl olcAK İKİSİ DİYE bilmiorum inan :) o zman selinin gıpgri evi diye koyarmışım:) allah korusun....

Çok güzel cnm evin güle güle otur.
Mobilyaların da çok şık bende severim parlak simli şeyleri.
Yatak odandaki resime de bayıldım onu siz mi büttünüz netten alıp, yoksa öyle mi satın aldınız?

nette izmir tablo diye bi site var ordan seçtim bu boyutta yapabilirmisiniz didim onlarda yaptılar:) gayette makul bi fiyata 90 tl idi yaptırdım çokda güzel paketleyip kargoya vermişlerdi:)

İnsanın içi açılıyor böyle bembeyaz bir ev görünce ama doğrusu temizliği benim bile gözümü korkuttu
Sağlıkla, huzurla oturun inşallah.

Selinciğim hayırlısı olsun. Rabbim huzur versin yuvanızda. Kiptaş evlerine benzettim ben yanılıyor olabilirim:44:

Herşey çok güzel özellikle banyona ve koltuklarına bayıldım. Ben de 6 aylık yeni gelinim En kısa zamanda evimi ekleyeceğim İnşallah komşu çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…