- Konu Sahibi kalinkaselin
-
Çok güzel cnm evin güle güle otur.
Mobilyaların da çok şık bende severim parlak simli şeyleri.
Yatak odandaki resime de bayıldım onu siz mi büttünüz netten alıp, yoksa öyle mi satın aldınız?
Selinciğim hayırlısı olsun. Rabbim huzur versin yuvanızda. Kiptaş evlerine benzettim ben yanılıyor olabilirim:44:
Herşey çok güzel özellikle banyona ve koltuklarına bayıldım. Ben de 6 aylık yeni gelinim En kısa zamanda evimi ekleyeceğimİnşallah komşu çıkarız
kızlaar düğünüm 51 gün sonra evimi düzenledik artık hazırlıklar son aşamaya geldi olduğum şehre tayinle geldm için evimide açtık düğünüm olana kadar evimde kalcam daha çok eksiğim var mutfak masası ve aydınlatmalarım eksik artık görmezden gelin:)
Güle güle mutlulukla oturun canım:) Ama paspasındaki hoşgeldin yazısını ters koymuşsun, dışarıya doğru olur o yazı :)
hayırlı olsun
koltukları kaça aldın :)
Mutluluğun resmi diye yazıyordu facebookta dolaşırken.Bembeyaz evlere bayılıyorum,kirlenince az bir çamaşır suyuyla pırıl pırıl oluyor mobilyalar.Simli masa çok güzel gözüküyordu,benim sandalyelerimde de oturma yerinin altında daha spor gözükmesi için bir kat daha çubuklar var,her temizlikte oralar beni çıldırtıyor.Her defasında tek tek yere yatırıp o minicik yerlerdeki tozları alıyorum.Artık ızdırap gibi geliyor.Onları kullanmasalarmış ergonomisi kesinlikle yüksek mobilyalar .Güle güle oturursunuz inşallah,içinde mutluluk kahkahalarının ve çocuk cıvıltalarının bol olduğu bir yuvanız olur.
tek kelimeyle hariiiiikkkkkkkaaaaaaama banyona güzel bi dolap lazim galiba...
herşey çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mobilyalara bayıldım fiyatlarını ve nerden olduğunu öğrenebilirmiyim
evet tatlım kiptaş evleri sen nerdesin bak şaşırdım şimdi :) saol tatlım allh sanada mutluluk versin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?