selinin yeni gelin bembeyaz evi:)

Çok güzel cnm evin güle güle otur.
Mobilyaların da çok şık bende severim parlak simli şeyleri.
Yatak odandaki resime de bayıldım onu siz mi büttünüz netten alıp, yoksa öyle mi satın aldınız?

Mutluluğun resmi diye yazıyordu facebookta dolaşırken.Bembeyaz evlere bayılıyorum,kirlenince az bir çamaşır suyuyla pırıl pırıl oluyor mobilyalar.Simli masa çok güzel gözüküyordu,benim sandalyelerimde de oturma yerinin altında daha spor gözükmesi için bir kat daha çubuklar var,her temizlikte oralar beni çıldırtıyor.Her defasında tek tek yere yatırıp o minicik yerlerdeki tozları alıyorum.Artık ızdırap gibi geliyor.Onları kullanmasalarmış ergonomisi kesinlikle yüksek mobilyalar .Güle güle oturursunuz inşallah,içinde mutluluk kahkahalarının ve çocuk cıvıltalarının bol olduğu bir yuvanız olur.

evet tatlım kiptaş evleri sen nerdesin bak şaşırdım şimdi :) saol tatlım allh sanada mutluluk versin:)

maşallah ya evin süper güle güle ağız tadıyla oturun evinizde

Son düzenleme:
çok güzel canım bembeyaz evin ama ilerde bebiş olunca bakımı zor olacak benden söylemesi Allah tamamına erdirsin biran önce mutlulukla yaşayın sevdiceğinle

herşey çok güzel ve aşırı uyumlu. güle güle oturun inş arkadaşım. benim naçizane iki görüşüm var, salondaki halı güzel de aradaki halılar çok kirlenecek bembeyezlar çünkü. diğer görüşüm de beyaz mobilyaların üstünde beyaz aksesuarlar pek görünmüyor sanki. biraz aksesurlar ile renk katmalısın gibi geldi. mutluluklar dilerim.

canım hersey cok guzel gorunuyor .ozellıkle tv unıtenı cok begendım .

Allah saglıklı mutlu huzurlu oturmanı nasip eder insallah (amin)

Herşey çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Benim küçük bir önerim olacak.Sanırım banyo dolabı yok.Çamaşır makinesinin üzeri biraz karışık ve kalabalık görünüyor.İlerde o çamaşır makinesinin üzerine duvara asılı bir dolap yaptırırsanız herşeyi oraya koyarsınız daha hoş olur bence.

Güle güle mutlulukla oturun canım:) Ama paspasındaki hoşgeldin yazısını ters koymuşsun, dışarıya doğru olur o yazı :)

hayırlı olsun
koltukları kaça aldın :)

ne güzel dileklerde bulunmuşsun çk tewşekkür ederim:)

herşey çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mobilyalara bayıldım fiyatlarını ve nerden olduğunu öğrenebilirmiyim

herşey çok güzel allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mobilyalara bayıldım fiyatlarını ve nerden olduğunu öğrenebilirmiyim

tabi tatlım rönesans mobilyadan aldık maskodan sitesinde yatak odamla tv ünitem var
yatk odası yatakla 4 milyar
yemek odası tv ünitesi 4.250
koltuk takımı 3.5 milyardı geçen sene
koltuk takımının aynısı salonidede var ama orda fiyatı ne kadar bilmiyorum canım:)

evet tatlım kiptaş evleri sen nerdesin bak şaşırdım şimdi :) saol tatlım allh sanada mutluluk versin:)

Ben Tuzla Kiptaş 2'deyim cnm. Senin de evin 2+1 sanırım benimki gibi küçük odayı yemek odası yapman çok iyi olmuş ben orayı sadece ütü odası olarak kullandım. Evi bildiğim için daha çok beğendim. Süper yerleştirmişsiniz cnm. Allah huzur versin İnşallah eşinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…