- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
-
guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallahhh canim hepsi cok guzelll
saol canım beklerimhayirli olsun insaAllah suan cok vaktim yok detayli bakamiyorum inceleyip sorularimi sorarim sanada =))
Allah sevdiğinle hayırlısıyla kullandırsın cnm
Çok ciciler
valla canım bi mobilya ve askerim eksik gelsin götürsün benisenin çeyiz hazır gidebilirsin yani :)
MaşaAllah .. Hepsi Çok Güzel..
Güzel Günlerde Kullanmak Nasip Olur İnşaAllah..
çok saol canımmmGüle güle, mutlu günlerde kullan inşallah aldıklarını..
Burda öle tatlı arkadaşlıklar edindim ve öle güsel öneriler aldım ki üşenmek ne kelime zevkle serdim çeyis sandığımı açar gibihahaha basligina cok guldum yahu bi an gercekten
sadece kendime ozel bir yazi zannettim
ceyizlerini usenmemis koymussun valla,
hepsi birbirinden guzel
gule gule kullanirsin insallah canim
artik evinede bir cay icmeye geliriz
canm çok güzel hepside güle güle kullan mutluluklar dilerim...
çeyizin ve son eklediğin resimdeki şeyler çok güzel ..
hepsi çok şık ve güzel güle güle kullan canım
ayıcıklı krep tavadan benimde var 4 yıl kadar önce arkadaşım italyadan getirmişti öylee bekliyo bakalım işe yarar umarım
çok saol canım
kızlar kısmet olursa 2 aya yatak odası almak istiyorum evimiz oldugu için ora yollarım bekler..kardolap özel tasarım olcak renk lake ve beyaz çok seviyom ama kaynanamla annemler onlar heves sonra mahvoluyo dio doru mu bu:44::44::44:
beyaz tonundaki renkleri tek sorunu çabuk toz almasıdır canım,sık sık silmeyi göze alırsan beyaz tonu rengi seçmende bir problem olmaz
ahhh heleki benim gibi totoşunu yerinden kaldırmak için vinç gereken gelinciğemiben en iyisi açık tonlarda bakim ama ahşap olsun
pekiiii sizce boya mı duvar kağıdımı olmalı kızlar...:44::44::44::44:
çeyizim bittiği için evim de önerilere ihtiyacım var:79::79:
şimdiki dizilerde hep duvarkağıdı var ve kaynanamda 11 yıldır duvar kağıdı kullanıyo ama benim ailemde hep boya:44::44::44:
hepside benmki kullanışlı böle yap dio
:90::90: sen peki hangisini daha çok istiyorsun canım,içinden ne geçiyorsa onu yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?