Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

senin çeyiz hazır gidebilirsin yani :)
MaşaAllah .. Hepsi Çok Güzel..
Güzel Günlerde Kullanmak Nasip Olur İnşaAllah..

hahaha basligina cok guldum yahu bi an gercekten
sadece kendime ozel bir yazi zannettim
ceyizlerini usenmemis koymussun valla,
hepsi birbirinden guzel
gule gule kullanirsin insallah canim
artik evinede bir cay icmeye geliriz

canm çok güzel hepside güle güle kullan mutluluklar dilerim...

senin çeyiz hazır gidebilirsin yani :)
MaşaAllah .. Hepsi Çok Güzel..
Güzel Günlerde Kullanmak Nasip Olur İnşaAllah..
valla canım bi mobilya ve askerim eksik gelsin götürsün beni
Güle güle, mutlu günlerde kullan inşallah aldıklarını..
çok saol canımmm
hahaha basligina cok guldum yahu bi an gercekten
sadece kendime ozel bir yazi zannettim
ceyizlerini usenmemis koymussun valla,
hepsi birbirinden guzel
gule gule kullanirsin insallah canim
artik evinede bir cay icmeye geliriz
Burda öle tatlı arkadaşlıklar edindim ve öle güsel öneriler aldım ki üşenmek ne kelime zevkle serdim çeyis sandığımı açar gibiHeeeeerkesi beklerim canım:79::79:
canm çok güzel hepside güle güle kullan mutluluklar dilerim...

çok teşekkürler allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin hepimize

kızlaaar bunlar yeni geldi kaynanam annem ben görümcemle eminönü hatıralarıkaşıklık olarak bu hasırlar hem geniş hemde büyük diye beğenip aldık sarı olan kasıklık modelinde ama desen o pembe
bu modelin çamaşır sepetini tasıyamadık orda bıraktık
tüllerde mutfak için pimapen kapıya monte edilcek bu modeller çok hoşuma gitti 2si herşey dahil 70e geldi

çeyizin ve son eklediğin resimdeki şeyler çok güzel ..

çok saol canım
kızlar kısmet olursa 2 aya yatak odası almak istiyorum evimiz oldugu için ora yollarım bekler..kardolap özel tasarım olcak renk lake ve beyaz çok seviyom ama kaynanamla annemler onlar heves sonra mahvoluyo dio doru mu bu:44::44::44:

hepsi çok şık ve güzel güle güle kullan canım

ayıcıklı krep tavadan benimde var 4 yıl kadar önce arkadaşım italyadan getirmişti öylee bekliyo bakalım işe yarar umarım

hepsi çok şık ve güzel güle güle kullan canım

ayıcıklı krep tavadan benimde var 4 yıl kadar önce arkadaşım italyadan getirmişti öylee bekliyo bakalım işe yarar umarım

çoook teşekkürler tatlım
bnde onda krep yapmanın hayallerini kuruyorum

beyaz tonundaki renkleri tek sorunu çabuk toz almasıdır canım,sık sık silmeyi göze alırsan beyaz tonu rengi seçmende bir problem olmaz

beyaz tonundaki renkleri tek sorunu çabuk toz almasıdır canım,sık sık silmeyi göze alırsan beyaz tonu rengi seçmende bir problem olmaz

ahhh heleki benim gibi totoşunu yerinden kaldırmak için vinç gereken gelinciğemiben en iyisi açık tonlarda bakim ama ahşap olsun
pekiiii sizce boya mı duvar kağıdımı olmalı kızlar...:44::44::44::44:
çeyizim bittiği için evim de önerilere ihtiyacım var:79::79:

:90::90: yine de içine sineni al canım:87: duvar kağıdı mı ,boya mı diye sormuşsun canım ama benim bu konuda pek bir bilgim yok hani duvar kağıdı hiç kullanmadığımız için iyi veya kötü diyemiyorum.ama elbet bilen biri yardımcı olacaktır

şimdiki dizilerde hep duvarkağıdı var ve kaynanamda 11 yıldır duvar kağıdı kullanıyo ama benim ailemde hep boya:44::44::44:
hepside benmki kullanışlı böle yap dio

şimdiki dizilerde hep duvarkağıdı var ve kaynanamda 11 yıldır duvar kağıdı kullanıyo ama benim ailemde hep boya:44::44::44:
hepside benmki kullanışlı böle yap dio

:90::90: sen peki hangisini daha çok istiyorsun canım,içinden ne geçiyorsa onu yap

:90::90: sen peki hangisini daha çok istiyorsun canım,içinden ne geçiyorsa onu yap

ah anaaam bilsem o içimdeki sesi bi bana ses verse daa dorusu
çocuklar duymasında salondaki duvar kağıtları çooook hoşuma gidiyo ama boyalarda düz ve güsel duruyo:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…