Senden önce ailem vardı

Evkushu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
411
235
103
Arkadaşlar uzatmatmadan konuya gireceğim 4 senelik evliyim yeni 5 yıla girdi bu süre zarfında göz yaşım dinmedi sorun eşimin annesi... ona kv bile demek istemiyorum... eşim evlendiğimizden beri annesinin sözünden çıkmayan bir insan kardeşleride öyle hak veriyorum çünkü durmadan işliyor diğer akrabalarıyla görüşmelerine bile karışan bir kadın(düğünümüze annesinin canı istemediği için bir çok kişiyi çağırmadı)
Neyse bu canı ister oğluyla tartışır beni arayıp saydırır beddua hakaret bağırmak allah ne verdiyse.. evime gelirler hizmette kusur etmem ağırlarım güler yüzle gönderirim amaaaa görümcem yolda beni görünce kafasını çevirip yolunu değiştirir ortada bir sorun yokken bu normal midir? Aranızda hiç mi sorun yok diyeceksiniz evet var kp ve kv boşanmışlardı biz evlenince tekrar evlendiler kv de kıskançlık huyu var yok kocası eşimin bana aldıklarını almıyormuş cinsel anlamda tatmin olmuyormuş kısacası sürekli benle bir kıyas içerisinde ve bunlar gizli değil alenen sürekli dile getiriyor .. eşimle kavga ediyoruz bana beddua edemez hakaret edemez diyorum benim ANNEM böyle diyor sen yokken o vardı diyor daha çok kahroluyorum bazen küsüyorlar senin yüzünden diyor bende tepkisini koymasını istiyorum zor bela tepkisini belli ediyor ama ikigün sonra yine aynı... şimdi o annesi diyeceksiniz biliyorum çocuk esirgemeden almadı ama anne bencillik kıskançlık yapmak başkasının özveriyle büyüttüğü kızını üzmek hakkı mı? Birde ben üni mezunuyum çalışmıyorum bana biz seni beslemek zorunda değiliz dedi eşimin yanında bunu unutamıyorum eşimin olaya bakışı ise "ya annem böyle psikolojisi bozuk " bozuksa tedavi olsun diyorum haksız mıyım... not: bu işlerin yanında tüp bebekle uğraşıyorum senepsiz infertilite ama anneme senin kızın kısır diye bağırdı

Eşim sürekli haklısın canım haklısın deyip beni susturmaya çalışıyor ama ben haklı değil mutlu olmak istiyorum ailemin yanına gitsem biz sana dedik biz sana dedik birde bınları dinleyeceğim (istemeye istemeye verdiler beni)

Siz evliliğinizde 5 yıl sonrasını görebiliyor musunuz? Bu sorunlarla ben göremiyorum. Siz görebiliyorsanız demek ki o kadar büyük sorun değil. Ama göremiyorsanız bebek için iyice düşünün derim. Yazık değil mi bu mutsuzluğa, huzursuzluğa doğacak.

sen bu kocaya böyle kv.nin olduğu ortama çocuk mu doğuracaksın bir de arkadaşım? çocuğunu elinden alıp sen bakamıyorsun ben bakcam demeyeceği ne malum? kusura bakma da kocanda iş yok. sen önce bu hayata devam edip edemeyeceğine karar ver.

Sen kendin tepki koyamamışsın eşinden tepki koymasını bekliyorsun.
Bana bu kadar beddua edecek cinsel doyumunu anlatacak anneme kısır kızn diyecek,seni besliyoruz diyecek kadar yüz göz olan bir kayınvalideye daha ilk terbiyesizliğinde tepkimi koyardım.Aynı şekilde görümcemede.
Yoook awn bunca hakarete rağmen,hizmette kusur etmeyip,güler yüzle gönderirsen,anası tarafından işlenen kocaya koskoca adamsın senin bir ailen var anan tarafından işlenmeye utanmıyor musun deyip tavır yapmak yerine anası işliyor diye hak verip,bir de seni ezdiren kocadan bebek yapmaya uğraşırsan daha çok ezilirsin.

Cevaplarınız için tşkler arkadaşlar eşimle büyük aşkla evlendik tüm olumsuzluklara rağmen tabi herkes mutlu olma hayaliyle evlenir evlenöeden önce kv ile görüşürdük inanır mısınız oturunca sırtıma kırlent koyardı rahat et kızım diye... ne zamanki evlendik eşimin bana düşkünlüğü büyük bir sorun oldı diyorum ya 5 yıl önce boşandığı kocasıyla geri evlenecek kadar kafayı sıyırdı bende çocuk konusunda çok kararsızım belki doğal yollarla olmuyor belki çevre baskısı belki yaş sorunu nedeniyle ilimizde çok istiyoruz ama bu ortamda ne kadar sağlıklı... çocuğum olsa yüzüne bakmaz kvdem... evlendiğimizde eşimin kız kardeşi 15 yaşındaydı ve o X in kızı sayılır ne gerek var çocuğa diyordu durum bu eşim olacak sahıs beni çok sevdiğini söylüyor ama annesini atamazmış bende istiyorum ki onla görüşmesin konuşmasın biraz anlasın yaptıklarının normal olmadığını

tamam ben sana sonuna kadar hak veriyorum ...

sen bu olanlar karşısında nasıl bir adım atmayı düşünüyorsun

burada istediğimiz kadar kv kötüleyeyim
bizim kötülememizle ne değişecek

Kayınvaliden kocasının kendisini tatmin edemediğinden mi şikayet ediyor sana

Haklısın eşinden boşandı psikoloji si bozuk diye çok alttan aldım

Siz bence işe girin çocuktan önce iş gelir.O Zaman işler değişir.Bu densiz sülaleye ne diye torun getirmek için uğraşıyorsunuz ki.Önce kendi hayatınız yoksa çocukla birlikte sürünürsünüz.Ve kimsenin baskısına maruz kalmazsınız ayaklarınız üstünde durursanız.Aynılarını yaşadım.Şimdi eşimin ailesi üzerime titriyor.Olacagı Zaman zaten olur çocuk da Allah'a dua et ve Allah'a bırak kendi hayatından ödün verme.Herşey yoluna girer.

tamam ben sana sonuna kadar hak veriyorum ...

sen bu olanlar karşısında nasıl bir adım atmayı düşünüyorsun

burada istediğimiz kadar kv kötüleyeyim
bizim kötülememizle ne değişecek
İnan kötülemiyorum çoook anlatacak şey var bu binde biti bu yazdıklarımızı eşime okutucam zira bunları normal karşılıyor kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…