- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Bende anlamadım neden anlattığını sözde psikolojisi bozuk diyor eşim ozaman tedavi olsunkusura bakmada midem bulandı kvdeniz size cinsel hayatınızı niye anlatiyor iğrenc ötesi
Evet daha neler eşime söyledim bana anlatma diyor duyma yorum yapma annemle başa çıkamazsın diyor
Oldum zaten Az önce eşimle boşanma kararı aldık kafasını şişiriyormuşum bu konulardan bahsederekBoşanmak için neyi bekliyorsunuz?
Dertten hasta olmayı mı
Espri yle söylemiş güya üstelik babamda vardı ve duymazdan geldiler babamın yanında annem bişey demek istemediManyak mı bu kadınTerbiyesiz ahlaksız.
Annenize de o mu bağırdı kızın kısır diye? Anneniz de cevap vereymiş sen de beyinizsin diye. Ne biçim bir aileye düştünüz böyle? Allah sabır versin size. Yalnız yarın birgün torun olunca bu kadın onu da elinizden almaya kalkar. Anneniz babanız biraz korusunlar dizi, höst desinler. Bu ne böyle
31 senesini pnla geçirdiği için herşey normal geliyor kanımcaKocan adam değil net.
Birde çocuk yapıp iyice hayatınızı mahvetmeyin. Kocanın sana saygısı olsa sana hakaret eden anasına bir dur derdi. Bu nasıl bir yüz göz olmadır?
29 yaşındayım üstelik tedavi görüyorum olmuyor eşim olmasada bir bebeğim olsun istiyorumkusura bakma ama bu adama neden çocuk??
29 yaşındayım üstelik tedavi görüyorum olmuyor eşim olmasada bir bebeğim olsun istiyorum
Espri yle söylemiş güya üstelik babamda vardı ve duymazdan geldiler babamın yanında annem bişey demek istemedi
İnan kötülemiyorum çoook anlatacak şey var bu binde biti bu yazdıklarımızı eşime okutucam zira bunları normal karşılıyor kendisi
Hiç olmayacağını düşünmek inanın çok acı vericiLütfen şu cümle üzerine biraz düşünün.
Hiç olmayacağını düşünmek inanın çok acı verici
29 yaşındayım üstelik tedavi görüyorum olmuyor eşim olmasada bir bebeğim olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?