Senden önce ailem vardı

Kayınvalide konularına hiç dayanamıyorum .
Basiretsiz kocalar yüzünden meydanı boş bulan kayınvalideler!
Hiç kendinizi üzmeyin bu tipler için, bebek yapmaya da çalışmayın. Önce kocanız olacak adamın evlendiğini idrak etmesini sağlayın. Adam koca olamamış ki baba olsun.
Sizin yerinizi iyi belletin ona. O anneyse siz de eşsiniz.
Ay sinir basıyor bu tipleri okuyunca

Reactions: anu
Boşanmak için neyi bekliyorsunuz?

Dertten hasta olmayı mı

Bence önce iş bulun.şunu da kabul edin eşiniz böyle biri aranızda ne olursa olsun annesine anne sen bi dur demeyecek.bebek işini erteleyin

Evet daha neler eşime söyledim bana anlatma diyor duyma yorum yapma annemle başa çıkamazsın diyor

Manyak mı bu kadın Terbiyesiz ahlaksız.
Annenize de o mu bağırdı kızın kısır diye? Anneniz de cevap vereymiş sen de beyinizsin diye. Ne biçim bir aileye düştünüz böyle? Allah sabır versin size. Yalnız yarın birgün torun olunca bu kadın onu da elinizden almaya kalkar. Anneniz babanız biraz korusunlar dizi, höst desinler. Bu ne böyle

Espri yle söylemiş güya üstelik babamda vardı ve duymazdan geldiler babamın yanında annem bişey demek istemedi

Kocan adam değil net.
Birde çocuk yapıp iyice hayatınızı mahvetmeyin. Kocanın sana saygısı olsa sana hakaret eden anasına bir dur derdi. Bu nasıl bir yüz göz olmadır?
31 senesini pnla geçirdiği için herşey normal geliyor kanımca

Bence de çocuk için biraz beklemelisiniz.. Kv de ne dengesiz kadınmış! Eşiniz annesinin bu davranışlarına alışkın olabilir ama siz alışmak zorunda değilsiniz. -Bu denli terbiyesizlikten bahsediyorum- Herşey yoluna girmeden çocuk fikrine pek sıcak bakamıyorum açıkçası..

Espri yle söylemiş güya üstelik babamda vardı ve duymazdan geldiler babamın yanında annem bişey demek istemedi

Aileniz görgülü ve ağır. Ama bunları size yaşatan aslında eşiniz. Ya eşiniz karısını korumayı bilecek ya çocuk mocuk yok. Kocanız daha kendi bebek! Ailenizi arkanıza alın ve o kadınla görüşmeyin. Görüşmek zorundasın senden önce onlar vardı diyen kocanızı da kapının önüne koyun. Gitsin yaşasın onlarla. Yumruğunuzu masaya vurun. Çok üzülerek söylüyorum ki sevilmiyorsunuz. Dolayısıyla kaybedecek birşeyiniz de yok. Giden gitsin. Burada mesele, artık daha fazla kendinizi ezdirmemeniz.

İnan kötülemiyorum çoook anlatacak şey var bu binde biti bu yazdıklarımızı eşime okutucam zira bunları normal karşılıyor kendisi

mesele burada seni iyiye ,çıkarıp kv ni kötüye çıkarmak değil

eşinin düşünceleri burayı okuyunca değişecek mi?

ne bekliyorsun
nasıl adımlar düşünüyorsun olaylar karşısında

Hiç olmayacağını düşünmek inanın çok acı verici

Onu tahmin edebiliyorum. Ama dünyaya bir canlı getiriyoruz. Bir kedi alırken bile 40 kere düşünülmesi lazım ki kaldı ki bebek. Kendi iradesi, karakteri olacak bir canlı. Nasıl bir eve, ortama, aileye doğurmak istediğiniz çok önemli.

29 yaşındayım üstelik tedavi görüyorum olmuyor eşim olmasada bir bebeğim olsun istiyorum

biraz bencillik etmiyo musunuz? boşandınız diyelim bile bile çocuğu babasız bi ortama getirmiş olacaksınız. boşanmadınız diyelim kavganın gürültünün hakaretin çekişmenin ortasında büyüyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…