Senden önce ailem vardı

Kayinvaliden senin cinsel hayatinla kendinimi kiyasliyor ben şok
Zaten kayınvalidelerin sürekli kendileriyle gelini oğullarıyla kocalarını kıyaslamalarını hiç anlamamışımdır.İlla ki oğulları mükemmel erkek gelinse asla onların oğullarına layık bir olamayan yaratık:)

Tuhaf ama gerçek annesinin yaptığının yanlış olduğunu duymazdan gelmem gerektiğini onun psikolojisinin bozuk olduğunu söylüyor ama ben yediremiyorum kendime deliyse tedavi görsün diyorum benim annem böyle değişmez diyor

Hem mutsuzsun psikolojik hasta kayınvaliden var hem kocan arkanda değil sen de çocuk peşindesin? Çocuk olunca düzelmez..
Artı hamile halinle psikolojin ne olacak. Sen çocuk istiyor olabilirsin ama doğduktan sonra ona huzurlu bi aile, adam gibi arkasında bir baba veremeyeceksen ne anlamı var.
Çok ciddi problemleriniz var. Kaynananın bedduasındansa ailenin biz sana demiştik demesi yeğdir. Elalemin annesinin lafını çekeceğine kendi anneninkini çek derim.

Tatmin olmadığını size mi söyledi

Bu yazdiklarinizdan anlasiliyor ki kv'niz gercekten rahatsiz. Surekli kv'ye maruz kalirsaniz sizin de psikolojiniz bozulacak. Boyle bir ortamda, boyle bir psikoloji ile gebeliginiz de risk altinda. Ya kv'yi bertaraf edecek bir metod gelistireceksiniz ya da ...

Hamile kalmak icin yasiniz gec degil, hatta tup bebek icin de erken bence. Bu sartlarda bebek olmamasi isabetli ve normal bir durum.

Dr psikolojik olduğunu söylüyor sebepsiz infertilite dedi

Evlilik kurtarmak için değil arkadaşım aramızdaki tek sorun kv onun dışında zaten anlaşıyoruz dediğim gibi belkide doğal yollarla olmadığı için büyük bir çaba gösteriyoruz

Kv. Dışında , eşimle çok iyi anlaşıyoruz diye bir şey yok melekayt . Bu iyi anlaşmak değildir. Ee zaten sorun olmayınca herkes iyi anlaşır.

Bu eşinin hayatı. Bu hayatı o sundu sana. Sen mecbur değilsin oysa elin kırk kat yabancisinin psikolojiyle hayatını yok etmeye.
Eğer eşin , senin psikolojini düşünseydi , " o benim annem , psikolojisi böyle , duyma gitsin " demezdi.
Bu hiçte vicdani bir yaklaşım değil.

Annesiyle seni asla görüşturmeyecek. Koruyacak.
Annesiyle kendi görüşecek ve elbette onun annesi , amuda kalkıp onu taşısa hakkını odeyemez ki çabalasin hakkı için ama sana karışmasına asla müsaade etmesin.

" Eğer karımı incitirsen beni incitmiş sayarım. Ben o zaman yok olurum senin için " demeli.
Çoğu erkek bunu diyor ve eşini gölgesinin altına alabiliyor. Bunu yapamayan erkeklerin neyi eksik ? Vicdanları mi , sevgilerimi , cesaretleri mi ?

Aklım hayalim almıyor , hayat arkadaşım dedikleri hatunlarina nasıl olurda kendi hayatlarını dayatip , yaşamak zorundasın derler. Engelleyebilecek güçleri varken nasıl olurda bunu yapmazlar.
" O benim annem " diyip işin içinden çıkıyorlar.
Kendi anneleri ya da kadının annesi bu yapılanın binde birini yapsa silerler.
Ama bu durumda " bana dokunmayan yılan bin yaşasın " diyerek kendi sorumluluklarını eşlerinin üzerine atabiliyorlar.
..

Kv. Nizin söylediklerine takılmayın. Yok tatmin olmuyormuş , yok mutlu değilmis, v.s . Önemli olan söyledikleri değil , karşınızdakinin her koşulda sizi mutsuz eden hareketleri ve sözleri olduğudur.
Ne söylediğinin çokta önemi yok.

Biri hastaysa hastadır. Nasıl doktora gidebiliyorsa kişi , ruhu içinde gitmelidir.
" O hasta " diyip işin içinden çıkmaya hakkı yok evlatlarının.
..

Eşim beni seviyor diyorsunuz. Ben eminim ki , eğer gerçekse sevgisi sizi koruyacaktır.

Yeter ki olayın detayını değil özünü anlatın. O bu bunu dedi değilde , bu durumda kendinizi nasıl hissettiğinizi ve caresizliginizi anlatın.

Illa erkeklerin aklı başına kadın evi terk ettiğinde mi gelmeli ? Çocuk sahibi olmaya çalıştığınız eşiniz , öncelikle çekirdek aile kavramını ve eş olabilmenin şartlarını bir daha gözden geçirmeli.

Biliyorum uzun bir yazı oldu ancak oldukça hassas bir konu. Çünkü psikoloji bozulmak üzere olan bir anne adayisiniz ve bu koşullarda bir çocuk dünyaya gelecek.

Onada yazık. Tıp ki eşinize yazık olduğu gibi. O da psikolojisi bozuk bir annenin evladı. Arada kalıyor. Hayatını kuramiyor.
Oysa sağlıklı bir anne babaya sahip olsaydı , kararlarını net verebilen , karısını koruyabilen , gücü olan bir erkek olurdu.

Yani... Doktor soylemis zaten... Stresten sut bile kesiliyor... Hamile kalmamaniz normal. Bence bu durumda tup bebek tedavisi ile vucudunuzu yormayin. 1 yillik planinizi kayinvalideden ne suretle olursa olsun kurtulmaya ayirin. Sartlar uygun olursa bebeginiz zaten olur muhtemelen.
Dr psikolojik olduğunu söylüyor sebepsiz infertilite dedi

Çok haklısınız bunları defalarca anlattım beni haklı bulduğunu ben yokken sert bir sekilde konuştuğunu uyardığını kp imde söylediğini ama üstüne alınmadığını başa çıkamadığını söyledi bu durumda benden fedakarlık beklediğini ima ediyor ama benim bir mecburiyetim yok yeri geldiğinde kenfi anne babama trip atıyorum ama kırk kat yabancı bana ağzına geleni saydırıyor

O zaman sizi gorusturmeyecek.

Ne bebegi kaaaaaccc . Ruh hastası bunlar

İhrenc ya cinswllik ne.alaka ogluyla gelininn cinselligini kiskanan kadindan herturlu sapkinligi beklerim.ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…