Senden önce ailem vardı

mesele burada seni iyiye ,çıkarıp kv ni kötüye çıkarmak değil

eşinin düşünceleri burayı okuyunca değişecek mi?

ne bekliyorsun
nasıl adımlar düşünüyorsun olaylar karşısında
Biraz önce konuştuk bunun için boşanılmaz diyor bana bi kaç kez ailemin yanına gittim onunda ailesi geldi barıştık ama gördümki bu durumda sadece benim ailem üzüldü onlar bizim küs olduğumuz dönemde ailece gezmeye gitmişler bunu gelince öğrendim bu beni daha çok yıktı vurdum duymaz bir aile ben boşanmak istiyorum ama kesinleşmeden ailemin yanına gidip onları tekrar üzmek istemem

senin için boşan diyemem ama

yeri geldi mi boşanılır(kendim için en azından)

eşine söyle seni ailesiyle görüştürmesin

tedaviyle çocuk mu düşünüyorsun

bu durumda

yerinde olsam bu fikirden vazgeçerdim

anayla göbek bağını koparmamış bir eşten

Birde kv min msj atma huyu var eşimle arası açılınca karından korkmaya devam et diye yazar sağolsun onun için tayin istemek mantıklı gelmiyor kendisi telden msjdan yetişir heryere

Esiniz ve ailesi toptan sorunlu tipler sanirim. Bence bu kadar mutsuzlugun icine cocuk yapmayi degil de bu mutsuzluktan nasil kurtulursunuz once onu dusunun. Esiniz de bi garipmis, ne demek ya benim annemi psikolojisi bozul falan, madem oyle aynen dediginiz gibi gitsin tedavi gorsun arkadas. O sadece bi kilif, ne annesiyle ne de sizle ugrasmak istedigi icin.

Ne gibi hakaretler?
Sizin sesiniz niye cikmiyor?
Esiniz ne diyor?
Aileniz bu hakaretlere ragmen neden baristirdi?
Siz kus musunuz bu hakaretlerin uzerine?
Doğmamış çocukla ilgili beddualar beni en çok üzen birde eşimin babası onu aldatmış sürekli sende aldatılacaksın kocanı sağlam ayakkabı mı sanıyorsun maaşın yok sürüneceksin sende, oda bu durumdan mutlu olacakmış

Aşırı baskın bir karakter kayın validenin karşısındakinin şansı yok denecek kadar az. Çirkeflik var yani bence seninle de alakası yok bunun. Gençken hiç çirkef arkadaşün olmadı mı? Sen bir laf diyene kadar 10 laf diyen, sen haklıyken birden seni haksız çıkartan, her şeyi yapmaya hakkı olduğunu zanneden... Kadının karakter bu.. O her şeyi en iyi biliyor, o her zaman haklı, herkes keyfini yapmak zorunda, keyfi bozuksa herkes kötü sözünü bedduasını dinlemek zorunda.. Cidden çok zor bir karakter tipi çünkü asla haksız olduğunu kabul etmez.

Çocuklarını da zamanında ezmiş belli ki sözünün dışına -yanlış olsa bile- çıkmıyor.

Bu kadınla senin başaçıkabileceğine zerre inanmıyorum. En az kendi gibi çirkef biri olacak ki anca.. Ya da oğlu cevabını verecek ama sorun da bu zaten oğlunu da ezmiş sindirmiş.

Biraz uzak bir şehirde olsanız anca kafa biraz rahat olur yoksa zor.

hersey esde bitiyor esiniz annesine haddini bildirirse bunları yapamaz annedir dogurmus bakmıs bunların karsılıgında cocukları evlendiginde herseye karısma hakkını kendilerinde buluyorlar oglum olsa ben bu derece bana bagımlı olması istemem ya bide koca adamlar yani

Uzgunum ama bu evliligi kabullenmek ayri bu aileye torun yapmak ayri sacmalik.
Bosansaniz bile haftada 1 yada 2 haftada 1 haftasonlari alabiliyorlar. 2 yas ustu gece bile kaliyor. arkadasim ici kan agliya agliya verip cocuk her eve dondugunde doldurulmus halleri ile ugrasiyor.
Lutfen azicik dusunun. gidin sperm bsnkasindan cocuk yapin daha iyi.

Ne gibi hakaretler?
Sizin sesiniz niye cikmiyor?
Esiniz ne diyor?
Aileniz bu hakaretlere ragmen neden baristirdi?
Siz kus musunuz bu hakaretlerin uzerine?
Ailem bunların çoğunu bilmiyor üzülmelerini istemiyorum eşim kendisine kızıyor birgün evden kovdu kovdu ama gittikten sonra senin yüzünden diye başladı... bende cevap vermek istiyorum başa çıkamıyorum bir saniye ne susuyor ne dinliyor eşimin abisi annemle tartışma sen suçlu çıkarsın dedi doğru söylüyor ama adını deli çıkarıp ağzına geleni saymak sonra bişey olmamış gibi davranmak dayanamıyorum işte burda eşimin olaya girmesini istiyorum ama oda foooosss

Aynen böyle

29 yaşındayım üstelik tedavi görüyorum olmuyor eşim olmasada bir bebeğim olsun istiyorum
İyi de bu sefer çocuğum babasız büyümesin diye bu saçma evliliğe devam edeceksiniz.
Hem 29 çok geç bir yaş değil ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…