Senden önce ailem vardı

Dedi zaten canım eşimde boşanmıyoruz dedi... kv de böyle kocayı bir ben bulamadım eldeki şans bende yok dedi
Ah bu insanlık nereye gidiyor. farkında değil ki sorun kendi kocasında değil sorun kendinde. kendinin kötü kalbinde. sen kiminle evlenirsen evlen sende o kötü kalb olduktan sonra adam seni niye bosamasin be kadın. kendini beğenmiş ne olacak iste

Evet benimde kafamı kurcalıyan bu gitsem huzuru bulurmuyuz yoksa daha kötü mü olur benim ailem zaten başka şehirde ben alışırım ama biliyorsunuz şuan ortalık çok karışık bizi doğunun bir köşesine gönderirlerse ne olacak

Haklısın da canım bu şekilde de nereye kadar devam edecek böyle. valla zor hayatın. allah yardimcin olsun. sen bol bol dua etmeyi unutma.

Beni üzen idareyi benden beklemesi kızkardeşin böyle yaptı diyorum annem baskı kuruyor diyor abinde öyle diyorum annem baskı kuruyor diyor annen niye böyle yapıyor diyorum psikolojisi bozuk diyor sabrı benden bekliyor ona söz geçiremiyormuş

Kendisi mutsuz olduğu için herkes mutsuz olsun istiyor çocuk falan farketmez kaynım bekar annesinin yüzünden evlenmiyor

konu sahibi Allahtan belasını isteyen anne ve oğlun arasında kalmışsın.rabbim tez elden ahını alanlardan intikamını alsın amin.
işte kedi köpekte ana. ana var anacık var.çocuk çıkarmak ile doğurmak arasındaki fark kocanın anası.
ya bi sekilde onlardan kurtulacaksınız ki senin adam, kişilik ile ana baba ilişkilerini karıştırmış tepen ayakları yalamakla meşgul.
yada canın burnuna geldiğinde anasını kocanın aşkını vs sini görmeyeceksin.kocandan kurtulacaksın.

Bende böyle düşünüyorum son raddeye geldim yeterince bekledim kör topal ilerliyoruz kv konusunda (normalde çok iyi anlaşırız herkonuda aynı fikirdeyiz desem yeridir ). Neyse sabah işe giderken yanıma geldi bu kadar üzülüyorsan konuşmam bir müddet dedi... şimdi bu ne kadar doğru... annesinin sözüyle hareket eden kişi şimdide karısının sözüyle hareket edecek bu ne kadar normal? Ben eşimin kendi insiyatifiyle karar almasını istiyorum 32 den sonra mümkün mü sizce

cinsel anlamda tatmin olamıyormus kaynanaya bak sen.Mezarda tatmin olursun annecim de.Eşin de tam birgeri kafa ne diye evlendi seninle ana kuzusu ise .Bide emzik sersin ağzına olur biter.Cevap ver altta kalma.eşinde cok istiyorsa boşanır ya iyi sen çıldırmıyorsun.

Şu cocugu evlilik kurtarma adamı eve bağlama iksiriymiş gibi kullananlarada ayrı ayar oluyorum.
Çocuk yapmak niye o zaman arkadaşım?

Evet cinsellik meselesi midemi kaldırıyor eşim duymazdan gel diyor başka konu açmaya çalışıyorum... kendini benle kıyaslamada son nokta tedavi gördüğümüzü biliyor seneler önce menepoza girmiş kadın bana istesem hemen hamile kalırım dedi

Şu cocugu evlilik kurtarma adamı eve bağlama iksiriymiş gibi kullananlarada ayrı ayar oluyorum.
Çocuk yapmak niye o zaman arkadaşım?
Evlilik kurtarmak için değil arkadaşım aramızdaki tek sorun kv onun dışında zaten anlaşıyoruz dediğim gibi belkide doğal yollarla olmadığı için büyük bir çaba gösteriyoruz

Rabbime şükürler olsun iyi ki bu bozuk psikolojili bir aileye bir yavru vermemiş.
neden zorluyorsunuz ki?? bazen insanlar bir evliliği yürütemezler. ya birbirlerine uygun değildirler ya da evliliğe uygun değildirler. sizin de eşiniz evliliğe uygun değilmiş.
kendi hayatınızı daha da karartmadan bırakın ana oğul yaşasınlar.

.

Cinsel yonden tatmin konusunda kendini oz oglu ve geliniyle mi kiyasliyor? Lutfen yanlis okudun yok oyle bisey deyin!
Bir iki aylik evli degilsiniz siz bu adamla 5 yildir ayni yastiga bas koyuyorsunuz artik siz bir ailesiniz ve oncelik siz olmasiniz annesi degil.
Senden once ann vardi dediginde " bak hala annen orda git ananin yanina o zaman "de.

her şeye bir yere kadar da kaynanamın cinsel hayatını asla bilmek istemezdim ıyk

tek sorun kv onun dışında zaten anlaşıyoruz

Sizin hakaret görmenize ses etmeyen ve sizin önünüze size hakaret eden insanları koyan bir adamla tek sorununuzun kv olduğunu düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Şu anlattıklarınızdan ben sizi sevdiği kanısına bile varamadım eşinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…