Senden önce ailem vardı

Eşim diyor ki annem kıskançlıktan seni bir kaşık suda boğacak ben ona meleğe karışma dedikçe daha çok bileniyor... eee ozaman neden o benim annem diye tuttturuyorsun be adam... kafanızı şişirdim kusuruma bakmayın

Bana bunları yaşatan kocam olacak kişi birde eğitimli master doktora yapmış bir insan ama benim gözümde kara cahil bunlarıda okur umarım
kocan ezik biri. ondan baba olmaz.
ancak ana kuzusu olur.
sen karakedisin, aradan çekilmelisin.

Kayınvalden cinsel yaşantısınımı anlatıyor
Yani o yaşta yapıyorlarmış ona şükretsin
Kendinizi savunun hakkınızı yedirmeyin
Çocuk içinde tedavi ol ama hamile kalma
Kısırsın derlersede korunuyorum, böyle bir ortama çocuk getirmek istemiyorum de

Eşine karşıda daha sert bir tavır takın ailesiyle kötü olmadan pekala düzeltebilir.
Beyfendi ailesiyle karşı karşıya gelmek istemiyordur

Önceden aldığım kıyafetten alırdı ve kendisine daha çok yakıştığını söylerdi şimdi ne alsam kızıyla beraber aynasından alıyorlar eve birşey alıyorsun yeni birşey alınana kadar bu konusuluyor önceleri ozeniyor diyordum ama ozenmekle kiskanmak aynı şey değil bunu anladım ve ben o kadının yaptıkları yüzünden bosanacagim o mutlu olacak benim ailem mutsuz olacak bu çok ağırıma gidiyor

Eşinizin pısırıklığından bence hemen boşanmayın
Yani şöyle düşünün annesine düşkün olan eşinede düşkün olur
Zamanla düzelebilir
Yok hayat kısa o riske girmek istemiye birsinizde, çünkü garantisi yok
Hepte böyle kalabilir.
Ama kesinlikle evliliğinizi düzeltmeden
Çocuk yapmayın.

Anlamadığım bir şey var kp tam kurtulmuşken bu kv ile neden bir daha barışıp evlendi
kadının size saygısı yok; sevmeyen kv belki çekilir ama sizi saymayan bir kv... dünyadaki ölüm.

Ben olsaydım eşimi karşıma alır güzel bir dille konuşurdum. Hiç sert kelime sarf etmeden konuştuklarıma çok dikkat ederek. bak evliliğimiz bitecek lütfen beni anla. Bende böyle olsun istemiyorum ama bu şekilde huzursuz oluyoruz. mutlu olmak varken neden sürekli huzursuz olalım ki. beraberce yuvamizi toparlayabiliriz ama bana yardım etmen gerekiyor,annen annemdir ama beni cok fazla uzuyor kalbim cok kirik. Beni kendi yerine koy ayni seyleri sen yasasan nasil bir tepki verirsin, benimde kalbim var uzulebilirim kitilabilirim bende insanim gibi gibi ılımlı yapici cümlelerle yaklasirdim bir iki defa. baktım hala olmuyor sert bir dille içimi dökerdim. baktım yine olmuyor bosanirdim. bu hayata kendimizi ezdirmeme için gelmedik sonuçta. allah sana yardım etsin esinin seni annesine karşı koruyamamasi ne demek bilirim. benimki bir kez annesinde hata olduğunu bildiği halde sus misafir bugün var yarın yok sag kulağından girsin diğerinden çıksın dedi. kalbimi çok kırdığı için ağladım beni savunmasını bekledim annesi olduğu için yapamadı. sana yazdığım cümleleri söyledim. bayramda yine annesi üzdü bu defa kendimi korudun şikayetlerimi dile getirdim kaynananin yüzüne ama sert dille değil yine saygı çerçevesinde. kaynana seninki gibi değil karakteri allah razı olsun o kadar da kötü değil. sadece beni kiskanma huyu karışma huyu var. eşim yine savunmadi. baktım olmuyor eşime sınırlı bir şekilde bizim evliliğimiz tek bir sebepten biter annenin kıskançlığı yüzünden dedim. ben kendimi ezdirmeyecegim yeter dedim. daha sonra annesi ertesi günlerde hata yaptı ve eşim annesine ağzına geleni ssaydı. bizi kiskaniyosun yeter artık bu kızın günahı ne gibi daha da ağır cümleler söyledi. o zaman anladım ki benim kocam adam gibi adam. ve hala gerektiğinde korumasını biliyor. ben güzel güzel konuşarak yola getirdiğimi düşünüyorum. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. kayinvalidecik eskisi gibi beni aramıyor hanım bana trip yapıyor oğlu beni korudu ya. ama ben yine annem sonucta saygısızlık yapmıyorum. eşimle konuştuğunda telefonu alıp bir iki cümle ediyorum. önceden kalbimde temiz yere koyuyodum şimdi onu yapamıyorum sanırım artık yoruyor. ama şöyle de düşünüyorum senin ki kadar da kötü kalbli biri değil ya sukretmek zorundayım. ve her ne olursa olsun oğlunu güzel yetiştirmiş diye evimin huzuru bozulmasın diye telefonda konuşuyorum. senin yerinde olsam başka şehre muhakkak gocerdim. aynı şehirde olmanız da huzurunuzu bozuyor bence. ve şunu da eklim böyle huzursuz bir ortama bebek dünyaya getirmeyi düşünmek yalnış bence canım yazık değil mi o bebeğe. bebekler mutlu bir aile de yetişirse kendine guvenen bir birey olabilirler.

Bence esinden anasinin oglu yani onunda psikolojisi bozuk anne olablr ama yerini dengini bilecek esin izin veriyor gbi bu duruma ve sende byle bi durumda bebek icin ugrasiyorsun bunlarin soyuni dewam ettrmeye calisiyosun walla snada allah akil versn canm esin duzelmedikcr cocukla daha cok arada kalacaksin allah yardmcn olsun

Sadece sunu merak ediyorum ogullarina aşık analar diyorum artik neyse yahu böyle davranarak onlarin yuvasinda huzursuzluk yaratarak ellerine ne geçiyor yarin öbürgün bosanirlarsa veya o aşamaya gelirlerse kv tutuşmazmi acaba dul ogluyla ugrasir durur acaba oglunun yuvasinin dagilmasina vesile oldugu icin pisman olurmu anlamiyorum gercekten

teyze kudurmus buda basina vurmus bence

kocanla konusmayi olaylari duzeltmeyi dene .Libidosu yuksek teyzeye yaklasma cok

Lütfen çocuk yapmayın. Çocuk da eminim mutsuz bir annesi olsun istemez, istemiyoruz.

Hatta bu durum düzelmiyorsa bu adamdan boşanabilirsiniz bile o yüzden çocuk dursun bence.

Bende senin gibi düşünüyorum. Benim allaha sukurler olsun ki konu sahibi kadar kötü bir kaynanam yok ama kıskançlıktan bende dertliyim. ya kardeşim sende bir erkekle evlendin ve onun da annesi vardı iste. o zaman sende evlenmeseydin. bazı kadınlar kocalarindan sevgiyi yeterince görmüyorlar. oğulları kendilerine ilgili ise kocalarına duyacağı aşk duygularını oğullarına duyuyorlar. sonra çocuk evlendiği zaman kızı kıskanıyorlar. ve kıskançlık insana her şeyi yaptirabiliyor ne yazık ki

Eşimin abisi bekar anne y
yazdığın için tşk ederim canım söylediklerini defalarca uyguladım olumlu sonuçta aldım eşim beni korudu ama dediğim gibi kv daha çok kinlendi tüm akrabalara beni kötülemiş onlarda beni çok yakından tanımasalarda kv tanıdıkları için inanmamışlar bu defa onlarla kavga etmiş şimdi eşime baskı kuruyor teyzenle dayınla görüşmeyeceksin falan diye kısır bir döngü içerisindeyim anlayacağın... kp le kavga ediyorlar beni arıyor sende böyle olacaksın diye eşime anlatıyorum kavga ediyorlar ertesi gün habersiz sabahın köründe gelip ben gelinimle konuşmak istiyorum diyor bu derece yüzsüz bende konuşmadım şuan bunun için kaynım ve görümcemde benle konuşmuyor

Bana bunları yaşatan kocam olacak kişi birde eğitimli master doktora yapmış bir insan ama benim gözümde kara cahil bunlarıda okur umarım
Seni anlıyorum ama esinin bunları okumuş olması senin için hoş olmaz. evimizin sorunlarını başkalarına anlatıyor der. ve en önemlisi bir erkeğe senin annen kötü dersen erkek onu bana kötü annenin kötü çocuğu demek istiyor olarak algılarmis.haklisin tamam seni anlıyorum ama buradaki annen ile ilgili yazılmış yazılar onun canını yakabilir sonuçta annesi atsan atılmaz yani. Bence okumamasi daha iyi.

Senin yerinde olsam yine eşimi karşıma alır güzel bir dille sorunlarla yaşamaktan bıktığımi ve farklı şehirde yaşamak istedigimi yoksa bu şekilde eninde sonunda biteceğini söylerdim. tamam telefonla yine yetişir ama karşı tarafın telefonuna istenilmezse cevap verilmeyebilir ama kapı çalarsa açılmak zorunda. hem farklı şehir yuvaniza daha iyi gelecek toparlarsiniz bence. çünkü demişsin ki eşimle güzel konuştum beni korudu. esin kötü biri değil seni koruyor ama karşı taraf çok baskın. farklı bir şehir kesinlikle şart hayatınıza. ben olsam bir gün bile beklemem bu karar için

Anlamadığım bir şey var kp tam kurtulmuşken bu kv ile neden bir daha barışıp evlendi
kadının size saygısı yok; sevmeyen kv belki çekilir ama sizi saymayan bir kv... dünyadaki ölüm.
Onu bende anlamadım birgün kp geldi biz evlenicez dedi eşimle evlendikten sonra kudurmuştu kv kıskançlıktan birde şu var boşanırken sadece bir ev aldı bundan mutsuzdu kp min durumu iyi yaşı geçkin ölsede miras kalsa diye bekliyor birde hiç dilinden düşürmediği emekli maaşı beklentisi var ( bunu direk söylüyorum zaten neden evlendiniz sorusuna böyle cvp veriyor) kp me gelince sağlık sorunları var herhalde yalnız kalmak istemedi karşıdan teklif gelince olumlu baktı bir nevi çıkar ilişkisi diyelim

Dün okudu canım böyle deşarj oluyorsan hergün yaz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…