Seni birakip ise gitmek aci vericek be yavrum

Nakadar itici acimasiz bir mesaj...ve ayrica kimse acisin diye yazmisyirum ne alaksi var acitasyinla ben kizimi birakip calismak yada calismamak arasinda gidip gelen bir anneyim allaha sukur ayda 15 tl yikleyecek ve karsiliginda da hattima net gelecek olan bir durumum var tarifelerin en azida olsa bunada sukur yazmissiniz ya nete gircek pRayi nerden buluyon diye aciklamasi bu eminim annenizde benim gibi dertlesmek istemistir birileriyle adi ni acitasyon koyayimmi bende?nakadar itici bir telafuz olurdu degilmi

Allaha sukur herseyden uediriyorum ama ekstra seyler alamiyoruz iste mesela cok saglikli meyveli yogurtlat var organik falan diye satiliyo ve cok pahalli geliyor bize alamadihimdan bahsettigim odur..kendimden utanmiyorum meyveli yogurdunu evde yapiyorum cok sukur benin derdim boyle guzel.bakarken bu duzenin degisecegi

Annem ayda 15 lira internete verene kadar kilosu 1 liraya patates alıp haşlardı.oturur yerdik.

Biz açlıktan ağlayarak uyumaktan bahsediyoruz. Yoktan var ettik kendimizi. Zavallı annem eve iş alırdı keser biçer ekmeğimizi çıkarırdık.

İnternet biraz lükse giriyo gayet de adil bi mesajdı. Ayrıca sadcee ben dememişim ajitasyon diye. Bi siz mi doğrusunuz?

Peki cocuginuz sabahtan aksama kadar kresi kaldirabikecekmi
Yada siz yarim gun falanmi vereceksiniz

İyide oyle sacmaliyorsunuz ki suan ne yani ben internet icin 15 tl veriyorum evime patatesmi almiyorum ...oyle sacma konusuyorsunuz ki allaha sukur patates alacak durumum var 15 tlcik konusma hakkimda var e malum gunumuzde yukle kazan firsatlari var tee allammm muhabbete bak yaa

Canim o dogmadan esim yuzunden calisamadim aptal gibi geri kafalik yapti ve aptal gibi evde oturtti beni simdi de kucagimda yawrum varken calis diye yalvariyo evdeki hesap carsiya uymadi misali okula baslayincabaslinda daha zor olmucakmis kim giturup getirecek onu okula dersleri okul psikilojisi

Evet eriyor cok sukur dunya akillisi bir kizim var ilerde daha fazlasini isteyecek belkide ama senden mahrum.birakiyosun beni de diyebilir buarada tesekkur ederimnevet kizimin herseye akli eriyor sadece duygusal konuda bensizligi kaldirabilcekmi ondan korkuyorum

Aslinda bu konuda haklisiniz
Zaten ben hep kaynanamin esimi yetistirme tarzini kiniyordum galiba basima geldi
Kaynanam esimi yanindan bir dk ayirmamis askerden geldikten sonra bile biz evlenene kadar bile hep yanyanalardi hatta biz evlenince bile bir gittik ve biz ayri eve cikinca kaynanamda esimde cokuntuye ugradi sanki aldim oglunu daha gostermicem kadin agit yakmisti pesimizden off bende bole bi anne olmayim ya cocugun da psikolojisi bozulur esim gibi olur

Offf yikildimm yine aglattin beni kizimi gordum bu yazida hep ayni dongudeyim iste calisan lardan cesaret gelio tamam caliscam diyorum sonra benim gibi dusunenleri gorunce hislerim dahada artiyo kiizma
Ah canim benim allah razi olsun nasilda guzel anlayabilmissin beni zaten aglayark yazmistim

Sadece 9 saat mi
Ogretmen falansaniz oyledir
Ben siradan bir lise mezunuyum simdiye adar kendi inkanlarimla buldugum isler hep sabah 7 aksam 8 tarzi isler ve simdide aynisi olucak kizimi eve getirene kadar 9 rahat olur 11 de uykusu gelse en fazla 3 saatcik

Evet cok katilat var ya dalgada gecen oluyo umrumda degil beni anlayanlara yada akil vermek isteyenlere yorum yapiyorum canim guzel yazin icin tesekkurler
Evet saldirmaktir ama benim debyapamadigim sey bu beynim oyle onume geciyorki ona buna dert yaniyorum buraya konu acmak beni rahatlayiyor birsuru calisan kadindan ibret alip su yokluktan kurtulmak istiyorum ama yapamaiyorum ona ihanet ediyormus gibi hissediyorum neden anlamiyorsunuz belki hastayim deliyim neysem neyim ama cozum ariyorim beynimi hazirlamaya calisiyorum
Ben kk ya uyeysem konuyu acarim okuyun bakalim bdv topiginin aciklamasinda bugun caninizmi sikkin sebebi varvyada yok paylasin yazmiyormu bende hislerimi yazip dertlesmek istedim niye sorguluyorsunuz ki

Aynen, olayı böyle dramatize etmeye, böyle arabesk bir hale getirmeye ne gerek var anlamadım. Anne değilim ama çevremde anne olan bir sürü insan var...
Bir de bu 2. Konusu aynı konuyu daha öncede açmıştı.
Evet 2. Konum kk ya uyeysem 10. Konumda olabilir ayni konudan defalaraca gorurseniz sasmayin bunu asana kadar bu konuyla bdv deyim
Abartsaydiniz?
Memur falansaniz ve istifa etmek zorunda kalacaksaniz aman ha. Iste o zaman cocugunuza kotuluk yaparsiniz.
Aksi takdirde, 4 yasina kadar bakin madem sonra da krese verirsiniz. Zaten o yaslarda artik bagimsizlasmasi gerekiyor.
Yok canim nerdee memur olsam cikis saatleri 5 ama benim buldugum yada beni kabul edebileceknisler hep 8 yada en erken 7.30 da kapatiyor

Calisan anneleri uzduysem yada sizi ozur dilerim gerci uzuntuden cok saskinlik icinde hepsi oyuzden vicdan yapmiyorum
yeter ya, biz çalışan kadınları artık anneliğimiz den vurmaya çalışmayın.
Siz ne kadar anneyseniz biz de o kadar anneyiz.
ne bir tık aşagı ne bir tık yukarı.
Bise dedimiz yok yahu alinmayin benim derdim kendi ic duygularim yoksa banane senin annelihinden
bi kere şu durumdaki anne çalışsam mı çalışmasam mı diye düşünmez bile
yemiyor demiyorsun da
çocuk yoğurt isteyince görmek lazım seni
Bu yogurt olayini nakadar sacmaladiniz yaa ortaya bi laf atmis biri digerleride anlamadan dinlemeden yogurt mihabbetine girmis te allam
Şükredin evde sizi bekleyen bir bebeğiniz var.
Canim kiyamam allahtan hayirlisini iste inanki cocuk cok buyuk sorumluluk bu duygularla yiprandim genc yasda inanki
Alla alla kimin evinde yogurt yok acaba nerden vardiniz bunkaniya evimde mi geziniyorsunuz suan bi yogurt aciklamasi yapmisim diger konuda o da ekstra hazir yogurtlar olur ya hani organik falan olur pahallidir onlari herzaman alamadigimizdan dem vurmusumdur arkadas sende yogurt olmayan bir evde nasil uyunur yazmissin sacmaligin daniskasi ya guldurdun beni resmen cok sukur yogurdumu bugun mayaladim:) azcik yogurdun icine de kucuk bir kac meyve atip cektirtip yedirdim kizima sizler gibi hazir danone alamiyorum ama emek verip bole seyler yediriyorum

Bi de bu kadar perişan ama yazı stili yazı rengi bile ayarlamış. Vallahi tribünlere oynamaktan başka bişey değil
Yazi stili ne be
Sizin baska konulard yaptiginiz sacmaliklat olsa gerek him tribunler hangi tribunlermis bakim valla pes sacmaligin daniskasisiniz yaa

ben de mesajlar arasında gördüm
başka konuda yazmış galiba
yanlışsa bilemem de
Bubkirmiziyla isaretlenen yeri ben yazmadim yanlislik var lafbolsun torba dolsun iste begeni alsin arkadas yanlis alinti olsada ruhu oksanmistir begenilerle
Ya ben gece yatarken özlüyorum oğlumu gözümü kapadığımfa yüzü gelio gözümün önüne dayanamıyorum size nasıl dayancaksınız bilemiyorum Allah sabır versin.
Sende bendensin ozaman

Kulaklarini cektihinin kaniti varmi canim.peki ah cok uzuldim yaa
Sarilip hasret giderecek kadar coknozledi cok.ihyiyaci oldu demekki..ne aci...
Evet 1 dk bile ayrilmsmakla hata yapiyorum insalahbduzelneuebcaliisyorum

7.30 8 de biten bir is. Sabah kacta basliyor?
Sabah da erken basliyorsa bu yastaki cocugun annesinden bu kadar uzun ayri kalmasini dogru bulmuyorum.
zaten erken yatiyorlar. Ne zaman annesiyle vakit gecirecek.
O tarz islerde bir de haftada tek gun izin oluyor. O gun de birikmis isleri yapiyor anneler. Bence olacak sey degil.
Mumkunse evde bir cocuk bakin. hem kiziniz icin hem de gelecek cocuk icin iyi olur.
Veya part time islere bakin.
Buyuk sehirlerdeyseniz fast food veya supermarket zincirleri kasiyer, satis elemani vs aliyor part time.
Hem eve katkiniz olur hem de kizinizdan gun boyu ayrilmamis olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…